Kejsar Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville returnera varor men de tillät inte det för plomberingen var bruten, men det stod inte tydligt när man köpte att den måste vara kvar. Rekommenderar inte. Spara pengarna och köp ifrån en guldsmed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte ett armband som va jätte fint och de va jätte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va även jätte trevliga när jag skrev till dom och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpt Kejsar 4mm som tappade färg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt. Service i världsklass. Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

75 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde en kejsarlänk

Beställde en kejsarlänk, det var inga problem, men efter 3 månader med sporadiskt användning så har den börjat tappa "guldfärgen", ljusa kläder blev gröna då kedja har "färgat" av sig. Vände mig till kundtjänsten och då blev jag erbjuden en ny plätering för 500 kr som en plåster på såret. Fick till ursäkt att det beror på " kroppsvätskor" och liknande. Den är super fin när den är ny men att lägga över 2000 kr varje år på ny plätering känns inte så bra. Bättre köpa en på temu och få bättre kvalité. Wast of money.

11 augustus 2025

Hej Krzysztof,

Våra smycken är tillverkade med en stark och hållbar 18K förgyllning som är framtagen för att tåla daglig användning. De allra flesta av våra kunder använder sina smycken under lång tid utan att färgen förändras, men i vissa fall kan yttre faktorer som hudens pH-värde, svett, parfym eller hudkrämer påverka hållbarheten på pläteringen.

Att vi erbjuder omplätering till självkostnadspris är en extra service för de kunder som vill fräscha upp sina smycken så att de blir som nya igen – inte något som behövs löpande för alla.

Vi tycker det är tråkigt att du upplevt problem, men vill samtidigt understryka att våra smycken håller hög kvalitet och att väldigt många kunder bär dem under flera år utan att märka av det du beskriver. För den som önskar ett smycke som aldrig behöver ompläteras rekommenderar vi våra massiva guld eller silversmycken, som håller livet ut.

Vårt mål är alltid att ge en positiv upplevelse, och vi beklagar om du inte känner att vi levt upp till det i just detta fall.

Team Kejsar

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, hjälpte mig verkligen med alla frågor. Sjukt snabb leverans och armbandet jag beställde var verkligen 10/10 så fiiin. Kommer absolut handla här mer

25 september 2025

Antwoord van Kejsar

Stort tack för din fina recension! 💎 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd både med servicen, leveransen och ditt armband. Att kunna erbjuda både kvalitet och en smidig kundupplevelse är något vi alltid strävar efter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra bemötande och kejsar kunde stå för…

Bra bemötande och kejsar kunde stå för en kostnad vad gäller frakt. Jätte snällt.
5/5

23 september 2025

Antwoord van Kejsar

Vad fint att höra! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och göra din upplevelse lite smidigare.

King

Blev lite leverans strul i början men skrev till dom och dom löste det så det är påväg nu. Dom skulle även kompensera med något extra för sen leverans, kan inte klaga på det 😁

1 september 2025

Antwoord van Kejsar

Tack för din fina recension! 🙌 Härligt att höra att allt löste sig och att du uppskattar servicen samt extra smycket vi skickade med till dig.

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice, produkten ser ut som i bilden och väldigt trevliga personal som tydligt förklarar produkten och vilken storlek osv man ska välja beroende från person till person. Rekommenderar starkt!

24 augustus 2025

Bra service!

Super-hjälpsam och trevlig kundservice. Fick snabbt svar och fint erbjudande när jag hade strulat till det med beställningen.
Och ursnygga smycken!

Rekommenderas varmt :)

14 augustus 2025

Kejsar.com är helt ärliga 🔥

Kejsar.com är helt ärliga 🔥

Kvaliteten på smyckena är sjukt bra! De glänser på riktigt och känns lyxiga direkt när man får dem. Jag köper bara från Kejsar nu, inget annat kommer ens nära.
Det bästa är att de är enkla att hålla rena bara att torka av om de blir smutsiga, och de ser nya ut igen direkt.

Deras kundtjänst är också på topp. Snabba svar, bra bemötande och riktigt hjälpsamma.
Jag skulle starkt rekommendera Kejsar.com till alla som vill ha stilrena smycken med grym kvalitet.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt dålig kvalitet

Dålig kommunikation tar 4-5dagar innan dom svarar
Ompläteringstjänsten gäller bara i upp till 1år har du haft kedjan längre kan du kasta den då dom inte vill hjälpa dig att plätera om den som dom skriver på deras hemsida och på så sätt försöker dom få dig till att beställa en ny kedja

1 augustus 2025

Dit is Trustpilot