Dette var en meget hyggelig opplevelse, raskt og effektivt håndter. Jeg bestilte feil del, orienterte om dette og ny, korrekt del, ble sendt samme dag, samt veiledning til retur av feil del. Meget s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hadde sykkelen (Momas Ultimate+ Trekking) inn til sjekk av dempere og for service. Fikk raskt bekreftet at dette bare var svetting av fett og de utbedret uten at jeg hadde husket å melde inn slakk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hentet ut helt ny sykkel i Tromsø i dag hvor kjedet røk i første bakke. Trilte sykkelen 4km tilbake. Når de ikke ville gjøre seg det ekstra flidet på å fikse kjedet på en helt ny sykkel hvor jeg må ve... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God servise og veldig hyggelig ansatte som har peiling på faget !Ingen spørsmål er for dum i butikken i Tønsberg.Vil takke Kristian for hans tålmodighet med oss. Vi har kjøpt 4 sykler der til oss ,o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.
Nedre Eikervei 12, 3045, Drammen, Noorwegen

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi har kjøpt 4 sykler der til oss ,og barna!!Får alltid de opplysningene vi trenger både i butikken og event. på verkstedet ,som er rett ved siden av.Gode erfaringer og derfor kan anbefale!

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Gode sykkler. Min Wayfarer+ LTD har gått 7000 km på litt over et år uten problemer. Litt slitt kjede og gearwirer no.. Men imponerende etter så mange mil. I forhold til pris, så utkonkurerer Momas andre sykkler! Og til slutt ein liten hilsen til Julie, alltid imøtekommende!;)

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Mottok ny sykkel med rare lyder i motor. Etter dialog med kundeservice bestemte jeg meg for å kjøre til deres butikk i Tromsø.
Der konstaterte de at motor måtte byttes. De hadde ikke motor inne, og det ville ta tid før de fikk en inn - så de ga meg en ny sykkel i stedet.
Snakk om god service, særdeles bra!!

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
For en kundeservice, posten er ekstremt treg og pakken kommer aldri frem. En henvendelse så tilbakekaller de og jeg kan hente i butikk 🤩

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Amazing service!! They answered my question and helped me within minutes. Just perfect 👌

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Rask og effektiv behandling av forspørsel er på e post. Hyggelige og hjelpsom.

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
I bought the Fosna Odin currently the price is 64,499kr and from day 1 I have had problems with the bike. The Battery really under performs and does not last any where close to what is advertised. I have make 3000km in a year and just travel to Italy for Mountain bike holiday for 2 weeks. 2 days in to the Holiday the motor failed and the bike cannot be repaired he in Italy so my holiday I planned for 1 year is ruined!

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Jeg skulle kjøpe ny lader til Momas-sykkelen min i butikken i Tønsberg. Dessverre viste laderen seg å være defekt, så jeg reiste tilbake samme dag for å bytte den. De hadde ingen flere på lager, noe som selvfølgelig kan skje, og de skulle derfor bestille en ny til butikken. Jeg fikk beskjed om at det skulle ta maks én uke, og de tok navn og telefonnummer slik at de kunne kontakte meg når den kom.
Ukene gikk uten at jeg hørte noe. Da jeg ringte for å etterspørre laderen, kunne de ikke finne noen bestilling på verken navnet eller telefonnummeret mitt, og hadde heller ingen informasjon om når den eventuelt ville komme.
Til slutt kontaktet jeg kundeservice, som anbefalte meg å bestille laderen selv på nett. Det gjorde jeg, og da kom den allerede dagen etter. Den fungerte som den skulle, så akkurat den delen gikk kjempefint!
Dessverre ble det også mye unødvendig styr med å få tilbake pengene for laderen som skulle bestilles til butikk. Jeg ønsket å heve kjøpet og spurte kundeservice om beløpet kunne refunderes til konto, eller om de eventuelt kunne refundere nettkjøpet mitt i stedet. Jeg fikk beskjed om at ingen av delene var mulig, og at jeg derfor måtte møte opp fysisk i Tønsberg igjen.
Det var ganske kjedelig når jeg bor omtrent én time unna og måtte ta meg fri fra jobb for å rekke butikken. Da jeg kom dit, fungerte det heller ikke å refundere pengene på vanlig måte via kortet, så den ansatte måtte gjøre refusjonen manuelt. Likevel hadde jeg fortsatt ikke mottatt pengene to uker senere.
Jeg kontaktet derfor kundeservice på nytt, og denne gangen fikk de ordnet det ved å refundere beløpet for laderen jeg hadde bestilt på nett – altså løsningen jeg tidligere hadde fått beskjed om at ikke var mulig.
Alle jeg har vært i kontakt med har vært hyggelige, men dessverre opplevde jeg prosessen som lite løsningsorientert og unødvendig tungvint. Det tok mye mer tid og oppfølging enn det burde for å løse en ganske enkel sak. I tillegg var det så å si umulig å komme gjennom til Tønsberg-butikken på telefon.
Vil likevel trekke frem Julie på kundeservice, som hjalp meg i dag og fikk ordnet refusjonen med én gang. Veldig hyggelig og effektiv hjelp fra henne! 😊
Totalt sett hyggelige ansatte, men dessverre altfor mye surr og dårlig oppfølging rundt en relativt enkel reklamasjon/refusjon. Derfor lander jeg på 3 stjerner.

Svært hjelpsom kundeservice. Raskt svar! Tipptopp ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Vi kjøpte 2 El-sykler av Kristian, Kajakk og Fritid Tønsberg. Strålende service og flott opplevelse å sykle på de nyinnkjøpte. El-sykkel kunne med hell blitt kjøpt tidligere.

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Jeg har vært strålende fornøyd med min kundeopplevelse fra A-Å, fra servicen jeg ble møtt med i butikken i Drammen og senere ved reklamasjon på et defekt produkt. Alle jeg har vært i kontakt med har vært løsningsorienterte, og kundeservice har håndtert reklamasjonen på rekordfart uten videre komplikasjoner. Kundeservice vurderte saken, imøtekom ønsket løsning og sendte nytt produkt innenfor en tidsramme på under ett døgn! Det er sjeldent jeg velger å skrive slike anmeldelser, men når kundeservice står så høyt hos denne bedriften og menneskene som man møter der, er det også på sin plass. Det er slike erfaringer som gjør at denne bedriften vil være 1. valg ved neste handel innenfor deres segment. Tusen takk for en flott handel og for kundeservicen knyttet til reklamasjonen,.

Fantastisk kundeservice!
Jeg vil gjerne gi en ekstra stor takk til Mats, som har vært utrolig hjelpsom og imøtekommende. Jeg havnet i en litt komplisert situasjon med en betaling, og Mats tok seg tid til å undersøke saken og hjelpe meg med å få oversikt og avklaring. Han var rask, hyggelig og veldig løsningsorientert hele veien.
Det er virkelig godt å møte på så god kundeservice når man står i en litt stressende situasjon. Mats gjorde en vanskelig situasjon mye enklere for meg, og jeg følte meg virkelig tatt på alvor.
Tusen takk til Mats og Kajakk & Fritid for fantastisk service! Jeg kommer absolutt til å handle hos dere igjen og kan varmt anbefale dere videre. 😊

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Å kjøpe sykkel på nett er både og. Pkt 1 som mange har utfordringer med er å ta vare på original eske for retur av sykkel til Kajakk og Fritid. Eske er stor og solid, noe som er logisk for å kunne sende en sykkel trygt og greit med Bring.
Eske har jeg av bod muligheter ikke hatt mulighet å ta vare på, så det ble Jysk og en del logistikk for å få sykkel sendt.
Når sykkel først var kommet Kajakk og fritid i sine hender gikk det fort og greit.
Fikk en verksteds rapport etter oppfordring, der motor er byttet og en service/sjekk av elsykkel uten kostander. Godt levert der !
Ny motor levere langt bedre enn forrige som hadde kraftfall på siste del av batteriet sin kapasitet.
All in all, kan du ta vare på original eske og leve med å være uten sykkel en god uke eller to, så er netthandel ok og trygt med Kajakk og Fritid.

Nykjøp av sykkel.
Veldig positivt overrasket over hvor raskt jeg fikk tilbakemelding. God forklaring av hvilken størrelse som passer meg. Veldig bra kundebehandling så langt.

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Veldig fornøyd med sup’en jeg. Pumpen fikk en skade som gikk på garanti og Julie var svært behjelpelig og ny er på vei hjem. Anbefales på det sterkeste!

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Desverre kan man ikke stole på tilbudene til butikken og oppleves som lureri. Produktene er ok, men ikke prøv å lure meg

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Vi begynner med det positive: Sykkelen, en Wayfarer+, virker god så langt etter 6-7 mil. Solid, sterk og god sittestilling, eneste lille minus for sykkelen er at jeg savner et nedre gir... Men en grei sykkel til prisen, som forventet. God respons fra Susann på kundeservice.
Så det som ikke var fullt så bra: Butikken i Tønsberg svarer ikke på telefon, irriterende. Leveringen av sykkelen var tregere enn forventet, monteringsvideoen stemmer ikke fullt overens med virkeligheten ei heller bildene på hjemmesidene. Fikk erfare dette ved montering av frontlys der video/bilder viser skjerm-montering når det faktisk skal monteres på styret med.

Antwoord van Kajakk og Fritid AS
Veldig bra service og kundevennlige inn! Bestilte batterilås og lader til el-sykkel. Viste seg at batterilåsen var feil. De sendte ny lås og returlapp så jeg kunne sende den som var feil tilbake.