Ik ben in principe heel erg tevreden met m'n Kaddey golfspullen, net zoals hier ook eigenlijk alleen maar positieve reviews. En ondanks dat wil ik toch een minder leuke ervaring delen. Namelijk he... Toon meer
Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van een Kaddey Switch+ i.c.m. Standbag. Fantastisch concept waar duidelijk goed over na is gedacht, vervolgens doorontwikkeld is, en waarbij premium materialen... Toon meer
De Kaddey golfkar werkt fantastisch voor mij. Je stapt er in een sportieve houding mee over de golfbaan en de accessoires zijn een enorm pluspunt. Ik ben erg tevreden. Mensen geven complimentjes over... Toon meer
een kans van 1 op de 100.000, maar bij mijn Kaddey Switch gebeurde het: een klein steentje was in een van mijn wielen geslopen. Bij Kaddey langs geweest en geholpen door hele aardige meneer. loste het... Toon meer
- #4 van de 7 beste bedrijven in Golfwinkel
The Kaddey team introduces functional and stylish golf essentials. Unique products that are designed and produced to the highest standards. The idea is to support you with one of a kind products that simply make your day.
industrieweg 55, 1115AD, Duivendrecht, Nederland
- +31 (0)20 37 043 85
- hi@kaddey.com
- kaddey.com
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tevreden over de afwerking van eea
Tevreden over de afwerking van eea, alleen wordt er niet adequaat gereageerd op mijn mailtjes !
Klasse service
Klasse service, een van de early adapters. Goede spullen. Had een klein probleem met mijn trolley, fantastisch opgelost!
Prijs kwaliteit blijft punt van aandacht
Bijna 5 sterren.
De Kaddey is stevig en in gebruik heel makkelijk. Paar kleine nadelen: bij gebruik paraplu ben je veroordeeld tot duwen, geen random waterfles houder en het gewicht van de combi tas en Kaddey. Zeker als je een bovenlocker bezit is het een beetje fitness.
Maar al met al heel tevreden !
Goede uitleg op de website
Goede uitleg op de website. Gemakkelijk bestellen. Snelle beschikbaarheid. Goede service bij aflevering.
Top product en design! WOW gevoel!
Korte omschrijving: WOW!!
Hier is echt over alles nagedacht van design tot opberging van uw golf spullen tot vervoer en opvouwen van uw trolley.
Ik heb de paraplu, de paraplu houder, drinkbus, de tas en de trolley en alles is gewoon TOP!
Het is wel wat geld maar voor mij is dit top qua ontwikkeling en comfort.
Er was beloofd dat er drankhouder en…
Er was beloofd dat er drankhouder en beker ging bij zitten maar deze waren niet aanwezig in de verpakking.

Antwoord van Kaddey
Goed retourbeleid
Helaas was de kaddey voor mij (vrouw) te zwaar. Zeker als je hem op de achterbank van je auto moet leggen.
Het retourproces was zeer flexibel en het geld was redelijk snel weer retour.
Ook bijzonder aardig te woord gestaan.
Top cart en top service!
Naast dat de Kaddey een top cart is om mee te golfen is ook de service examplarisch! Ik had een probleem met de paraplu houders en zonder enig morren stuurden ze een nieuwe op en kan ik weer de baan op in de regen!
Top golfkar
Top golfkar. Kwaliteit heel hoog en zeer compact op te bergen in auto of locker. Rijd ook erg lekker in de baan en met nieuwe tas ziet het er prachtig uit.
Ook deze trolley is niet perfect
Het idee van de trolley is goed. De grote wielen lopen makkelijk en soepel. Trekken en duwen gaan beide moeiteloos. Ook het in- en uitklappen gaat vrij snel. Daarnaast is het een mooi ding om te zien. Helaas is deze trolley niet foutloos. Zo is het frame dat aan de tas blijft zitten eigenlijk veel te zwaar. Ik ben jong en sportief, maar een volgeladen tas met het frame in de auto tillen blijft topsport. Maar het grootste euvel van de trolley is dat de tas nooit goed aan het frame blijft zitten. Iedere keer wanneer je de combinatie optilt schiet het frame aan de onderzijde van de tas af. Hierdoor moet je alsnog bij ieder rondje je tas opnieuw aan het frame maken. Heb het met 3 verschillende tassen geprobeerd (2 cartbags en 1 standbag) maar alle 3 hetzelfde probleem. Ik heb nu zelf een lus aan de tas bevestigd, waar de klittenband van de Kaddey doorheen kan zodat hij minder makkelijk los schiet. Misschien dat mijn klittenband niet helemaal lekker is, maar zou niet moeten bij een trolley van een paar maanden.

Antwoord van Kaddey
Mooie golfcar en nog betere tas
Mooie golfcar en nog betere tas - de wielen zijn wel het zorge kind hoop dat zij het volhouden zijn wat zwak vooral de beugels 👍
Tas van BigMax past er perfect op.
Vlotte levering.
Tas van Bigmax past er perfect op.
De kaddey rijdt super, voelt zeer degelijk aan.
Slechte parapluhouder
Slechte parapluhouder, matig waterafstotend en de ritsen zeker niet soepel.
Verder loopt ie licht dat dan wel
Ik vind de fles houder niet handig en…
Ik vind de fles houder niet handig en de paraplu houder veel te hoog. Trolley zelf is top.
Top product en merk.
Hele fijne kar die moeiteloos meeloopt…
Hele fijne kar die moeiteloos meeloopt over de holes. Reeds de nieuwe tas ontvangen en die past echt perfect op het frame. Samen met alle gadgets zoals afstandmeter, parapluie, drinkfles en extra tas voorkant, maakt dit tot een compleet geheel. Zeer content hiermee.
Als enige tip die ik mee kan geven: maak voorop de tas ook een zakje. Nu zit er alleen aan de zijkanten zakken.
Op 2 september heb ik mijn laatste…
Op 2 september heb ik mijn laatste kaddy bestelling ontvangen. Mijn kar is nu compleet.
De producten zijn netjes, voldoende efficiëntie indeling mogelijk van de golfspullen.
De scheiding van de golfclubs prima.
Materiaal van het leer voelt soepel aan.
Krijg veel positieve reacties en vragen over de trolley en accessoires.