Ik ben in principe heel erg tevreden met m'n Kaddey golfspullen, net zoals hier ook eigenlijk alleen maar positieve reviews. En ondanks dat wil ik toch een minder leuke ervaring delen. Namelijk he... Toon meer
Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van een Kaddey Switch+ i.c.m. Standbag. Fantastisch concept waar duidelijk goed over na is gedacht, vervolgens doorontwikkeld is, en waarbij premium materialen... Toon meer
De Kaddey golfkar werkt fantastisch voor mij. Je stapt er in een sportieve houding mee over de golfbaan en de accessoires zijn een enorm pluspunt. Ik ben erg tevreden. Mensen geven complimentjes over... Toon meer
een kans van 1 op de 100.000, maar bij mijn Kaddey Switch gebeurde het: een klein steentje was in een van mijn wielen geslopen. Bij Kaddey langs geweest en geholpen door hele aardige meneer. loste het... Toon meer
- #4 van de 7 beste bedrijven in Golfwinkel
The Kaddey team introduces functional and stylish golf essentials. Unique products that are designed and produced to the highest standards. The idea is to support you with one of a kind products that simply make your day.
industrieweg 55, 1115AD, Duivendrecht, Nederland
- +31 (0)20 37 043 85
- hi@kaddey.com
- kaddey.com
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Excellent service!
Vandaag m'n nieuwe spiegel ontvangen, en de te leuke roze zipper koordjes.
helemaal TOP met de persoonlijke service van Kaddey.
Een echte Kaddey Fan!!
Ik ben erg blij met mijn golfkar en accessoires. De service van Kaddey is ook TOP! Ik had pech met mijn parasol maar dit hebben ze snel en heel correct voor me opgelost.
Zeer goede en snelle service
Na melding "bulten" in tas van vrouw…
Na melding "bulten" in tas van vrouw een nieuwe tas ontvangen.
Keurig!
M’n Switch in de vakantie retour gestuurd ter reparatie en vlak na terugkomst kon ik alweer spelen dankzij de goede afspraken gemaakt met de vriendelijke klantenservice. Fijn bedrijf met mooie spullen!
Heel tevreden
Altijd goed en communicatie is ook dik in orde. Niet het goedkoopste, maar wel kwaliteit.
Niet eerder zo’n goede service…
Niet eerder zo’n goede service ontvangen van een organisatie! Ik ben vroegere gebruiker van de Kaddey. Onlangs is mijn klepje gebroken. Na zeer vriendelijk contact kosteloos nieuwe pinnen (en extra tees) toegestuurd gekregen. Toen deze het euvel niet konden verhelpen (wederom kosteloos) een hele nieuwe Kaddey ontvangen. Ik ben zeer te spreken over het product, maar helemaal over de service van de organisatie! Hulde.
Stijlvol, kwalitatief, service
Mooie, kwalitatief goede spullen en een perfecte service van het bedrijf.
Top service!
Golf cart met paraplu in houder was omgevallen waardoor paraplu boven handel ongelukkig afbrak. Gemeld bij Kaddey, viel niet onder garantie, maar kreeg code waarmee ik gratis een nieuwe kon bestellen. Top service!
Herkenning is de weg naar een oplossing
Beste Kaddey
Het ontkennen van de problemen is de oplossing niet. Ik ben nogmaals zeer tevreden over de switch maar niet te spreken over de paraplu. Het feit dat ik uit coulance voor de helft van de prijs en nieuw paraplu mag aanschaffen verandert het probleem niet, deze paraplu is gewoon niet goed. In verhouding ook veel te groot waardoor de trolley erg onstabiel wordt, u geeft het zelf ook aan in uw mail. Ik weet dat dit ook gebeurt bij andere trolleys maar waar ik bij zowat elke windvlaag mijn trolley op moet pakken lopen de meeste van mijn flight genoten gewoon door zonder probleem.
Voor de duidelijkheid is dit geen vete tegen uw merk, zoals eerder vermeld ben ik uitermate tevreden over de trolley maar ik zou het gepast vinden wanneer er toe gegeven zou worden dat dit product alles behalve optimaal is. Zich nu achter de kleine lettertjes schuilen is niet fair, dan is het product overigens meestal al gekocht. Wanneer ik op uw site naar het product kijk zie ik hier verder ook niets over staan, dat is op z’n minst merkwaardig… zie onder!
Paraplu
€64,00
De nieuwe Kaddey paraplu is natuurlijk waterdicht en dankzij de UV filter aan de binnenzijde ook zondicht. Daarnaast is hij de grootste in zijn soort (152cm / 60 inch), licht dankzij de fiber glass shaft en met 110 cm extra lang zodat je er altijd onderdoor kijkt. Hij is zeer wind doorlatend en voorzien van het eenduims openingssysteem. De handige hoes maakt hem helemaal af.
_________
Ik zit zelf ook in de online handel en onze eerste zorg bij het opmerken van een probleem is het probleem herkennen en wanneer dat zo is werken aan een oplossing om ons merk beter te positioneren.
Laat ik u een goed advies geven, het probleem is u bekend, ga dus geen onnodige discussie aan tegen beter weten in maar werk aan een oplossing om uw klanten in de toekomst beter te bedienen.
Ik heb inmiddels zelf het probleem opgelost door bij de groothandel een merkloos paraplu te kopen, deze past prima in jullie paraplu houder en is compacter qua formaat waarmee het probleem grotendeels is opgelost.
No hard feelings verder, mijn volgende trolley wordt waarschijnlijk ook weer een Kaddey, met een ander paraplu.
Wat een persoonlijke en snelle service…
Wat een persoonlijke en snelle service levert Kaddey. De Kaddey Switch is een eye-catcher op de baan. De Kaddey Switch zorgt ervoor dat mijn prestaties in de baan verbeterd zijn.
Uitstekend geholpen
Klein probleempje maar onmiddellijk opgelost.
Onlangs twee Kaddeys aangeschaft. Door mijn enthousiasme over de eerste Switch, er onmiddellijk een tweede gekocht voor een vriend, die er ook meteen mee in de wolken was. Het bestellen liep eenvoudig en de levering vliegensvlug. Na een tweede rondje bleek één van de wielarmen van een van de trolleys echter niet te blokkeren op het punt waar je hem vastklikt. De switch is daardoor nog volkomen bruikbaar, maar er is aan het wiel een ietwat storend geluidje, echt niets ergs. Ik schreef dit in een review en werd persoonlijk gecontacteerd door Kaddey. Ze stuurden me inmiddels een nieuwe Switch en de andere nemen ze gewoon terug. Wat een mooie service waar vele anderen een voorbeeld aan mogen nemen. Topbedrijf en een topproduct, zeer aan te bevelen: minimalistisch, functioneel en gewoon mooi om naar te kijken! Bedankt Kaddey Golf!
Top service
De banden van mijn Switch waren wel heel snel versleten en beschadigd. Ik kan ze zonder problemen omwisselen voor nieuwe en kreeg er zelfs een ballen set extra bij. Zeer goede service en hele aardige mensen daar. De rangefinder die ik recentelijk heb gekocht bevalt ook prima.
Snelle levering, mooi ontwerp. 2 trolley passen prima in de achterbak. Genoeg ruimte om de overige vakantiespullen mee te nemen.
In de baan niet te zwaar en licht lekker in de hand
Geweldig produkt en super after sales…
Geweldig produkt en super after sales service. Heb je een probleem (na drie jaar een onderdeeltje moeten vervangen) dan wordt dat gewoon opgelost. Super caddy en binnen onze golfclub doet goed voorbeeld volgen. Ofwel je ziet ze steeds meer en iedereen die ik spreek is tevreden. Toppers!
Mooi ontwerp en heel praktisch 👌
Na de Kaddey Cart nu ook trotse bezitter van de Cart bag
Na de Kaddey Cart, nu dan toch ook de bar besteld. Hij past perfect op de Cart en is door de handels op de bar veel beter te handelen. De vakken zijn ookmhandig en helpen me om alles goed georganiseerd te houden. Ben er erg blij mee en ziet er ook nog eens top uit