Ville returnera varor men de tillät inte det för plomberingen var bruten, men det stod inte tydligt när man köpte att den måste vara kvar. Rekommenderar inte. Spara pengarna och köp ifrån en guldsmed... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Köpte ett armband som va jätte fint och de va jätte bra kvalitet på den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va även jätte trevliga när jag skrev till dom och... Toon meer
Köpt Kejsar 4mm som tappade färg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersättningsprodukt. Service i världsklass. Sen får man som konsument tänka på det inte äkta guld... Toon meer
Kejsar teamet är riktigt bra att göra me.. jag själv gjorde jag en bricka hos dom me egna detaljer.. de vart riktigt grymt.. sen har man köpt 1 silver armband o halsband 10mm o ett kors ett guldpläter... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för män. Vi är ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det är just det som fått oss att gå från ett företag som endast säljer smycken - till ett varumärke som gjort sig känt i hela Sverige, och även internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. Välkommen att beställa ditt nästa smycke ifrån oss!
Contactgegevens
Mailbox 510, 11411, Stockholm, Zweden
- info@kejsar.se
- kejsar.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 23% van zijn negatieve reviews beantwoord
Beställde en kejsarlänk
Beställde en kejsarlänk, det var inga problem, men efter 3 månader med sporadiskt användning så har den börjat tappa "guldfärgen", ljusa kläder blev gröna då kedja har "färgat" av sig. Vände mig till kundtjänsten och då blev jag erbjuden en ny plätering för 500 kr som en plåster på såret. Fick till ursäkt att det beror på " kroppsvätskor" och liknande. Den är super fin när den är ny men att lägga över 2000 kr varje år på ny plätering känns inte så bra. Bättre köpa en på temu och få bättre kvalité. Wast of money.

Jättebra kundservice
Jättebra kundservice, hjälpte mig verkligen med alla frågor. Sjukt snabb leverans och armbandet jag beställde var verkligen 10/10 så fiiin. Kommer absolut handla här mer

Jätte fin service och jätte fina smycken
Jätte fin service och jätte fina smycken

Antwoord van Kejsar
Bra bemötande och kejsar kunde stå för…
Bra bemötande och kejsar kunde stå för en kostnad vad gäller frakt. Jätte snällt.
5/5

Kejsar väldigt imponerande service
Jätte bra service
svarar snabbt på mejl och instagram
väldigt generösa dessutom

Köpte en cordell i silver 6mm
Köpte en cordell i silver 6mm, mycket snabb leverans och god återkoppling från kundservice när jag hade en fråga gällande längd mm
King
Blev lite leverans strul i början men skrev till dom och dom löste det så det är påväg nu. Dom skulle även kompensera med något extra för sen leverans, kan inte klaga på det 😁

Antwoord van Kejsar
Snygga prylar bra kvalitet o även snabb…
Snygga prylar bra kvalitet o även snabb leverans! rekomenderar starkt😍
Sjukt bra service
Sjukt bra service, grymma på deras jobb!!!!!
Väldigt bra kundservice
Väldigt bra kundservice, produkten ser ut som i bilden och väldigt trevliga personal som tydligt förklarar produkten och vilken storlek osv man ska välja beroende från person till person. Rekommenderar starkt!
Svarar snabbt och har full förståelse
Svarar snabbt och har full förståelse, snabb leveranstid
Hög kvalitét
Hög kvalitét, bra service, snabb leverans! Sjukt nöjd!
Bra service!
Super-hjälpsam och trevlig kundservice. Fick snabbt svar och fint erbjudande när jag hade strulat till det med beställningen.
Och ursnygga smycken!
Rekommenderas varmt :)
Kejsar.com är helt ärliga 🔥
Kejsar.com är helt ärliga 🔥
Kvaliteten på smyckena är sjukt bra! De glänser på riktigt och känns lyxiga direkt när man får dem. Jag köper bara från Kejsar nu, inget annat kommer ens nära.
Det bästa är att de är enkla att hålla rena bara att torka av om de blir smutsiga, och de ser nya ut igen direkt.
Deras kundtjänst är också på topp. Snabba svar, bra bemötande och riktigt hjälpsamma.
Jag skulle starkt rekommendera Kejsar.com till alla som vill ha stilrena smycken med grym kvalitet.
Väldigt dålig kvalitet
Dålig kommunikation tar 4-5dagar innan dom svarar
Ompläteringstjänsten gäller bara i upp till 1år har du haft kedjan längre kan du kasta den då dom inte vill hjälpa dig att plätera om den som dom skriver på deras hemsida och på så sätt försöker dom få dig till att beställa en ny kedja
Snabb levarna och en av de bästa…
Snabb levarna och en av de bästa fläcken jag sett mycket bra ooch i toppskick precis som lovat
Det går inte att beskriva så fin den är bra kvalitet
Halsbandet är så fin den är finare 😍😍en i bilden det är värt att man ska köpa och så billig passa på 😍😍 först jag trodde inte men den passar med alla halsband
Dit is Trustpilot