Ik heb een e-mountainbike besteld bij Joom zonder dat ik wist dat veel reviews zo slecht waren. Daar schrok ik in eerste instantie een beetje van, maar in alle eerlijkheid, de ervaring was gewoon prim... Toon meer
Allereerst duurde de levering van een paar nike hardloopschoenen meer dan 3 weken. Vervolgens laat binnen enkele weken de zool los van het bovenwerk. Vermoedelijk oude schoenen, mogelijk zelfs nep. On... Toon meer
Ik heb matras hoezen besteld 2, verkeerde maat gekregen en kwaliteit is bar slecht !! ik wist niet dat die zooi allemaal weer uit China komt en inderdaad je kan niks terug sturen en met een app kan je... Toon meer
Ik kan niet spreken voor ervaringen van anderen, echter heb ik zelf al 2x een bestelling bij Joom gedaan, en 2x is het super afgehandeld. Ja, je moet er rekening mee houden dat je bestelling uit Chin... Toon meer
Easy-to-use app with quality goods and low prices!
Verenigde Staten
- joom.com
Heeft 21% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ze verkopen zogezegd merkspullen
Ze verkopen zogezegd merkspullen, die dan slechte Chinese kopies zijn, maar worden als echt verkocht, in mijn geval Legami.
Het slechtse bedrijf ooit
Het slechtse bedrijf ooit. Bestel hier niks. Je krijgt het niet geleverd!!
Na ruim 2 weken is het enkele kleine product nog steeds niet eens verzonden. Echt zonde van je tijd en geld. Joom is een super slecht bedrijf!!!
En er is geen klantenservice dus geen contact mogelijk wat een big red flag voor elk corrupt bedrijf is!!!
Super slechte klantenservice
Super slechte klantenservice.
Dweildoeken besteld van Leifheit omdat het goedkoper zou zijn.
Krijg een mail met volg je bestelling. Ik klik op de link. Ben ik eerst verplicht om de “Joom” app te downloaden.
Vervolgens wordt er gevraagd om mezelf te verifiëren d.m.v. mobiel nummer.
Wordt mijn mobiel nummer niet herkend. Joom geeft aan dat mijn nummer niet klopt.
Op de mail kan ik niet reageren want het is een “no-reply” mailadres.
Online gezocht en in de mail zelf naar contact/ klantenservice. Wordt ik telkens omgeleid naar de Joom app. (Waar je niks aan hebt als je geen profiel aanmaakt) of je bestelling koppelt d.m.v. telefoonnummer. (Werkt voor mij dus niet)
Uiteindelijk toch profiel aangemaakt in Joom zodat ik kon chatten met de klantenservice. Heb je ook niks aan want alles is geautomatiseerd. Geen echte medewerkers bij de klantenservice die jou persoonlijk te woord staan.
Mijn pakket is nog steeds onderweg. Pakket heeft vertraging opgelopen. Heb een voucher gekregen van 10% Waar ik niks aan heb. Want ik ga geen cent meer uitgeven bij dit bedrijf.
Concreet: bedrijf wat zich groot voor doet maar super slechte service levert. Verwacht niet dat dit lang stand houdt.
Aub mensen trap hier niet in. Erg veel spijt!
Sinds twee weken van mij bestelling…
Sinds twee weken van mij bestelling krijg ik een bericht verwerkt en wacht op verzending
Volgens mijn zij ze oplichters

Oplichters
Oplichters, heb besteld en komt maanden later niet aan.
Wat een K…tbedrijf!!!
Wat een K…tbedrijf!!!
Geen contact mee te krijgen als je een product wil retourneren.
Je bent gewaarschuwd, koop hier niks!!!
NOOIT HIER KOPEN!
Ik heb sneakers besteld op 31 januari. Deze zouden een week later geleverd worden, maar ze zijn niet geleverd. In de app wordt de bestelling elke keer naar een latere datum verplaatst en nu staat er zelfs dat ze pas op 6 april worden geleverd! Er bestaat ook geen mogelijkheid om je bestelling te annuleren en contact krijg je niet. Ik heb zoveel spijt van mijn aankoop en wil iedereen hiervoor wasrschuwen. Koop hier nooit!

Waardeloos
Besteld met een bezorgdatum vermeld. Deze wordt overschreden. Mails met informatie worden allemaal doorgezet naar hun app. Enorm irritant....
Uiterlijke bezorgdatum geen bericht moet dan op de site inloggen om erachter te komen dat deze vertraagd is. Datum nu opgerekt naar 1 maart blijkbaar maar ik zie al een notitie dat indien de bestelling er voor 1 april niet is... blablabla de joom garantie. Ik had dus beter gewoon bij de bekende chinese meuk tussenbedrijven kunnen bestellen.... dan weet je tenminste vooraf dat je enorm lang moet wachten en betaal je minder dan hier.
Nu nog maar afwachten of het product fatsoenlijk is...
Vertraging ?
Besteld begin januari en de Joom app geïnstalleerd. Pakje was in Nederland maar nog niet gesorteerd. Wacht nu nog steeds op mijn rode sjaal én moet nu kennelijk wachten tot 20 maart volgens de app . Contact is niet te vinden en of ik daarna vergoeding krijg weet ik zo niet zeker. Zie andere reviews en altijd goed die te lezen. Mag hopen dat Joom zich dit aantrekt en vertraging géén verdienmodel is. Shame on you !
Pakketje nog steeds niet ontvangen (en…
Pakketje nog steeds niet ontvangen (en nog steeds in China volgens de tracking) terwijl het vorige week ten laatste had moeten toekomen. Zou hier niet meer bestellen.
Slechte service slecht en verkeerde kleur gekregen
Verkeerde kleur te donker terwijl ik licht heb in huis wat ik graag wou afmaken baal echt nu moet ik een app erop zetten om het te regelen en contact te krijgen pff laat maar nooit meer
Parfum besteld ( Prada )
Parfum besteld ( Prada )
Overduidelijk namaak en zelfs slecht nagemaakt.
Ik bestel hier nooit meer

Belachelijk m
Ik heb 2 paar schoenen besteld ze zijn niet aangekomen, contact gezocht niemand help me met mijn bestelling volgend jullie beleid krijg ik me geld terug zeker omdat ik dit tijdig heb aangegeven. Maar opeens zijn jullie niet bereikbaar reageren jullie nergens op.
Waardeloze webshop!!!!
Waardeloze webshop, vind 1 ster eigenlijk nog te veel,
10 januari iets besteld , kreeg melding dat levering vertraagd is, zou uitgezocht worden, vandaag 18 februari nog steeds niets gehoord, geen enkele manier om contact te krijgen.
Was eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Zeer muf (stinkend) product & te klein
Zeer muffe (stinkende)veel te kleine trui, in andere kleur en zonder etiket, maar zeker niet van kamelenhaar. Geld terug ga ik niet eens aan beginnen, ik bestel hier nooit meer wat.

Jammere zaak
Beste,
Producten van Atomy besteld. We zijn 2 maanden verder. Nog altijd niets gehoord van Joom. Vind het jammer dat zo loopt.
🙏
Onmogelijk om iets terug te sturen
Iets bestellen gaat heel makkelijk; echter iets terugsturen owv verkeerde maat, verloopt heel moeizaam. Je kan enkel met de chat functie communiceren en dat werkt dus niet. Ik voel mij echt bedrogen!

Slecht product!
Product niet als op de foto! Geen contact te krijgen met de klantenservice zodat ik het kan terugsturen. Volgens de website moet je contact opnemen om iets te retourneren maar dat is dus onmogelijk. Mijn advies is om hier niets te kopen.
Levering is van slechte kwaliteit
Levering is van slechte kwaliteit
Geen mogelijkheid tot retourneren
Retour wordt wel aangeduid maar kan niet worden gedaan. Info komt in lus … je wordt steeds om de tuin geleid
Fake fake fake!
Fake fake fake!! Gewoon niet bestellen hier.. 2 paar binnengekregen vandaag zojuist, (wat ook nog eens veel langer duurt dan een normale verzending) en deze 2 gaan gewoon allebei direct de vuilnisbak in..
Goeie leer.
1x en nooit meer hier.