Ik ben in principe heel erg tevreden met m'n Kaddey golfspullen, net zoals hier ook eigenlijk alleen maar positieve reviews. En ondanks dat wil ik toch een minder leuke ervaring delen. Namelijk he... Toon meer
Sinds een week ben ik de trotse eigenaar van een Kaddey Switch+ i.c.m. Standbag. Fantastisch concept waar duidelijk goed over na is gedacht, vervolgens doorontwikkeld is, en waarbij premium materialen... Toon meer
een kans van 1 op de 100.000, maar bij mijn Kaddey Switch gebeurde het: een klein steentje was in een van mijn wielen geslopen. Bij Kaddey langs geweest en geholpen door hele aardige meneer. loste het... Toon meer
- #4 van de 7 beste bedrijven in Golfwinkel
The Kaddey team introduces functional and stylish golf essentials. Unique products that are designed and produced to the highest standards. The idea is to support you with one of a kind products that simply make your day.
industrieweg 55, 1115AD, Duivendrecht, Nederland
- +31 (0)20 37 043 85
- hi@kaddey.com
- kaddey.com
Heeft 38% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kaddey licht en wendbaar
Sinds een jaar of 2 aan het golfen met de golfbag op een 3-wiel trolley. Aangezien ik in heuvelachtig gebied golf met name toch wel zwaar duwen. Daarnaast ook niet vergeten op de rem zetten. Aangezien dat met de voet gebeurt, werd de bovenkant van de golfschoen er niet mooier van. Nieuwsgierig door de reclame van de Kaddey uiteindelijk besteld met de summerdeal. Het in elkaar zetten is heel snel gelukt…en op de golfbaan belooft hij wat doet: wendbaar, licht en trekken bergop gaat prima.
Enig ervaren minpunt is dat cartbag met Kaddey relatief zwaar is.
Al met al heel erg tevreden tot nu toe. Over duurzaamheid valt nog weinig te zeggen.
Tevreden klant!
Ik ben tevreden over de Switch trolley.
Omdat mijn homecourse wat heuvels heeft was ik het zat om mijn driewieler naar boven te duwen, het trekken van de Kaddey is lichter en comfortabeler. Hierdoor mis je het gemak van het naar beneden laten rollen van een driewieler maar dat neem ik voor lief. De Kaddey rijdt soepeltjes de heuvel af.
Klein kritiekpuntje is het feit dat bij het trekken je hielen de wielen soms raken. Over het algemeen duw ik de trolley maar doordat je zo makkelijk switcht van duwen naar trekken en vice versa komt het regelmatig voor dat je onbewust toch trekt.
Mijn huidige tas wil in een enkel geval wel eens losschieten, vandaar dat ik de tas van Kaddey zelf besteld heb. Deze komt vandaag of morgen binnen en hoop ik vrijdag te testen.
De trolley is stevig en van kwalitatief hoogstaand materiaal, ik hoop dat dit voor de tas ook zo is!
Zeer snelle levering.
Levering van een bestelling
Levering van een bestelling
Dat fout gelopen was door pakjes leverancier is zeer snel en correct afgehandeld door kaddey nl zelf
Zeer tevreden
Top geregeld alles werkt uitstekend
Uitstekende producten mbt…
Uitstekende producten mbt prijs/kwaliteit. De trolley zelf is zeer efficiënt op de course en zeer eenvoudig op te bergen. Ik ben een fan.
Trolley and flex bag
Na order snelle levering . Mooie en handige trolley. Snel opgezet en te gebruiken samen met flex bag bijna volledige set, wacht nog op de trolley bag. 👍
De Kaddey golfkar werkt fantastisch…
De Kaddey golfkar werkt fantastisch voor mij. Je stapt er in een sportieve houding mee over de golfbaan en de accessoires zijn een enorm pluspunt. Ik ben erg tevreden. Mensen geven complimentjes over het design en vragen me of ze nu echt wel goed is, zoals ze vernemen op het internet. Dan zeg ik enthousiast hoe tevreden ik ben. Ik heb 1 opmerking over de houder van de paraplu. Meer bepaald over basis waar je de houder indraait. Daar is de draai draad weg, afgesleten. Dat is jammer. Kan je daar iets aan doen?
De mannen (en vrouwen?) doen het…
De mannen (en vrouwen?) doen het hartstikke goed. Steeds weer leuke gadgets voor aan mij Kaddey.

Antwoord van Kaddey
Fijne ervaring voor de tweede maal met…
Fijne ervaring voor de tweede maal met deze firma
Bevalt erg goed, tevreden klant
Bevalt erg goed. Was behoorlijk aan het twijfelen aangezien ik al een clickgear heb en de prijs behoorlijk vind.
De trolley bevalt prima in de baan maar dat had ik ook wel verwacht.
Het pluspunt echter vind ik het gemakkelijk kunnen opbergen van de trolley/bag in de locker en het inpakken in de auto als ik naar andere banen ga.
De wielen zitten er snel op zodat je snel “klaar” bent en verder voelt alles solide aan. Tevreden klant :)
Verstand van golf zaken .
Eindelijk een trolly die ontworpen is door “ kenners “ dat merk je aan verschillende factoren .
O.a design , gebruik op de golfbaan , handig opklapbaar / bagage ruimte/ mooie accessoires.
Recent de bijpassende golftas besteld , benieuwd.
Min punten Kaddey
- niet stabiel in glooiend terrein, waait sneller om bij harde wind
- frame blokkeerde paraplu insteek aan tas
- geen parapluhouder
-grote wielen komen tegen je hielen als je de Kaddey trekt
- vrij zwaar

Antwoord van Kaddey
Nice Wheels
Nice Wheels! licht en makkelijk te sturen. Wat ik mis is een bal houder op het frame. Verder top kaddey:)
The best ever!
The best ever! Diverse golfkarren gehad, maar dit is echt de beste!! Past makkelijk in de auto doordat de wielen er af kunnen, loopt makkelijk, draait makkelijk en the gadgets (bidon- en parapluhouder, bakje met puntenslijper etc) maken het helemaal af.
Ga zo door Kaddey!
Heel goede service...mooie design
Heel goede service...Kaddey was eerste dagen aanpassen op de baan ( 2 i.p.v. 3 wielen ) maar ben er nu heel blij mee. Kijk uit naar de nieuwe accessoires !
Uitstekend service
Uitstekend service, ook nadat er een onderdeel niet was afgeleverd door de bezorger. Direct actie ondernomen en een dag later ontvangen. Uitstekend.
Snelle levering en kaddey ziet er goed uit
Snelle levering en mijn golftas past prima op de kaddey. Mijn vrouw helemaal tevreden dat er na het stallen op zolder dat er geen trolley meer in de weg staat. Tipje: Ik heb met een klein penseeltje met witte verf op 2 tegenover elkaar staande ribbeltjes de juiste uitklapstand gemarkeerd, dat scheelt toch even zoeken naar de juiste hoogte bij het uitvouwen. Ben wel benieuwd naar hoelang de plastic hendels het gaan houden, er komt best veel kracht op bij het vastklemmen?
De Kaddey net gehaald in Duivendrecht
De Kaddey net gehaald in Duivendrecht. Geweldig ontvangen en geholpen. Kaddey is niet alleen kwaliteit van het product maar ook de attentheid van degenen die me geholpen hebben.
De trolley is adembenemend mooi en kwalitatief erg goed! hij loopt soepel bij duwen en trekken . Accesoires zijn geweldig dus ik ben met 5 sterren dik tevreden, ik kan niet wachten tot de tassen en de ballen op de markt komen! Jullie hebben mij gewonnen!