Helaas een dag voor de bestelling te horen gekregen dat hij bezorgd zouden worden tussen 7.30- 11.30uur. Geen telefoon nummer in de email om dit te bespreken , wij mailde terug, maar kreeg geen antw... Toon meer
Levering duurde lang, gingen 4 dagen overheen voordat het opgestuurd werd. Ik kreeg 4 werkdagen daarvoor al bericht dat mijn pakket overgedragen was. Dat is jammer. Chauffeur was wel heel vriendelij... Toon meer
Uitstekende service!!! Fiets gekocht welke door Kemachara transport geleverd zou worden. Fietsenwinkel had verkeerde label op de fiets geplakt waardoor de verkeerde fiets geleverd werd. Eenmalig... Toon meer
In de mail die vooraf over de planning werd gestuurd, wordt er geen mogelijkheid geboden om aan te geven wat de mogelijkheden in de agenda van de klant zijn. Bovendien staat er dat de planning 1 dag... Toon meer
Vervoer van goederen die net dat kleine beetje extra zorg nodig hebben.
Sluispolderweg 4E, 1505HK, Zaandam, Nederland
- 0850604400
- info@kemachara.nl
- kemachara.nl
Vraagt klanten om een review
Een bedrijf dat zijn eigen afspraken…
Een bedrijf dat zijn eigen afspraken niet naleeft. Een eenvoudige opdracht is blijkbaar al te moeilijk. Bedrijf is niet te bereiken en reageert op geen enkele communicatie. Dat anno 2022 zo een bedrijf nog kan bestaan is mij een raadsel. We spreken hier niet over weken vertraging maar maanden......voor een simpele ophaling.
Netjes op tijd en beleefd geholpen.
Levering duurde lang
Chauffeur was wel heel vriendelijk!
De chauffeur was heel vriendelijk en…
De chauffeur was heel vriendelijk en heeft een half uur voor de aflevering gebeld.
De tijd klopte exact!👍🏻
Het enige minpuntje is de track en trace!
Er is helemaal niets te volgen!
Dagen na aflevering is volgens tracken trace de fiets nog onderweg!
Fiets was niet afgemonteerd
Fiets was niet afgemonteerd (stuur en handremmen zaten los en banden waren zacht).
Top!
Top geholpen telefonisch en per mail. Keurige bezorger vriendelijk beleefd en behulpzaam. Enige min punt was dat de bezorging vanaf 12.45 zou zijn en hij was er al 10.00 uur. Dat is toch juist fijn zou je denken maar stond echt op het punt om weg te gaan en als ik weg was geweest hadden ze zonder bezorging weer vertrokken en had ik opnieuw ingepland moeten worden en had ik nog langer op de levering van mijn nieuwe fiets moeten wachten. Dus voor nu ging het gelukkig goed en was ik heel blij maar zie het als opbouwende “kritiek”
1 ster nog te veel
wat een baggerbedrijf....
fiets besteld, weken gewacht, geen communicatie mogelijk, dag vantevoren mailtje en ik moet maar thuis zijn wanneer het hun uitkomt.
ik had nul sterren gegeven als dat kon, maar minimum is dus eentje.... nou vooruit dan maar, als iedereen maar weet wat een walgelijk slecht bedrijf dit is...
Kras op fiets toen die geleverd werd.
Snelle levering (na de kerstweek tot 4…
Snelle levering (na de kerstweek tot 4 jan wordt er niet bezorgd )
Helaas geen goede ervaring met het…
Helaas geen goede ervaring met het bedrijf. Ze houden zich niet aan de gemaakte afspraken en ik heb zelf veel moeite moeten doen om mijn bestelling geleverd te krijgen.
Vriendelijk en correct
Erg vriendelijke chauffeur die ruim binnen de afgesproken tijd aanwezig was.
Spullen goed afgeleverd
Kemachara heeft keurig op tijd…
Kemachara heeft keurig op tijd geleverd. Heel duidelijk gecommuniceerd wanneer ze zouden komen. netjes het adres aangepast en keurig gebeld een kwartier voor aankomst. heel aardige chauffeur. Top
Alles prima verlopen!