Klarna Reviews 522.711

4,4

Ik vind dit een erg prettige manier van achteraf betalen. Vooral bij online aankopen die uiteindelijk niet goed blijken te zijn en retour gaan, is het fijn dat dit direct wordt verrekend. Zo zie je me... Toon meer

Betalen en overmaken gaan erg eenvoudig en intuïtief. Ook lekker snel. Betalen op je eigen moment en vooral; verrekening met retouren gebeurd, voor je betaald hebt. Dus geen achteraf gezeur om geld te... Toon meer

Sowieso fijn dat je achteraf kunt betalen. Scheelt als je artikel terugstuurd dat je niet op je geld hoeft te wachten. Verder is het een aantrekkelijke site en het verwerken van betalingen gaat duidel... Toon meer

altijd goed gegaan .bij problemen mat aflevering van producten kon ik alijd uitstel van betaling krijgen.bij retour van product slijd netjes mijn geld weerop rekening terug

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

Klarna is the AI-powered global payments and commerce network, on a mission to make shopping smarter and more flexible. Trusted by over 111 million shoppers, Klarna processes 2.9 million transactions daily, providing payment solutions that empower consumers and drive merchant growth. With Klarna, shoppers have the freedom to pay their way—in full, later, or through financing—providing flexibility while seamlessly connecting merchants with high-intent shoppers driving conversions and customer satisfaction. More than 790,000 merchant partners—including Uber, H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group, Nike, and Airbnb—leverage Klarna’s payment options, and marketing solutions to enhance the shopping experience and build long-term customer loyalty. From payments to personalized shopping, Klarna is shaping the future of commerce. Klarna was founded in Stockholm, Sweden and now has offices in Stockholm, London, New York, Berlin and many more. We offer products and services to consumers and retailers within payments, social shopping, and personal finances. Learn more at Klarna.com

4,4

Uitstekend

523K reviews

fijn om op deze manier te…

het iq heel fijn om op deze manier te kunnen betalen en als het niet kan is het mogelijk met een maand uitstel. op deze manier vind ik dat iedereen wel een kans krijg om eens iets te kopen.klara is ook heel begrip vol en kan altijd regelingen getroffen worden. ik raad klara echt wel aan. dikke mercie klara

Antwoord van Klarna

Wat een fijne review, Raymonda! Heel erg bedankt voor je warme woorden. Het doet ons goed om te horen dat onze flexibele betaalopties je zo goed bevallen en dat je je begrepen voelt. We doen ons best om iedereen een prettige ervaring te bieden. Dikke merci terug en bedankt dat je Klarna aanraadt 💙

Klarna Team

Ik vind Klarna een hele fijne…

Ik vind Klarna een hele fijne betaalmiddel

Antwoord van Klarna

Hi Antoinetta. Bedankt voor je geweldige beoordeling! We vinden het super om te horen dat je Klarna als betaalmethode fijn vindt. Dat is precies waar we naar streven! We waarderen je vriendelijke woorden en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt.😊

Antwoord van Klarna

Hoi Gini, we begrijpen hoe frustrerend de nieuwe wijzigingen ten opzichte van de vorige app kunnen zijn en onze excuses voor het ongemak. Houd onze updates in de gaten, want we werken er continu aan om een soepele overgang tussen de apps te garanderen. Als je hulp nodig hebt, zijn we beschikbaar via de chat op app.klarna.com/login.

duidelijk over de betaling.

duidelijk over de betaling.

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je geweldige review, Claudia! Fijn om te horen dat de betalingsinformatie duidelijk is. We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen 💙

Betrouwbaar

Antwoord van Klarna

Dank je wel voor je fijne review, Bahri! Het is geweldig om te horen dat je Klarna betrouwbaar vindt. Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Klarna

Als je een nieuw gsm toestel neemt

Als je een nieuw gsm toestel neemt, zijn alle klantenkaarten weg en moet je alles manueel terug gaan invoeren. Die klantenkaarten heb je natuurlijk niet meer aangezien alles online stond bij Klarna... Uiterst vervelend dus...Bij contact met de klantendienst was de boodschap: helaas, deze zijn niet terug te halen...

Antwoord van Klarna

Hi Eva. Bedankt voor je feedback. We begrijpen hoe vervelend het is om al je klantenkaarten kwijt te raken bij een nieuw toestel. Je kaarten zouden normaal gesproken gekoppeld moeten zijn aan je account en beschikbaar moeten zijn wanneer je inlogt op je nieuwe toestel.

Probeer in te loggen met hetzelfde account op je nieuwe telefoon en controleer of je kaarten onder het Wallet icoon staan. Als ze er niet zijn, neem dan contact met ons op via de chat of telefoon in de Klarna app of via onze website: https://www.klarna.com/international/customer-service/

We willen je helpen om je kaarten terug te krijgen!

Achteraf betalen!

Fijn dat je achteraf kan betalen en dat er ook mogelijkheden zijn tot in3x te kunnen betalen. ❤️🥰 top!

Antwoord van Klarna

Wat fijn om te lezen, Jennine! Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je geniet van de flexibele betaalopties 😊

Het is duidelijk en overzichtelijk

Het is duidelijk en overzichtelijk, als ik bij een winkel met Klarna kan betalen vertrouw ik de winkel online meer...

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de mooie review, Reijinga! Goed om te horen dat Klarna je extra vertrouwen geeft bij het online shoppen. We waarderen je support enorm en we staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Klarna One Time Card was beter dan de defecte Klarna Card

Klarna was eerst een hele goede optie, maar sinds de Klarna card naar voren gepusht wordt is het heel slecht. De Klarna Card werkt vaak niet en geeft fout meldingen, de one time card die ze hadden was vele malen beter. Ik kan bijna geen aankopen doen omdat de pas meestal niet werkt. Echt een shame dat ze dit verpest hebben.

Antwoord van Klarna

Hi Ali, bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt met de Klarna Card en dat dit invloed heeft op je aankopen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dat moet zijn, vooral omdat je eerder wel een positieve ervaring met Klarna had. Je feedback is erg waardevol voor ons en we willen ervoor zorgen dat dit wordt uitgezocht. Neem rechtstreeks contact op met onze klantenservice via deze link: https://www.klarna.com/international/customer-service/ of via de Klarna-app door naar Menu > Hulp te gaan. Ons team kan de kaartproblemen die je ervaart onderzoeken en je verder helpen. We waarderen je geduld en loyaliteit, en we hopen dit voor je op te lossen.

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review, Ratanavilai! We vinden het fijn om te horen dat je Klarna makkelijk in gebruik vindt. Je support betekent veel voor ons en we staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt.

Fijn om

Fijn om
Zo producten te betalen

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review! We zijn blij dat je geniet van het gemak van betaal met Klarna. Je support betekent veel voor ons en we staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

prettige manier van betalen na ontvangst van je aankoop

ideale manier om pas te betalen na ontvangst van je artikelen. heb het te vaal gehad dat ik iets heb besteld en betaald wat niet in kwam.

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review! We zijn zo blij dat Klarna je die gemoedsrust geeft tijdens het online shoppen. Eerst ontvangen, dan betalen, daar draait het allemaal om. We waarderen je support enorm en we staan altijd voor je klaar als je ooit iets nodig hebt.

Helemaal top

Helemaal top

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je review, Awand! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent 😊 We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Zeer goede app

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je review, Albert! Fijn om te horen dat je de app zo goed vindt 😊 We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt!

Klarna Team

Het is heel fijn om achteraf te kunnen…

Het is heel fijn om achteraf te kunnen betalen, met al die kleine webshops, waarvan je niet weet of je je bestelling wel krijgt. In de Klarna app staan je aankopen en openstaande betalingen overzichtelijk bij elkaar en je krijgt ook en update per mail. Top!

Antwoord van Klarna

Hoi Marjan, hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je de mogelijkheid om achteraf te betalen zo prettig vindt en dat de Klarna app je een goed overzicht geeft van je aankopen en betalingen. Het is fijn te weten dat dit je vertrouwen geeft bij het bestellen bij kleinere webshops. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en we zijn er altijd als je ons nodig hebt.

Klarna