Birgitte er bare hamrende dygtig og dejlig til både være lyttende på emnet samt byde ind med hendes faglighed på en måde, der er virkelig rar at være hos. Flotte resultater, hver gang.
Lees wat reviewers zeggen
Min varmeste anbefaling til Birgitte som altid er klar med god og vigtig vejledning i forhold til hvilken behandling der er bedst. En virkelig god oplevelse, hvis man ønsker et naturligt og yngre udse... Toon meer
Jeg fik anbefalet Birgitte af en god ven! Birgitte har længst erfaring i branchen, Birgitte er bedst på det hun laver. Hun er ærlig, hun laver ikke ting der ikke bliver pent kun fordi kunder siger... Toon meer
Naturligt udseende uden rynker - intet problem for Birgitte. Hun formår virkelig at lytte til en og kommer gerne med anbefalinger. Jeg har besøgt klinikken de sidste par år og vil klart fortsætte. Si... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos kosmetisk klinik tilbyder jeg velkendte kosmetiske behandlinger med det sikreste, bedste og nyeste udstyr på markedet. Jeg arbejder med Botox og Filler behandlinger . Min vision er ikke at få dig til at se yngre ud – snarere skal du se ud på lige netop den måde, du føler dig indvendig. Mit mål er naturlig / frisk udseende. Jeg forhandler ZO skin Health. Hos kosmetisk klinik er konsultationer altid gratis.
Contactgegevens
Lindevangsvej 16, 8240, Risskov, Denemarken
- 42 44 34 14
- ba@kkba.dk
- kkba.dk
Den absolut bedste i faget!😍
For et år siden begyndte jeg at gå ved Birgitte, da jeg var træt af min dybe bekymringsrynke, og de læber, jeg havde fået lavet et andet sted.
Birgitte opløste det i mine læber, og nu et år senere, er mine læber bygget op langt mere naturlige og smukke, samt min bekymringsrynke er forsvundet 😍
Jeg overvejede at få lavet mine rander under øjnene, men for Birgitte handler det ikke om at tjene penge men i stedet, hvad der vil være bedst for kunden. Og hun gav derfor sin ærlige mening om, at det ikke kunne hjælpe på det mørke under mine øjne, men kun hvis jeg havde poser.
Hun kunne sagtens ha' sprøjtet lidt i og taget penge for det. Men i stedet var hun ærlig, og sagde, det selvfølgelig var op til mig, men hun synes ikke, jeg skulle få det lavet.
Dét er det vigtigste for mig. En kosmetisk sygeplejerske, der ikke bare er ude på at tjene penge, men som faktisk vil en det bedste!!😍❤️
KÆMPE anbefaling herfra!😍

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Birgitte er verdens bedste kosmetiske…
Birgitte er verdens bedste kosmetiske sygeplejerske! Når man kommer føler man sig altid i trygge hænder og hun er altid 100% ærlig med hvad hun synes er pænt at få lavet. Det er tydeligt at Birgitte behandler fordi hun elsker hendes job og ikke for pengene! Kan VARMT anbefale hende😚

5 ud af 5 stjerner til Birgitte
Jeg har fået lavet filler ved Birgitte i snart 4 år, og er hver eneste gang er jeg gået fra Birgitte med et kæmpe smil på læberne.
Birgitte er utrolig betænksom, og har involveret mig i hver eneste del af processen hver eneste gang jeg har været hos hende.
Jeg kunne ikke forestille mig at gå til andre end Birgitte for kosmetiske behandlinger, og jeg kan varmt anbefale Birgitte for hendes professionalisme samt dygtige kompetence inden for kosmetisk rådgivning.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Rigtig god atmosfære og dygtig…
Rigtig god atmosfære og dygtig behandler. Kan kun anbefale klinikken.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg går fast hos Birgitte og får lavet…
Jeg går fast hos Birgitte og får lavet læbefylde - altid fantastisk resultat. Rigtig god og professionel behandling.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg har gået fast hos Birgitte i de…
Jeg har gået fast hos Birgitte i de seneste år og jeg har fundet min faste plads! Vanvittig dygtig! Hun rammer plet hver evig eneste gang! Kan yderst anbefales! Ps man vælger aldrig forkert hos hende og slet som uddannet sygeplejerske med top erfaring ! Kh Susan K 💪🏻❤️

så flot et resusltat
så flot et resusltat af filler i læberne:)

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Naturligt udseende uden rynker - intet problem
Sidst fik jeg anbefalet A-vitamin creme og min hud har aldrig været flottere og mere jævn. Kæmpe anbefaling herfra.

Større livsglæde
Dejlig atmosfære, og rigtig dygtig behandler som ved hvad hun gør.
Jeg lider af tourettes hvor jeg lider af ufrivillige skæren ansigt. Det har hjulpet en hel del og givet mig mere livsglæde tilbage.
Tusind tak🙏🏼

Der er noget om snakken og de 5 stjerner
Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Birgitte! Jeg fik lavet botox mellem mine bryn pga. hovedpine.
Det har virket mod de fleste spændinger også føler jeg også at det har gjort noget godt for mit udseende.
Hun hørte hvilke forestillinger som jeg havde og gav indblik i hvad hun tænkte, ligeledes hvorfor og hvad der kunne lade sig gøre, hun er jordnær og har ikke den "smart i en fart" attitude som botox faget lidt har fået ry for. Jeg kunne ikke ønske mig end bedre behandler end hende.

Hundrede procent tilfredshed!
På trods af, at turen fra Vestjylland til Østjylland kan være lang, vil jeg ikke være i hænderne på andre end Birgitte. Jeg er altid tryg og 100 % tilfreds med hendes arbejde. Jeg har har været hos andre, for samme behandling, inden jeg fandt kkba, og har heldigvis fundet “mit sted” her. Mine varmeneste anbefalinger til Birgitte.

Virkelig dygtig
Virkelig dygtig, går op i at skabe et look der passer til dig og gør meget for at skabe et naturligt look, har altid været tilfreds

Professionelt
Første gang at jeg nogensinde har fået foretaget noget på en kosmetisk klinik. Oplevede en meget professionel og ærlig behandling. Fik en god rådgivning og en ærlig mening og var helt i trygge hænder.
Jeg er så glad for mit naturlige resultat og kommer helt sikkert igen!

Birgitte er utrolig dygtig
Birgitte er utrolig dygtig og meget professionel og ordentlig, når hun rådgiver og behandler på sin klinik. Jeg kan varmt anbefale hende. Hvis du er nervøs for, at få et unaturligt look, er Birgitte den helt rigtige at gå til.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Ja så har jeg været hos…
Ja så har jeg været hos Birgitte.igen.igen.det er ca 7.år siden jeg påbegyndte at komme hos hende..jeg har været hos flere forskellige.men .Birgitte.Er og bliver bare den bedste.i løbet af årene har jeg prøvet.at få lavet lidt af hvert.bla.et stort bump på næsen.har hun korrigeret.med fillers.så det ser helt fantastisk ud.læber har jeg også fået lavet fyldigere.og det er bare super flot.højere kindben og æblekinder.har hun lavet super flot.og pt.er vi i gang med mine hamsterkinder/dybe fure fra mundvigene og ned til hagen.som jo kommer med alderen.jeg er 58.år.mener ikke man skal starte med behandlingerne for sent.hellere i en yngre alder.og så bare holde det hved lige.Birgitte er super dygtig.hun er god til at forstå.hvordan man gerne vil ha det .hun kommer med sin egen ærlige mening.vejleder og kommer med forslag.hun laver abselut ikke noget.som hun ikke kan stå inde for.udover det.er hun en utrolig sød yderst behagelig og meget smuk pige.jeg kan varmt anbefale et besøg hos Birgitte.tusind tak Birgitte for alt det du har gjort for mig.DU har fået mig til at blive så glad.Den bedste udgave af mig selv.jeg glæder mig allerede til at besøge din klinik.næste gang.mange kram fra.Annette sommer rasmussen.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Intet andet end tilfreds!
Turen fra Aalborg til Riskov er ingenting, når man ved at man er i trygge hænder. Er ikke andet end 100 % tilfreds med mine resultater.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Kan varmt anbefale behandling ved…
Kan varmt anbefale behandling ved Birgitte
Hun er altid imødekommende og ærlig samt super dygtig.
Går tilfreds derfra HVER GANG😊

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg vil til en hver tid anbefale…
Jeg vil til en hver tid anbefale Birgitte, dejlige hyggelige trygge rammer.
Birgitte er perfektionistisk og er god til at vejlede til de rigtige behandlinger.
Jeg er SÅ tilfreds med de resultater Birgitte har lavet.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Ville vælge Birgittes klinik til en hver tid
Birgitte er utrolig dygtig og kompetent, man føler sig altid godt vejledt og i trygge hænder. Derudover er hun også virkelig sød og hjælpsom når man henvender sig med spørgsmål på sms ♥️ Resultaterne er helt perfekt, og hun har de bedste produkter. 100 % anbefaling herfra.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Birgitte er super dygtig og kompetent i…
Birgitte er super dygtig og kompetent i sit arbejde. Herudover er hun utrolig ærlig og laver ikke noget, hvis hun mener det ikke vil fremhæve noget godt. Resultatet bliver meget naturligt og kan varmt anbefale Birgitte.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Lees meer over geverifieerde reviews.