Na jaren waren we toe aan een nieuwe inrichting. Maar waar begin je dan? Welke kleuren kies je en wat past goed bij elkaar? Bij Kapenga kwamen we in contact met Geertruida. Wat een enthousiaste... Toon meer
Wij werden geholpen door Jordi ....(achternaam ben ik even kwijt). Hij nam alle tijd voor ons om te komen tot de koop van een tweezitsbank en twee fauteuils! Fauteuils werden opgehaald om bij de bank... Toon meer
Op afgesproken tijd mijn stoelen bezorgd. Heb opdracht gegeven de stoelen kant en klaar af te leveren en aan dit verzoek is voldaan. Bovendien zitten de stoelen prima. Eindelijk stoelen die een ve... Toon meer
Prettig geholpen door Peter J..Nam tijd , luisterde en gaf opties ten aanzien van voor/-nadelen. Deze manier van contact maken/ hebben met (potentiële) klanten zal altijd zijn vruchten afwerpen. Is h... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vriendelijk, goed advies en nooit opdringerig zijn de medewerkers van Kapenga. Zeer tevreden met bank en bed. Kortom een tevreden blije klant!

Antwoord van Kapenga Wonen
Hadden een kast besteld die snel leverbaar was.
Kontact opgenomen via de mail hoe lang het nog zou duren. De kast hadden we via de webshop besteld en van profijtmeubel kregen we bericht terug van dat het nog besteld moest worden .
De communicatie was wat verwarrend en na enkele weken telefonisch contact gezocht.
Werd zeervriendelijk te woord gestaan en op mijn vraag hoelang het nog zou duren wist de dame in kwestie te vertellen dat ik contact op kon nemen met de planning voor een leverings afspraak.
Vond het raar dat ik zelf contact op moet nemen dat de bestelde spullen binnen zijn en geleverd kunnen worden maar uiteindelijk werd ik goed geholpen.

Antwoord van Kapenga Wonen
Moest zelf overal achter aan bellen zeer slechte communicatie

Antwoord van Kapenga Wonen
De verkoper noemde een mooie prijs voor de stoelen die ik graag wilde en we hadden een deal. Alleen had hij wel wat duidelijker mogen zijn dat het om de showmodellen ging. Achteraf gezien waren die hints mooi verpakt in zinnen als “ er zit geen levertijd op, ze kunnen zo mee”. Maar ik kwam er pas bij afrekenen echt achter omdat de verkoper daadwerkelijk die stoelen ophaalde. Ik ben er enerzijds wel blij mee, anderzijds heeft de aankoop wel een beetje een zure afdronk gekregen.

Antwoord van Kapenga Wonen
Wandkleed gekocht, overal uitverkocht, kapenga had hem nog, goedkoper en binnen paar dagen thuis bezorgd 👍

Antwoord van Kapenga Wonen
Hele slechte service, ik koop nooit wat daar meer bij profijtmeubelen.
Bestelling van mijn eet tafel en stoelen staat op mijn bin 6 tot 8 weken duurde wel 4 maanden voordat ik het binnen had en ik moest er zelf achteraan, geen telefoon met mededeling dat het langer kon duren. NEE NIKS en ze schuiven hun fouten in de schoen van de leverancier.

Antwoord van Kapenga Wonen
De verkoper had alle tijd voor ons en stond ons vriendelijk te woord

Antwoord van Kapenga Wonen
Na een lange levertijd ( van te voren bekend) werd niet alles juist afgeleverd. Over het ontbrekende deel werd een mail gestuurd dat er iets niet goed gegaan was bij de aflevering en we een bericht zouden krijgen voor de nalevering. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en nog niets vernomen, Het zou prettig zijn wanneer ook hier een levertijd vermeld zou worden. Dan weet je waar je aan toe bent.

Antwoord van Kapenga Wonen
De bezorging ging prima. De bankstel Werd netjes geïnstalleerd in de woonkamer.
Maar op de armleuning van de love seat ondervond ik een gaatje wat mij enorm stoorde. Maar er wordt niet gereageerd, en de monteur zou langskomen maar of ze komen te laat of helemaal niet en ze bellen ook niet af.

Antwoord van Kapenga Wonen
Zit nog steeds te wachten tot ze een keer bellen.

Antwoord van Kapenga Wonen
Goed geholpen in de toen nog corona tijd, op afspraak. Bank later geleverd dan afgesproken maar alles netjes en goed geleverd.

Antwoord van Kapenga Wonen
Ruime keus, voor ieder budget en erg klantvriendelijk, komt afspraken na.

Antwoord van Kapenga Wonen
Mooie zaak! Goed geholpen en na tegenvallende kussens prettig contact gehad en tot mooie oplossing gekomen. Absoluut aanrader!

Antwoord van Kapenga Wonen
Prima service en persoonlijke aandacht bij de aankoop van de bank in de winkel. Ook de bezorging was super geregeld. Vriendelijk en vlotte service.
Miste alleen de berichtgeving dat de bank was aangekomen in het depot. Kwam hier toevallig achter toen wij zelf contact opnamen.

Antwoord van Kapenga Wonen
Monopoly positie in de deze regio.
Hierdoor wanen ze zich onaantastbaar, lange levertijden, verkeerde leveringen, slechte uitleg over de producten, slechte regelingen bij foutieve orders. Kortom, valt nog een hoop te verbeteren.