Ik ben in principe heel erg tevreden met m'n Kaddey golfspullen, net zoals hier ook eigenlijk alleen maar positieve reviews. En ondanks dat wil ik toch een minder leuke ervaring delen. Namelijk he... Toon meer

Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van een Kaddey Switch+ i.c.m. Standbag. Fantastisch concept waar duidelijk goed over na is gedacht, vervolgens doorontwikkeld is, en waarbij premium materialen... Toon meer

De Kaddey golfkar werkt fantastisch voor mij. Je stapt er in een sportieve houding mee over de golfbaan en de accessoires zijn een enorm pluspunt. Ik ben erg tevreden. Mensen geven complimentjes over... Toon meer

1. #4 van de 7 beste bedrijven in Golfwinkel

The Kaddey team introduces functional and stylish golf essentials. Unique products that are designed and produced to the highest standards. The idea is to support you with one of a kind products that simply make your day.

4,3

Uitstekend

2K reviews

Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nog steeds wachtende...

Ik heb nog steeds mijn regenschermhouder niet bekomen.

29 februari 2024
Logo Kaddey

Antwoord van Kaddey

Beste Thierry
de parapluhouder was door het grote succes van Kaddey bij bestelling in pre-order. De parapluhouders zijn weer op voorraad en wordt deze week naar je verstuurd.
Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
mvrgr
Peter

Mooie kwaliteitsproducten

NA de Kaddey Switch + Flexbag ook de bijbehorende Standbag aangeschaft en winterwielen. Prachtige producten en mooie kwaliteit. Levering was snel en degelijke en mooie verpakking. Erg blij en tevreden mee tot nu toe!

31 januari 2024

Super goed

Super goed geholpen
En komt afspreken na
En als je last van je rug hebt
Is dit een goede oplossing als je hem trekt wordt je verplicht om rechtop te lopen
Je gaat n krom lopen

29 januari 2024

Kaddey, op en top design en makkelijk in gebruik

Ik heb de Kaddey trolley, tas en paraplu houder besteld. Alle producten zijn prachtig qua vormgeving en details. Al bij het openen van de doos van de trolley krijg je een glimlach op je gezicht. De doos met de twee wielen erin zijn zo verpakt dat de emblemen van de wieldoppen samen met een 'glimlach' uitsparing in het midden van de doos een lachend gezicht vormen - love this detail! Verder past alles perfect op elkaar en zijn de hoeveelheid opbergvakken en -netjes erg fijn. De tas met trolley houder past mooi in de auto en het is erg makkelijk de wielen vast en los te klikken. Verder ben ik ook fan van de paraplu houder, stevig en makkelijk te installeren en de paraplu houder past weer perfect in een daarvoor bestemd tasje in de tas. Kijk nu al uit naar de bijpassende thermoskan die ik ook kan bevestigen aan de arm van de trolley.

Best Kaddey around

Goede en supersnelle service! Heel vriendelijke en snelle klantenservice en gewoon een heel goed uitgewerkt product! I love the detail! Alles tot in de puntjes uitgewerkt!

29 januari 2024

TOP-service en staan voor hun kwaliteit

Inmiddels ruim 3,5 jaar de trotse bezitter van een Switch. Onlangs zakte de rechter wielpoot door en het siert Kaddey dat ze mij een Demo model hebben gestuurd. Binnen 2 dagen thuis... en door :-). Wat een service en wat een klantgericht team!

2 februari 2024

top service

top service , adequate dienstverlening

En met de kader door de baan een top ervaring
( iedereen komt bij me zn punt slijpen op het potlood:))))

20 december 2023

Super service

Super service, de parapluhouder was beschadigd geraakt en na info of alleen de houder na te bestellen was werd mij ongevraagd een compleet nieuwe set toegestuurd.
Klasse !

16 november 2023

Mooi product!

Goed en mooi product (eyecatcher!) en past nu met Golftas perfect in de locker naast de tas van mijn vrouw.
2 karren ontvangen en na 1 retour mijnerzijds een cadeautje ontvangen!
Klinkt goed voor de toekomst!

31 oktober 2023

een kans van 1 op de 100.000

een kans van 1 op de 100.000, maar bij mijn Kaddey Switch gebeurde het: een klein steentje was in een van mijn wielen geslopen. Bij Kaddey langs geweest en geholpen door hele aardige meneer. loste het probleem op, gaf de Kaddey Switch meteen een servicebeurt en wisselde gratis m'n 2 wielen in voor nieuwere versie. Had de Kaddey van mijn vrouw toevallig ook in mijn auto liggen, en daarvoor dezelfde service ontvangen. Fijne combi van professionaliteit en klantgerichtheid daar in Duivendrecht.

9 november 2023