Klantenvertellen Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Bij ons kwam Xandro aan de deur. Hij nam uitgebreid de tijd om de verduurzamingsopties (Hr++ glas) van onze woning met gebruikmaking van overheidssubsidies, toe te lichten. Na enkele gesprekken zijn w... Toon meer

Dienst per mail opgezegd, hele jaar niet gebruikt en vervolgens komt er ineens een factuur over een verlenging. Ging ervan uit dat met het uitleggen dit opgelost zou worden, maar nee hoor - komt nog... Toon meer

Alles ingevuld tot slot een mail ontvangen. In die mail staat echter dat ik een bewijs moet uploaden alvorens mijn review definitief geplaatst wordt. Juist dat was het probleem namelijk dat ik geen o... Toon meer

EnergieDirect adverteerd nu op televisie dat ze 8,2 scoren bij Klantenvertellen.nl. Maar probeer als consument daar maar eens een review te plaatsen. Als consumenten daar geen review kunnen plaatse... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

13.000 bedrijven zijn aangesloten bij Klantenvertellen. Klantbeoordelingen zorgen voor meer omzet en transparantie. Reviewmarketing is het marketingkanaal van de toekomst.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Reviews in het voordeel bedrijven

Tijdens het schrijven van de review kom je er achter dat je maar beperkt ruimte hebt en na het schrijven kom je erachter dat je een aankoopbon nodig hebt. Dat wordt lastig als je (gelukkig!) geen aankoop hebt gedaan bij het betreffende bedrijf, omdat je tijdens het aankoopproces er al achter komt dat er onwaarheden worden verkondigd. Heb ik een berichtenwisseling tussen mij en de garage erbij gedaan als verficatie. 2 dgn later bericht dat het niet voldoet en review wordt verwijderd. Als je op website van klantenvertellen gaat kijken, kom je er achter dat het helemaal voor bedrijven bedoeld is. Tja…..lekker objectief

6 oktober 2022

Alleen op uitnodiging review mogelijk

Als je alleen op uitnodiging een review kunt schrijven geeft dit geen goed beeld. Gezien goede reviews op Autotrack ben ik bij een garage geweest maar de auto niet gekocht vanwege diverse mankementen en slechte informatie. Hierover kun je dus geen review schrijven waardoor het rapportcijfer van het bedrijf een mooie 9 blijft.

5 oktober 2022

Spookfactuur ontvangen

Spookfactuur ontvangen - malafide organisatie.

Wij hebben ooit een offerte opgevraagd bij deze organisatie en deze vervolgens afgewezen. Tot onze verbazing ontvingen wij tot tweemaal facturen n.a.l.v. deze offerte, ondanks de niet mis te verstane afwijzing van het voorstel. Vervolgens zijn we op werkelijk schandalige wijze afgescheept door een 'Review Advisor' die met een tamelijk stompzinnige rechtvaardiging kwam aanzetten.

Ik adviseer iedereen ten stelligste om niet met deze dubieuze organisatie in zee te gaan.

18 augustus 2022

Simkaart kapot Youfone

Mijn simkaart is 14 mnd oud en nu al defect. Mobiel internet werkt niet meer. Youfone geeft aan dat er geen garantie op simkaarten wordt gegeven. Volgens mij mag dit niet in het consumentenrecht.
De kaart is destijds geplaatst en nooit meer uit het toestel geweest en nu ineens defect. Youfone geeft aan dat ze niet weten wat ik met die kaart heb gedaan!??
Dit is absurd natuurlijk. Een volgende keer zeker geen Youfone meer.

26 juli 2022

U bent gewaarschuwd

Mocht je zaken willen doen met een bedrijf die op Klantenvertellen positief wordt beoordeeld dan raad ik iedereen aan daar ver weg van te blijven. Bijna alle bedrijven worden daar positief beoordeeld en het verschil met andere reviewsites is bizar groot.
U bent gewaarschuwd!

28 april 2022

getracht een review achter te laten…

getracht een review achter te laten over bedrijf Zonnekeus.nl . Klantenvertellen vraagt om bewijs dat ik daadwerkelijk contact heb gehad. Bewijs gestuurd, maar met een algemene mail waarin ze verwijzen naar de gebruiksvoorwaarden afgewimpeld.

Systeem van klantenvertellen.nl is mijnsinziens niet transparant, onvoldoendes worden gefilterd.

22 april 2022

Op klantenvertellen.nl kunnen klanten geen reviews plaatsen.

Maar probeer als consument daar maar eens een review te plaatsen.
Als consumenten daar geen review kunnen plaatsen zijn al die reviews pure nep en is klantenvertellen oplichting.
EnergieDirect krijgt bij Google al een maand vrijwel alleen maar 1 ster en die met 5 sterren hebben geen verhaal en er zijn geen reviews met 2,3 of 4 sterren en dat maakt die met 5 sterren erg ongeloofwaardig.

26 januari 2022

Oplichters

Oplichters, facturen sturen voor diensten waar wij helemaal niet voor getekend hebben. Vervolgens samen met BOS incasso samen spannen en aanmaningen sturen. Beide partijen niet bereikbaar. Kies Trustpilot of een andere review partij, in ieder geval niet Klantenvertellen & Kiyoh.

6 januari 2022

Klantenvertellen geeft niet de waarheid

Ik probeer nu al vanaf januari 2021 een review te plaatsen over een bedrijf waar we niet tevreden over zijn.

De review is telkens geweigerd. Deze week hebben we het opnieuw geprobeerd.

Omdat de review negatief is kon het beoordeelde bedrijf weer bezwaar maken en vroeg om een betaalbewijs om te verifieren of we wel echt klant waren geweest. Wij hebben 5 PDF documenten toegestuurd met betaalbewijzen en overige informatie. Conform de richtlijnen van youvia is dit correct en hebben wij dit dus gedaan.

Klantenvertellen beroept zich nu weer op het feit dat een review binnen 6 maanden moet zijn geplaatst. Dit staat niet in de richtlijnen. Bovendien staat in de richtlijnen dat de gebruiker een klacht moet indienen over een geplaatste review. In dit geval gebeurt dat gewoon niet.

Hieruit blijkt dat reviews gecensureerd zijn en dat is niet langer wettelijk toegestaan. Ook het niet plaatsen van een review is wettelijk niet toegestaan.

Klantenvertellen vraagt om informatie en wijst dus af en als je dan belt, moet je alles opnieuw weer mailen naar info apestaartje klantenvertellen.

Eerder dit jaar ook al gedaan en dan wordt er niet meer gereageerd.
Kijk maar een sop Google review en je ziet dit bevestigd door alleen maar slechte reviews over klantenvertellen.nl.
Dit is kwalijk wat zo krijgt de consument geen goed en helder beeld over de waarheid van een bedrijf.

5 januari 2022

Heel ver weg blijven als dit op een site staat

Als je klantenvertellen op een site ziet dan weet je al dat het mis is door heel simpel te kijken naar het aantal klanten wat ze hebben en vervolgens het aantal reviews

Zo zou gezinsenergie een dikke 1400 reviews hebben met maar een 9.000 klanten.
Dat is meer dan 14% van de klanten die een review ( en nagenoeg allemaal hoog ) achterlaten.

Zo veel reviews en ook nog eens allemaal positief is wel erg verdacht. Blijkt ook wel als de google review welke je velen malen makkelijker kan plaatsten er maar 2 sterren heeft en het er maar 20 zijn.

Dus dit is pure oplichting en bedrog. Staat dit op een site van iemand loop er dan met een hele grote boog omheen.

24 december 2021

Ik kreeg spam van De Solarstudio en…

Ik kreeg spam van De Solarstudio en schreef een negatieve review. Klantenvertellen.nl plaatst 'm echter niet want "De SolarStudio geeft, bij ons, aan u met dit e-mailadres niet als een betalende klant te herkennen."

Sneu platform dat consumenten misleidt en vooral waarde hecht aan de eigen portemonnee.

20 december 2021

Nep review site

Nep review site. Slechte reviews worden gefilterd. Als je zie dat een site klantenvertellen als rating gebruiken dan is er iets mis.

Update: Ze hebben nu wel mijn review geplaatst, maar de tekst is aangepast. Wat mij betreft net zo waardeloos als niet plaatsen

17 september 2021

op onze site kunnen de kanten hun…

op onze site kunnen de kanten hun riview kwijt ,het is hun ervaring van onze rijschool .
hoe wij het doen, en het is hun belevenis
zij doen dit jammer genoeg niet allemaal
zeggen het wel te doen maar vergeten het
wij staan ongelooffelijk nu op 9.9
ik geloof wel in klanten vertellen .nl
een rijschool in de omgeving van Gorichem

22 mei 2021

Een reviewsite doorgestoken kaart

Een reviewsite die alleen op uitnodiging en is doorgestoken kaart.
Alleen geselecteerde klanten krijgen een uitnodiging.
Daardoor verkrijg je een geheel vertekend beeld en plaatsen slecht reviewde website graag deze score van "gekochte" reviews op hun site.
Ik heb een aanvraag ingediend maar mag niet mijn mening geven.

26 maart 2021

Deze site wilde mijn reactie niet plaatsen onder druk van het bedrijf waarmee ik een negatieve ervaring mee heb gehad

Deze site wilde mijn reactie niet plaatsten omdat het bedrijf dat een negatieve score kreeg het niet eens was met mijn ervaring.
Dan ben je volgens mij geen recensie site, maar dan ben je simpelweg reclame aan het maken voor bedrijven en consumenten op die manier aan het oplichten!
Ik overweeg er zelfs een klacht in te dienen, want dit is in mijn optiek een hele valse manier van geld verdienen.

25 maart 2021