juvela.nl Reviews

1,3

Waardeloos! Binnen een maand waren mijn beide armbandjes kapot: de foto's in het middenstuk vielen er zomaar uit. Omdat het ontvangen van de bestelling langer dan 14 dagen geleden geleden was, konden... Toon meer

Paar maanden geleden een memory armband besteld. Duurde paar weken (4-5!!) voordat we het binnen hadden. Na 2 dagen miste het fotootje al! En hadden we alleen een armband met een leeg ringetje. Gemail... Toon meer

Al maanden bezig en ze doen het af u staat niet in ons bestand, verkeerde hanger toegezonden dus ons adres is wel bekend, betalingsbewijs komt opeens niet meer in hun systeem voor terwijl ik deze heb... Toon meer

13-12-2022 een item besteld. Heb geen track & trace code gekregen, om gevraagd maar mijn vraag werd totaal genegeerd. Ondertussen bijna een maand later en nog altijd niks ontvangen. "Binnen 24u antwoo... Toon meer

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een Gore KONKER lijers

Wat een Gore KONKER lijers. Een of andere domme dropship Turk die er geen moer van snapt. Net m’n bestelling binnen na 3 maanden en het is ook nog is GESTOORD kwaliteit. Niet kopen bij deze Gore KONKER armoed zaaier.

8 juli 2022

Helaas een ster moeten geven om hier…

Helaas een ster moeten geven om hier mijn mening te kunnen geven. Wat een oplichterij!!!!!
Dacht een leuk cadeau te kopen voor onze trouwdag, maar helaas wat een teleurstelling. Foto heel slecht te zien en het armbandje stelt ook niets voor. Zeker niet voor de prijs die je er voor betaal.Hier nooit bestellen!!!!

7 juli 2022

Helaas verleid/misleid door advertentie

Ik zag de advertentie voorbij komen op Instagram en zocht nog een cadeau voor mijn moeder. Normaal ben ik wel alert, maar in een moment van onoplettendheid niet goed de kvk gecheckt en erin getrapt.

Ze sturen je mails met excuses over vertraging, en vervolgens een link met nep track&trace. Zuur.. wellicht zijn sommige reviews hier ook wel nep?

6 juli 2022

Niet bestellen, dropshipping maar duur en lange levertijd..

Ze doen alsof het hun eigen concept is en dat je het snel hebt (voor 22:00uur besteld is volgende werkdag verzonden) maar niets is minder waar. Het is gewoon dropshipping en komt uit China. Kwaliteit is niet wat je kan verwachten van zo'n 38euro. Je zou het beter zelf via AliExpress voor €10 kunnen bestellen. Klantenservice ook niet goed. Naar mijn idee word je gewoon misleid en kan je niet meer terug als je daarachter komt. Zag het via Instagram en zag er gelikt uit maar het lijkt dus mooier dan het is voor een te hoge prijs..
TIP: hier zeker niet bestellen, zonde van jouw geld en tijd.

6 juli 2022

Oplichting eerste klas !

Ik heb het armbandje een maand na bestelling ontvangen, doch is het armbandje van zeer slechte kwaliteit. Het bolletje/spiegeltje viel er onmiddellijk uit na het openen van het pakje. Het armbandje zelf is van de kleur wit en de bestelling die ik gedaan had was voor een wit/rosé goud. Schandalig noem ik dit en zeker voor die prijs, 38.90 euro ! Bedankt Instagram voor deze advertentie te promoten, schandalig is dit !

27 juni 2022

1 ster wordt 3 sterren

Ik had eerder één ster gegeven omdat ik dacht dat het scam was. Nu is het niet zo dat als je iets besteld voor 22.00 uur dat je het de volgende dag in huis hebt. Ik heb 20 dagen moeten wachten. Uiteindelijk wel armbandje gekregen met daarin de foto. Ik moet zeggen dat ik nog vrij verrast ben over hoe het eruit ziet. Ik heb dus daadwerkelijk mijn pakketje ontvangen. Dus mocht je hier besteld hebben, wacht rustig af, je krijgt het tenslotte opgestuurd.

27 juni 2022

Dit zijn dropshippers

Helaas te vlug besteld zonder goed te kijken. Er stond immers voor 22u besteld morgen in huis.
Nou, niet dus, dit zijn dropshippers. Ofwel, alles komt rechtstreeks uit AliExpress. Nu maar hopen dat het uberhaupt word geleverd.

25 juni 2022

Lange bezorgtijd maar heel tevreden

Na de bestelling duurde het enige tijd, 20 dagen totdat ze bestelling binnen is gekomen. Telefoonnummer doet het niet. wel na 6 dagen reactie per mail.

Uiteindelijk was diegene heel erg blij ermee. Mooi resultaat!

24 juni 2022

Jammer dat je hier een ster moet geven.

Jammer dat je hier een ster moet geven.
Wat een oplichting.
Ik heb het armbandje ontvangen maar wat een rommel!
De foto is zo minuscuul klein dat je er een vergrootglas moet opzetten!
En minst dat je beweegt komt het steentje met minuscuul fotootje achter op dat rommel ding gekleefd los.
Geld weggesmeten en een ander gelukkig gemaakt.
Ik heb intussen een mail verzonden om mijn geld terug te eisen.
Maar dat is fantasie!
Stelletje dieven!...Bah,...!

24 juni 2022

Geen oplichters!

Na al deze recensies te hebben gelezen schrok ik wel even of ik de armbandjes met foto (3 stuks) nog zou ontvangen, maar ik heb ze vandaag ontvangen en ben er blij mee :)

23 juni 2022

Super!!

Super!!! Heb een beetje langer moeten wachten maar het is aangekomen!! Ben heel tevreden met het juweel 😍

22 juni 2022

Oplichters

Deze site ziet er precies hetzelfde uit als de site waar ik een armbandje heb gekocht (wearfelcity). Ook de advertentie op instagram is hetzelfde. Ik heb mijn armbandje nooit ontvangen en mijn drie mails naar de klantenservice worden ook niet beantwoord. Nu ik deze site voorbij zag komen wist ik zeker dat het hier gaat om fraude!
Maak niet dezelfde fout!

19 juni 2022

Niet kopen

Helaas niet eerst de reviews bekeken voor ik een aankoop deed. Voor als jij dit wel doet. Niks kopen alle onderstaande reviews zijn waar!

18 juni 2022

Oplichters !!

Oplichters !!

Het is dat je een ster moet geven anders kregen ze er geen een!
Je moet niet verwachten dat je je bestelling binnen krijgt en ook contact met ze krijgen is onmogelijk.
Dit zijn oplichters dus koop hier absoluut niets.

17 juni 2022

Nog steeds niet geleverd

Bestelling zou eerst binnen de 3 dagen gebeuren dan binnen de week dan plots zou het 21 dagen kunnen duren, gezien de ervaringen hier vrees ik dat de bestelling nooit zal geleverd worden...

17 juni 2022

FAKE BEDRIJF - OPLICHTERS

Bestelling geplaatst voor armbandje met foto om cadeau te doen aan iemand die een dierbare is verloren. Mailtje ontvangen dat het is verstuurd maar niets ontvangen!! Schandalig dat ze op deze manier mensen belazeren. Dus…niet bestellen!! Trap er niet in aub.

16 juni 2022

Trap er niet in!!

Ik heb een armband besteld vr vaderdag met een gepersonaliseerde foto erin, en helaas!! Tot heden nog steeds geen nieuws, enkel een sms dat mijn bestelling verwerkt wordt.. nog steeds geen reactie op mijn mails, en t telefoonnummer is niet in gebruik ?! Dus jah, ben belazerd!! Trap er aub niet in..

15 juni 2022

Ze houden je voor de gek

Ze houden je voor de gek. Het is dropshippihg vanuit China. Bezorgtijden zijn een leugen. Pas 11 werkdagen na mijn bestelling ia het vanuit China verzonden…. Verlopig is het hier dus nog niet.
Ik zou hier niet bestellen.

15 juni 2022