Birgitte er bare hamrende dygtig og dejlig til både være lyttende på emnet samt byde ind med hendes faglighed på en måde, der er virkelig rar at være hos. Flotte resultater, hver gang.
Lees wat reviewers zeggen
Min varmeste anbefaling til Birgitte som altid er klar med god og vigtig vejledning i forhold til hvilken behandling der er bedst. En virkelig god oplevelse, hvis man ønsker et naturligt og yngre udse... Toon meer
Jeg fik anbefalet Birgitte af en god ven! Birgitte har længst erfaring i branchen, Birgitte er bedst på det hun laver. Hun er ærlig, hun laver ikke ting der ikke bliver pent kun fordi kunder siger... Toon meer
Naturligt udseende uden rynker - intet problem for Birgitte. Hun formår virkelig at lytte til en og kommer gerne med anbefalinger. Jeg har besøgt klinikken de sidste par år og vil klart fortsætte. Si... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos kosmetisk klinik tilbyder jeg velkendte kosmetiske behandlinger med det sikreste, bedste og nyeste udstyr på markedet. Jeg arbejder med Botox og Filler behandlinger . Min vision er ikke at få dig til at se yngre ud – snarere skal du se ud på lige netop den måde, du føler dig indvendig. Mit mål er naturlig / frisk udseende. Jeg forhandler ZO skin Health. Hos kosmetisk klinik er konsultationer altid gratis.
Contactgegevens
Lindevangsvej 16, 8240, Risskov, Denemarken
- 42 44 34 14
- ba@kkba.dk
- kkba.dk
Trygge rammer
Birgitte er super dygtig, man føler sig i gode og trygge hænder hos hende. Uanset hvad man skal have hjælp til så kan hun guide og vejlede, så man går derfra med en selvtillid helt i top!

Bedste kosmetiske klinik
Birgitte er rigtig dygtig til sit arbejde! Har fået behandlinger af hende gennem 3-4 år nu, og har fået super resultater hver gang.
Jeg kan kun anbefale hende!

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Altid en god oplevelse og flot resultat!
Jeg har fået lavet læber hos Birgitte i et års tid nu, og jeg er aldrig gået skuffet derfra! Jeg henvendte mig i sin tid til Birgitte, fordi jeg havde haft en dårlig oplevelse og fået et dårligt resultat et andet sted. Det fik Birgitte heldigvis rettet op på og nu er jeg sindsygt glad for mine læber! Kæmpe anbefaling til Birgitte herfra 👏🏼

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Absolut det bedste sted til ren selv…
Absolut det bedste sted til ren selv forkælelse. Giver flotte resultater og servicen er i top :-)
Kan kun anbefales.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg har været kunde hos Birgitte i en…
Jeg har været kunde hos Birgitte i en del år nu. Jeg kører fra Odense hver gang jeg skal have lavet mine læber, og det er absolut hele køreturen hver. Hver gang 🙏🏼 Tak for dit gode arbejde🤩
Birgitte kan klart anbefales, også hvis man i forvejen har nåleskræk, hun lytter og forbereder en, når hun stikker mm.

Perfektion!
Absolut en fantastisk oplevelse!
Første gang jeg nogensinde skulle have fortaget noget hos en kosmetisk klinik, og det var en fantastisk oplevelse.
Birgitte var så imødekommende og fortalte om alt der foregik, så man havde en ide om hvad der skulle ske. Jeg glæder mig allerede til næste gang!
Helt klart et besøg værd😊😊

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kører 3 timer for at få lavet læber ved Birgitte og det er hele køreturen værd! Super god og professionel behandling

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Birgitte is focused on the natural look…
Birgitte is focused on the natural look and is always honest in her opinions regarding the treatment. She is kind, open and makes you feel safe during the course.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte - hun er helt fantastisk dygtig
og med hendes smittende smil og gode humør, føler man sig rigtig velkommen og i trygge hænder.
Jeg er ovenud tilfreds med mine behandlinger hos Birgitte - 5 stjerner er slet ikke nok!

5 stjernet behandling
5 stjernet behandling, fortjener en 5 stjernet anmeldelse. Hos Birgitte føler man sig altid i de bedste hænder og resultatet er også derefter.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Birgitte er seriøst den bedste…
Birgitte er seriøst den bedste kosmetiker jeg nogensinde har været til❤️ Jeg har desværre flere gange været udsat for fejl hos andre klinikker, indtil jeg kom ud til Birgitte. Hun har rettet op på disse fejl og rådgivet mig i hvad der er bedst for mig og min hud, både i forhold til behandlinger og produkter og jeg kan idag se en stor forskel😍 jeg er Birgitte evigt taknemmelig og sætter kun mine ben hos hende idag!😊❤️

Helt fantastisk ❤️
Birgitte er uden tvivl en behandler i verdensklasse - 5 stjerner er slet ikke nok. Birgitte er vandvittig dygtig til hendes arbejde, hun er sød og rart og man føler sig altid velkommen❤️ Hun husker hendes kunder og er den bedste til at råde og vejlede, hvis man er det mindste i tvivl om sine behandlinger. TAK for dig Birgitte❤️

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg har altid været meget tilfreds med…
Jeg har altid været meget tilfreds med behandlingen hos Birgitte. Hun er meget dygtig og professionel, og god til at råde og vejlede hvad der passer netop til mit ansigt. Kan varmt anbefales.

Den bedste i sit fag
Den bedste i sit fag!
Jeg har brugt Birgitte de sidste 3 år og kunne aldrig finde på at benytte andre. Jeg er altid gået der fra med et fantastisk resultat og 100% tilfredshed. Meget professionel, hun får mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Jeg var skrækslagende inden jeg skulle…
Jeg var skrækslagende inden jeg skulle stikkes da jeg er bange for nåle! Jeg troede jeg skulle dø, men Birgitte er så sød og professionel og hun ved lige hvad hun skal sige og gør for at snakke en til ro. Og overraskende nok, så snakkede hun mig så meget til ro at jeg blev helt uopmærksom på hvor ondt det gjorde, at det slet ikk gjorde ondt, andet end man selvfølgelig kunne mærke prikket. Det skal også lige siges at hun har en super bedøvelsescream🌸
Jeg vil til hver en tid stå inde for Birgitte og give hende den varmeste anbefaling
Når i først prøver Birgitte så vil i ikke prøve andre hehe

Min varmeste anbefaling
Jeg sætter stor pris på Birgittes ærlighed i forhold til hvad jeg ønsker mig af en behandling. Derforføler jeg mig fuldstændig tryg og har været meget tilfreds med de resultater jeg har fået gemmen årene. Jeg kommer helt sikkert igen ☺️

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
KKBA er indbegrebet at æstetik, skønhed og professionel udført arbejde.
Jeg har været kunde hos Birgitte Abrahamsen, hos kkba, i mange år og jeg er altid meget meget glad for resultatet.
Jeg har prøvet andre behabdlere, hvilket altid har ført til endnu en bekræftelse I at Birgitte er den dygtigste.
Mine veninder har ligeledes brugt hende i mange år af samme grund og hendes kundekartotek bliver kun større og større fordi hun er den bedste. Man føler sig altid velkommen og godt informeret inden behandlinger og det er nemt at komme i kontakt med klinikken.
Det vigtigste, i forbindelse med skønhedsbehabdlinger, er æstetik - og ved kkba får man reel rådgivning i hvad der passer til ens fysisk og ens forventninger om resultatet. Alle anbefalinger herfra.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Når kun det bedste er godt nok!
100% tilfreds. Birgitte er super dygtig.

Altid smukke resultater
Det er altid så smukt et resultat Birgitte laver. Får både lavet botox og filler. Er så glad for at komme i hendes klinik.

Antwoord van Kosmetisk klinik Birgitte Abrahamsen
Lees meer over geverifieerde reviews.