Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen Reviews 106

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Birgitte er bare hamrende dygtig og dejlig til både være lyttende på emnet samt byde ind med hendes faglighed på en måde, der er virkelig rar at være hos. Flotte resultater, hver gang.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min varmeste anbefaling til Birgitte som altid er klar med god og vigtig vejledning i forhold til hvilken behandling der er bedst. En virkelig god oplevelse, hvis man ønsker et naturligt og yngre udse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik anbefalet Birgitte af en god ven! Birgitte har længst erfaring i branchen, Birgitte er bedst på det hun laver. Hun er ærlig, hun laver ikke ting der ikke bliver pent kun fordi kunder siger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Naturligt udseende uden rynker - intet problem for Birgitte. Hun formår virkelig at lytte til en og kommer gerne med anbefalinger. Jeg har besøgt klinikken de sidste par år og vil klart fortsætte. Si... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Wellnesscentrum

Geschreven door het bedrijf

Hos kosmetisk klinik tilbyder jeg velkendte kosmetiske behandlinger med det sikreste, bedste og nyeste udstyr på markedet. Jeg arbejder med Botox og Filler behandlinger . Min vision er ikke at få dig til at se yngre ud – snarere skal du se ud på lige netop den måde, du føler dig indvendig. Mit mål er naturlig / frisk udseende. Jeg forhandler ZO skin Health. Hos kosmetisk klinik er konsultationer altid gratis.

4,9

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lækre behandlinger og produkter

Lækre behandlinger og produkter, effektivt men i den høje prisklasse.

25 april 2020

Hej Sumeyye
Tak for din anmeldelse den er jeg glad for🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og flotte resultater.

Jeg er kommet hos Kosmetisk klinik v/ Birgitte i flere år nu og hun skal have min varmeste anbefaling.
Birgitte er meget professionel og yder den bedste service, samt de flotteste resultater.

24 april 2020

Hej Regitze
Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er jeg rigtig

Professionalisme og trygge omgivelser

Birgitte er uden sammenligning den bedste og mest profesionelle behandler jeg har gået hos. Hun formår at forstå hendes kunder, så man får det præcise ønskede resultat. Birgitte er utrolig behagelig, og man føler sig rigtig tryg i hendes smukke omgivelser ud til vandet i Risskov. Kan varmt anbefale Kosmetisk Klinik til alle som ønsker, at få fremhævet de smukkeste sider af sig selv.

20 april 2020

Hej Marlene
Tusind tak for den flotte anmeldelse , glæder mig
Til at se dig igen.

Meget tilfreds kunde.

Er rigtig glad for at komme hos Birgitte,venlig og dygtig betjening.Virkelig flotte resultater efter botox og fillers,samt gode produkter af cremer.

13 april 2020

Hej Helle
Tak for din flotte anmeldelse , den er jeg glad for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestille zo produkter fra…

Jeg bestilte zo produkter fra klinikken. Servicen var super god og fik produkterne lige til døren grundet disse corona tider. Kan klart anbefale at købe produkterne gennem klinikken her.

9 april 2020

Hej Minna
Tak for den flotte anmeldelse den er jeg glad for.

Altid professionel behandling

18 maart 2020

Hej Thomas
Tak for din anmeldelse den er jeg glad for. Glæder mig til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet hos Birgitte i mange år

Jeg er kommet hos Birgitte i mange år, har kendt hende i årende før hun startede op som selvstændig og er "flyttet med" - hvilket jo taler for sig selv!
Birgitte er meget faglig dygtig og professionel, ved hvad der skal til og man går aldrig forgæves efter et god råd. Samtidig er det et rart sted at komme, pænt og lækkert samt man bliver altid mødt med et smil og stor imødekommenhed.
Jeg vil til enhver tid anbefale Birgitte til andre.

24 februari 2020

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er jeg rigtig
Glad for. Glæder mig til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god og professionel rådgivning

Meget god og professionel rådgivning, håndtering og resultat. Kan varmt anbefales.

10 februari 2020

Hej Nicoline
Tusind tak for den flotte anmeldelse, glæder mig til
At se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kvalitet og faglighed i højsæde!

Hos Birgitte får man behandling, rådgivning, faglighed og kvalitet i top klasse! Derudover er Birgitte et varmt og rart menneske, som virkelig kræser om sine klienter. Ville til hver en tid anbefale hende.

9 februari 2020

Hej Line
Tusind tak for din flotte anmeldelse , glæder mig
Til at se dig igen.

9 februari 2020

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen

Tak for din anmeldelse glæder mig til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet ved Birgitte i flere år…

Jeg er kommet ved Birgitte i flere år nu og har lige været der igen.

Jeg personligt er tryg ved at komme hos Birgitte og jeg er altid super glad for resultatet. Hun tager sig tid til en, lytter til hvad jeg ønsker resultatet bliver, kommer med sin professionelle mening, Hun er top professionel, hun er fuldt udannet, men bliver ved at tage kurser så hun kan de sidste nye ting. blid som et lam (det gør faktisk ikke ondt, at blive stukket i)

Så dejlig et menneske, som kan sit kram

30 januari 2020

Hej Rie
Tusind tak for den flotte anmeldelse , glæder mig til
At se dig igen.
Mvh. Birgitte Abrahamsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt klart det bedste sted i Århus

Helt klart det bedste sted i Århus. Kan varmt anbefale Birgitte, hun er super sød og man føler sig bare tryg i hendes hænder.

24 januari 2020

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen

Tusind tak for den fine anmeldelse, glæder mig til at se dig igen.

Kan varmt anbefales!

Birgitte kan varmt anbefales. Hun er yderst kompetent - og altid klar med gode råd!

23 januari 2020

Hej Anne
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. Glæder mig til at se dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet hos Birgitte i 3 år nu og…

Jeg er kommet hos Birgitte i 3 år nu og jeg har hver gang været super tilfreds. Jeg elsker at Birgitte efterkommer ens ønsker samtidig med at hun går ind for at holde en køn og naturlig stil.
Jeg har fået lavet læber af 4 omgange, fillers i randerne under øjenene, botox mellem brynene samt kæbelinje og fylde i hagen. Det har gjort at jeg aldrig har været mere tilfreds med mit udseende. Hver en behandling har holdt længere end forventet. 5 stjerner herfra.

10 januari 2020

Hej Eva

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at du er tilfreds med din behandling. Jeg glæder mig til at se dig igen.

Fantastisk.

Super dygtig og meget kompetent. Man føler sig fuldstændig tryg i hendes hænder.

4 december 2019

Hej Gitte

Altid super god behandling

Altid super god behandling, service ♥️

4 december 2019

Hej Iben

Mvh. Birgitte

Lees meer over geverifieerde reviews.