Justfire Nederland B.V. Reviews 143

3,7

De airco die vijf jaar oud is maakte een raar geluid. Mailtje gestuurd en meteen een reactie terug met een afspraak voor de volgende dag. Twee heren, keurig in bedrijfskleding kwamen op het afgespr... Toon meer

Bij storing van airco die zich op de dag dat de monteur kwam vanzelf had opgelost, uiterst vriendelijk door de monteur te woord gestaan

Fijne ervaring met de service van JustFire. heb een huis gekocht waar een pelletkachel instaat die blijkbaar niet zo goed onderhouden was. Eerst is iemand langsgekomen om de instellingen te controlere... Toon meer

Niet gerepareerde airco.... Ondanks 190 euro betaald te hebben voor mijn nog geen 3 jaar oude airco , geen resultaat. Hebben dit merk niet meer!? Kan met bijbetaling van ruim 1200 euro andere airco... Toon meer

3,7

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vorig jaar een mobiele airco…

Vorig jaar een mobiele airco gekocht.voor een paar weken geleden terug gestuurd omdat hij niet werkte.ik kreeg te horen hij is inderdaad defect wij sturen u een nieuwe op.maar geloof het of niet ik kreeg mijn oude terug want hij deed het wel kreeg ik te horen.ik kreeg hem terug gestuurd in een doos met de slang onder de wieltjes waardoor de wieltjes helemaal krom waren. Heb ze weer opgebeld en het verhaal uitgelegd.sorry mevr maar wij sturen u een nieuwe op. Vandaag krijg ik weer mijn oude airco terug gestuurd nu ook nog eens met een scheur erin. Heb netjes gebeld en kreeg te horen sorry mevrouw maar hij doet het gewoon. Ik zit nu met een airco die kromme wieltjes heb die ik niet meer kan rijden en een scheur onderin. Bedankt hè NOOIT IETS KOPEN HIER GARANTIE IS ECHT WAARDELOOS

23 augustus 2024

Blijf weg bij deze firma

Blijf weg bij deze firma. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Wij hebben 2 jaar terug een pallet kachels laten plaatsen door Just Fire. Nu blijkt dat hun kachels voorzien zijn van codes voor in het menu te komen waardoor je altijd afhankelijk bent van hun werkzaamheden. Denk hierbij aan onderhoud en reiniging. Ze vragen Hollywood prijzen en hebben lange wachttijden.

Daarnaast hebben ze echt braswerk geleverd en hebben wij nu na 2 jaar later een andere kachel laten plaatsen door een ander bedrijf welke wel goede service biedt.

Nu 2 jaar na plaatsing gevraagd om een compromie te sluiten. Dit omdat ik een eerder review hier op Trustpilot op hun vragen verwijderd heb en omdat ik door hun braswerk de muur opnieuw moet laten stucken en daardoor flink op kosten gejaagd wordt.
Mijn vraag was of ze voor een redelijke prijs de kachel terug wilde nemen. Hoef echt niet de hoofdprijs te hebben maar hun zijn een stuk makkelijker in het verkopen ervan.
Hier willen ze geen gehoor aangeven.

De service van Just Fire is nog slechter dan slecht en ben erachter gekomen dat ik lang niet de enige ben die zo'n ervaring met hun heeft.

Wonder bij Wonder hebben wij nooit een terugslag in de kachel gehad maar hun constructie had heel anders af kunnen lopen.

Mensen, denk na. Lees de reviews en blijf weg bij deze zaak.

8 augustus 2024

Na nattigheid, opluchting en gewenste verkoeling

Gisteren wilden we de airco i.v.m. het warme weer dit jaar voor eerste keer aanzetten en helaas begon hij te binnen in de woonkamer flink te lekken. Gebeld met Justfire en Wesley aan de lijn gekregen. Probleem werd serieus genomen en veel belangrijker meteen opgepakt. Wesley zelf, een sympathieke en bekwame monteur stond om 18.00 voor de stoep en nog geen half uur later was het probleem opgelost. Omdat het jaarlijks onderhoud, wat we ieder jaar laten doen, nog maar recentelijk had plaatsgevonden, gaf hij aan dat dit op het huis was, omdat wij vaste klanten zijn. Als dat geen service is! Loyaliteit van ons als klant wordt dus beloond!

27 juni 2024

VOORAL NIET MET DEZE PARTIJ IN ZEE…

VOORAL NIET MET DEZE PARTIJ IN ZEE GAAN.

Toen ze bij mij een nieuwe kachel met rookkanaal geplaatst hebben hebben ze het dak niet goed dicht gemaakt waardoor er een mega lekkage was, pas na heel erg veel discussie een deel van de dakdekkerskosten vergoed gekregen, na de schade kan ik fluiten.

Verbruik van de kachel was het dubbele dan wat justfire zelf opgeeft. Ook dit wou justfire niet oplossen!

Rookkanaal zit scheef, en was niet goed aangesloten

13 december 2023

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Beste Rudy, de inhoud klopt niet met de werkelijkheid. Het dak was slecht en lek. de monteurs hadden je dit al verteld, en dit staat in de werkbon die je getekend hebt. schade was er verder niet. jammer dat je niet de waarheid schrijft. we staan namelijk altijd open voor verbeteringen.

Justfire Tegelen

Vandaag een bijzonder staaltje gezien hoe dit bedrijf zijn imago oppoetst. Een recentie wordt verwijderd bij Google. Daar krijg je een vervelend gevoel van. Dit is tweeledig, doet Google aan censuur, of regeert nu het concern op financiële prikkels van derden? Maar goed, het betreft JustFire in Tegelen, dit bedrijf laat een spoor na van negatieve prikkels en reviews. In plaats van service te verlenen, wordt er om zich heen geslagen met woorden, alles ligt aan de klanten en niets aan het bedrijf. Bel eens met een klacht of opmerking, je wordt volledig geschoffeerd. Ik ben zelf werkzaam bij een bedrijf van inmiddels meer dan 100.000 mensen, Deze prestatie hadden we niet bereikt door, om op deze wijze, met onze afnemers / klanten om te gaan. Je kan raden welke reactie hier op volgt. Getekend, een teleurgestelde klant, Don Q.

15 mei 2024

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Google verwijdert alleen reviews van mensen die geen juiste info en of valse namen gebruiken. Don Quichot is een middeleeuwse naam. en ik ken U helaas niet als klant. tevens zie ik geen uitleg van een probleem, anders willen we het heel graag oplossen met U. want dat doen we altijd.

Niet gerepareerde airco....

Niet gerepareerde airco....
Ondanks 190 euro betaald te hebben voor mijn nog geen 3 jaar oude airco , geen resultaat. Hebben dit merk niet meer!? Kan met bijbetaling van ruim 1200 euro andere airco krijgen. Vond men redelijk alternatief....?
Verkooppraatjes vriendelijk......Service....garantie....zeer klantonvriendelijk......Communicatie alleen via mail mogelijk en alvorens men daadwerkelijk op adres van probleem komt eerst betalen. Dus beste mensen lees deze review goed VOORKOMEN is beter dan GENEZEN.....DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF...blijft je een hoop ellende bespaart.
gr L Smeekes

10 april 2024

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Ondanks dat de airco ruim buiten de garantie was en je zelfs nooit onderhoud hebt gedaan, hebben we je een keurig aanbod gedaan om alles weer zuiver te maken en klachten te herstellen. Je wilde helaas alles voor niks hebben wat natuurlijk niet gaat. We willen graag meedenken en dit oplossen. Je kunt ons altijd even mailen. Dankje.

Top service

Wesley heeft alles goed uitgelegd en onze pallet kachel weer helemaal op en top schoon gemaakt.

Fijne en goede service

2 april 2024

Onze pelletkachel bij jullie gekocht n…

Onze pelletkachel bij jullie gekocht n 4 jaar geleden, probleem vorig jaar goed opgelost, rest elk jaar n onderhouds beurt gehad met als gisteren weer, prima gedaan fijne bejegening van Wesley,wij hopen nog heel wat jaartjes zo van onze kachel te kunnen genieten

28 maart 2024

Onderhoud pellet kachel

Wesley een vakbekwame monteur van justfire heeft vandaag jaarlijkse onderhoud verricht aan onze pelletkachel. Professioneel en meedenkend . Zelfs ff spelen met de hond is voor wesley geen probleem. Wij zijn blij met de service van justfire!!!!!

15 maart 2024

Nieuwe klanten gepamperd, bestaande klanten geschoffeerd.

Justfire.
Geen service. Geen afspraak te maken. Extra kosten na verkeerd advies van monteur. Onflexibel. Monopoliepositie aangaande onderdelen die alleen zij hebben dus uitwijken kan niet, afhankelijk van hen. Geen vragen op antwoorden, alleen hameren op eerst betalen en dan zien we wel. Verkeerde adviezen. Van een afstand zeggen dat de knalharde herrie die het bij hen aangeschafte apparaat van de een op de andere dag maakt 'gewoon zo hoort' , nou nee. Je in de kou laten zitten letterlijk. En als kers op de taart chantage van de directeur als je na tijden soebatten genoeg gehad hebt dat je alleen nog bij hen mag aankloppen ALS JE JE NEGATIEVE REVIEW VAN INTERNET VERWIJDERT! Waar wel opeens op gereageerd wordt, met leugens, maar dit terzijde. Dit is tegen de wet! Maar daar hebben ze schijt aan. Alleen als nieuwe klant zit je bij justfire goed, want klanten binnenhalen kunnen ze als de beste. Bestaande klanten kunnen verrekken. Sponsor deze mensen niet! Ongetwijfeld volgt er zometeen wederom een reactie van meneer het directeurtje met tegenwerpingen, verdraaiingen van de feiten en dat dit ongetwijfeld volledig aan onszelf te wijten is want bladiebla hij verzint vast wat. Bewijs is hier aanwezig. Als er als antwoord komt: wij kunnen u helemaal niet vinden in ons bestand, ja dat klopt. Ik ga mn naam niet geven aan een criminele organisatie. Adh van het antwoord van justfire: we kregen een nogal duidelijke mail dat we niks meer mochten bestellen of gebruik maken van jullie service tenzij de review verwijderd werd. Uw antwoord klopt dus niet. Vandaar anoniem inderdaad want je wordt gechanteerd waar je bij staat.

2 augustus 2023

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Beste (?) Jammer dat u niet even communiceert via de mail en een valse naam gebruikt. U heeft schijnbaar onderdelen nodig en deze zijn gewoon online te bestellen. Ik begrijp de review niet en wil graag in contact komen met U om dit op te lossen. Lijkt me niet zo moeilijk om voor kerst die onderdelen te sturen.
Ninon, (klantenservice)

Niet te vertrouwen

De negatieve ervaringen hier komen mij helemaal bekend voor. Een fles Nylog besteld en kreeg een track and trace nummer, maar na dagen geen Nylog, gemaild, het zal wel na weekend komen, niet dus. Gebeld, het zou aan DHL liggen maar zou goed komen. Na anderhalve week nog niet aangekomen Weer gebeld, onplezierig gesprek met iemand die zei eigenaar te zijn, ik moest maar weer mailen, voor de zoveelste keer. Nu maar geld terug gevraagd, al ik heb ik daar hard hoofd in

22 november 2023

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Dhl had het pakket afgeleverd en er is een onderzoek gestart. het bedrag is U reeds terug betaald. Helaas kunnen we aan de handelswijze van DHL niks doen. we lossen het wel naar U op.

Storing kachel

Problemen met kachel, worm vastgelopen, lagers stuk en motor.
Alles opgelost door de monteur
Wij zitten er weer warmpjes bij. Bedankt

20 november 2023

Grote oplichters

Ze verkopen materiaal van zeer lage kwaliteit onder de naam "garantie". Het gaat kapot na 3 weken, je geeft het terug zodat ze het kunnen repareren, ze nemen het en zeggen dat ze je zullen bellen en dan nog meer remmen en een neprapport invullen voor de garantie en dan sturen ze je een nog meer kapot product terug . Vertrouw nooit een wan't om zo'n groot familiebedrijf te zijn. Leer van mijn fout. Koop vooral niet hun waardeloze e-bike die ze van god weet waar hebben gekregen, alleen om hun naam erop te zetten voor gratis reclame.

5 augustus 2023

Antwoord van Justfire Nederland B.V.

Beste Ali Aksoy, U heeft een Ebike gekocht en bracht deze retour met schade aan sensors waardoor hij het niet deed. Onderzoek leerde dat de fiets een stoep geraakt had en dat de sensor bij de motor was afgebroken en de achterbanden kaal waren. Wij stuurde u het rapport. U wilde een nieuwe ebike. schade gemaakt door uw zoon is helaas geen garantie. Excuses.