JW verzekeringen is een prima bedrijf. Mijn bedrijfsauto was binnen 15 minuten verzekerd. Daarnaast zijn ze ook scherp met het offreren van particuliere auto's. LdH
Als ondernemer wil ik bezig zijn met mijn zaak, niet met de kleine lettertjes. JW verzekeringen snapt dat. Waar andere partijen blijven hangen in standaardpakketten, dacht Jasper echt met mijn specif... Toon meer
Zeer positief. Ik was op zoek naar een zakelijke autoverzekering, ik vroeg ernaar en binnen een uur was alles geregeld. Top!
Supersnelle en goede service. Reageren super snel op mails en/of whatsapp berichtjes. Vaak al binnen een minuut. Ook goede prijs vind ik. Een asnrader.
Vraagt klanten om een review
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Prima geholpen en snelle afwikkeling…
Prima geholpen en snelle afwikkeling van een aanvraag voor een zakelijke autoverzekering.
Slecht verzekering,
Slecht verzekering,
Premie verhoging van 150 euro in 1 jaar,
Zonder schade of iets dergelijks,
Daarnaast verhuizing doorgegeven.
Letterlijk 2 km verder gaan wonen, andere postcode
Weer een verhoging van 52 euro, meer dan 10 procent verhoging op de normale prijs van €475
Waardeloos,
Ga niet in zee met deze mensen

Zeker niet doen!!
Zeker niet doen!!
En zeker niet de goedkoopste, maar eerder de duurste
Slim antwoorden veranderd jullie slechte service niet.

Antwoord van JW
Mijn ervaringen met jw verzekeringen…
Mijn ervaringen met jw verzekeringen zijn bijzonder teleurstellend en ik kan niet anders dan mijn ongenoegen uiten over de manier waarop ik ben behandeld. Ondanks meerdere verzoeken om mijn verzekering te beëindigen, is mijn polis gewijzigd zonder mijn expliciete toestemming, wat volledig tegen mijn verwachtingen in ging. De wijziging werd gepresenteerd op een manier die ik als misleidend beschouw: ik werd eerst geconfronteerd met een premie-verhoging, waarna een alternatieve premie werd voorgesteld die ik wederom afwees. Uiteindelijk kreeg ik een nieuwe polis met dezelfde premie als het jaar daarvoor, maar met onverwachte dekking en gewijzigde looptijd – alles zonder mijn goedkeuring.
Wat echter het meeste indruk maakt, is de manier waarop mijn verzoeken tot opzegging steeds niet serieus werden genomen. De communicatie was op zijn zachtst gezegd verwarrend en ik kreeg herhaaldelijk het gevoel dat mijn bezwaren niet werden gerespecteerd, maar eerder als ‘makkelijk op te lossen’ werden afgedaan. Dit heeft mijn vertrouwen in de verzekeraar volledig geschaad. Ook de wijziging van de premie en eigen risico’s is voor mij onacceptabel, aangezien deze niet overeenkwamen met mijn oorspronkelijke verzoeken.
Ik ben inmiddels van mening dat jw verzekeringen eerder geïnteresseerd is in het behouden van klanten met onduidelijke en agressieve verkooptechnieken, dan in het leveren van transparante en eerlijke service. Gezien de situatie heb ik besloten om de verzekering per direct op te zeggen en ben ik van plan om deze zaak voor te leggen aan KIFID.
Ik raad dan ook iedereen aan om goed na te denken voordat men zich bij jw verzekeringen aanmeldt, gezien mijn persoonlijke negatieve ervaring.
26-2-2025.
"Na deze review kreeg ik een telefoontje van JW Verzekeringen, waarmee we vooralsnog tot een oplossing zijn gekomen. Aanvankelijk was ik het niet eens met de nieuwe voorwaarden die JW Verzekeringen eenzijdig had doorgevoerd. Ik had eerder al aangegeven dat ik het niet eens was met de nieuwe polisvoorwaarden, maar volgens JW Verzekeringen was het de enige manier om, als coulance, de verzekering op te zeggen bij Inshur per 3-2-2025. Ik werd erop gewezen dat, omdat ik de verzekering vroegtijdig had opgezegd, ik waarschijnlijk in de toekomst niet meer verzekerd zou kunnen worden bij Inshur. Dit vind ik wel zorgwekkend, aangezien het bij mij om een verlenging van de verzekering moest gaan en niet om een volledig nieuwe verzekering met nieuwe voorwaarden. Uiteindelijk heb ik de verzekering kunnen opzeggen en ben ik nu verzekerd bij Merkelbag Adviesgroep."

Antwoord van JW
Je moet geen telefonisch contact…
Je moet geen telefonisch contact opnemen, ze zijn echt respectloos. Ik kon mijn zin niet eens afmaken. Als je mensen niet wilt helpen waarom werk je dan bij een verzekering bedrijf!!!!!! Slecht service

Antwoord van JW
Goedenmiddag Ik heb een zakelijke bus…
Goedenmiddag Ik heb een zakelijke bus verzekering bij jw verzekering ik had een schade gemaakt
Op 13-03-2024 ik had die schade onderling geregeld met de tegenpartij nu heeft jw zonder schadebedrag mijn premie omhoog gegooit we hebben meerdermalen contact genomen om dit op te lossen ondertussen is mijn verzekering geschorst omdat ik de premie niet wil betalen van 227 euro in plaats 91 euro die ik normaal betaal ik wordt van kast naar de muur gestuurd terwijl mijn bus zonder verzekering op de weg staat nu krijg ik van rdw een brief dat ik een boete krijg dit moet zsm opgelost worden en alles met terug werkende kracht de tegenpartij die is ook mijn getuigen dat de zaak al bij zijn verzekering afgesloten is met het dossier sluit woord als bewijs hoop op deze manier de zaak snel op te lossen want krijg zo problemen voor niks .

Antwoord van JW
Ik ben zeer te vreden en ben heel snel geholpen …
Ik ben zeer te vreden en ben heel snel geholpen om mijn verzekering af te sluiten en men heeft ook moeite genomen om een juist verzekering te kunnen vinden voor mij , top top .
Taxiverzekering
Voor een taxiverzekering in contact gekomen met JW. Erg prettig contact, vlotte service tot nu toe! Kan het aanraden
Heel fijn contact gehad bij het…
Heel fijn contact gehad bij het afsluiten van mijn taxiverzekering. Erg handig dat ze ook 's avonds binnen een paar minuten reageren met goede info.
Ik was niet op de hoogte van het feit dat je je prive schadevrije jaren kwijt raakt als je een taxiverzekering afsluit. Die prive schadevrije jaren worden dus overgeheveld naar de zakelijke schadevrije jaren omdat je ze niet voor meerdere voertuigen kan gebruiken.
Mooi dat het overzetten kan, maar dit zou betekenen dat mijn prive autoverzekering erg duur zou worden. Dit werd netjes opgelost door een erg mooie offerte voor mijn prive autoverzekering.
Heb dus nu 2 verzekering bij ze en alhoewel ik uiteraard nog geen ervaring heb met hun afhandeling van eventuele calamiteiten, ga ik er van uit dat ze het net zo netjes oplossen als de aanvraag.
Tevreden nieuwe klant dus.
Top Verzekeringsmaatschappij
Top Verzekeringsmaatschappij
Ik ben altijd goed geholpen!!.
Bedankt 🙏👍
Reageren snel en correct
Reageren snel en correct. Heb alleen maar positieve ervaring gehad
Snelle reactie altijd en
Snelle reactie altijd en
Vriendelijk 👌
Ik ben ontzettend tevreden over de…
Ik ben ontzettend tevreden over de service van jw verzekeringen . Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van mijn aanvraag ben ik uitstekend geholpen. Het team was altijd vriendelijk, professioneel en bereid om al mijn vragen te beantwoorden.
Wat mij het meest opviel, was hun inzet om de beste prijs voor mijn taxiverzekering te vinden. Ondanks dat ik meerdere offertes had vergeleken, bood jw verzekeringen de meest concurrerende tarieven aan zonder in te boeten op de dekking. Dit heeft mij niet alleen geld bespaard, maar gaf mij ook het vertrouwen dat mijn taxi goed verzekerd is.
Bedankt, JW verzekeringen voor jullie geweldige ondersteuning en klantgerichtheid!
Ze doen hun werk perfect en helpen je…
Ze doen hun werk perfect en helpen je snel in alle situaties
Snelle service
Snelle service, uiterste vriendelijk !! De scherpste prijzen!!
goed je contract lezen
JW verzekeringen zijn niet helder in de polissen.
Aangezien ze bij elke recensie een naam en verhaal erbij zoeken, geeft het ook aan dat ze meer tijd steken in onzin dan in uitleg.
Overeengekomen prijzen kloppen niet er wordt later zonder inspraak verhoogd. Als je er niet akkoord mee gaat, kun je niet opzeggen want er is zogenaamd een jaar contract.
Verder gaat alle communicatie over de whatsapp, elke keer weer een ander nummer. erg on overzichtelijk.
Om het aantrekkelijk te maken een verzekering bij ze te nemen verhogen ze de eigen risico. als je zelf niet thuis bent in verzekeringen kom je er later achter dat je daarom iets goedkoper per maand was om daarna de volle pond te betalen.
Als er iemand oprecht advies wil aannemen, stel de vragen goed en blijf weg bij JW

Een snelle service
Een snelle service, goede communicatie. En aanrader!