Klarna Reviews 522.711

4,4

Ik vind dit een erg prettige manier van achteraf betalen. Vooral bij online aankopen die uiteindelijk niet goed blijken te zijn en retour gaan, is het fijn dat dit direct wordt verrekend. Zo zie je me... Toon meer

Betalen en overmaken gaan erg eenvoudig en intuïtief. Ook lekker snel. Betalen op je eigen moment en vooral; verrekening met retouren gebeurd, voor je betaald hebt. Dus geen achteraf gezeur om geld te... Toon meer

Sowieso fijn dat je achteraf kunt betalen. Scheelt als je artikel terugstuurd dat je niet op je geld hoeft te wachten. Verder is het een aantrekkelijke site en het verwerken van betalingen gaat duidel... Toon meer

altijd goed gegaan .bij problemen mat aflevering van producten kon ik alijd uitstel van betaling krijgen.bij retour van product slijd netjes mijn geld weerop rekening terug

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

Klarna is the AI-powered global payments and commerce network, on a mission to make shopping smarter and more flexible. Trusted by over 111 million shoppers, Klarna processes 2.9 million transactions daily, providing payment solutions that empower consumers and drive merchant growth. With Klarna, shoppers have the freedom to pay their way—in full, later, or through financing—providing flexibility while seamlessly connecting merchants with high-intent shoppers driving conversions and customer satisfaction. More than 790,000 merchant partners—including Uber, H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group, Nike, and Airbnb—leverage Klarna’s payment options, and marketing solutions to enhance the shopping experience and build long-term customer loyalty. From payments to personalized shopping, Klarna is shaping the future of commerce. Klarna was founded in Stockholm, Sweden and now has offices in Stockholm, London, New York, Berlin and many more. We offer products and services to consumers and retailers within payments, social shopping, and personal finances. Learn more at Klarna.com

4,4

Uitstekend

523K reviews

Goed

Goed, ik ben zeer tevreden

Antwoord van Klarna

Hoi Busra, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het gebruik van Klarna bij het afrekenen. Bedankt!

Een uitstekend systeem met…

Een uitstekend systeem met betalingsgemak en nog veel meer

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je mooie review, Ozge! Fijn om te horen dat je het betalingsgemak en alles wat Klarna te bieden heeft waardeert 😊 Mocht je ooit iets nodig hebben, we staan altijd voor je klaar!

Klarna Team

Wederom geprobeert om identiteit te…

Wederom geprobeert om identiteit te verifieren voor het activeren van een klarna kaart. Ben hier afgelopen maand uren mee bezig geweest om dit te proberen of met hulp van diverse medewerkers klarna. Niks lukt!!! Werkelijk een ramp, als dit de klantvriendelijkheid is van een klarna app, dan houdt het voor mij op, werkelijk een ramp!!!!! Beste Klarna, als jullie nog wat willen, neem dan maar contact met mij op, ik heb er zover van alles aan gedaan om dit te laten werken, maar het lukt gewoon niet. "Geld toevoegen in een handomdraai" nou vergeet het maar als je identificatie niet lukt werk er niks bij klarna!!!!
Vandaag telefonisch contact gehad, kan wederom niet geholpen worden, er zou een melding gemaakt worden, kon een week duren, werkelijk!!! Ik raak er moedeloos van. Reactie hieronder "Je kunt ook direct contact opnemen met ons support-team via de Klarna-app of via deze link: klarna***** zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen" Nou ik ben de tel kwijtgeraakt hoevaak ik contact heb gehad met het support center, niemand heeft me nog kunnen helpen daar.

Antwoord van Klarna

Hoi Hans, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn om zoveel tijd te besteden aan het proberen te verifiëren van je identiteit zonder succes, en het spijt ons te horen dat dit proces niet soepel is verlopen. We willen graag rechtstreeks contact met je opnemen om dit verder uit te zoeken. Je ontvangt binnenkort een e-mail van Trustpilot waarin om extra Details wordt gevraagd. Je kunt ook direct contact opnemen met ons support-team via de Klarna-app of via deze link: https://www.klarna.com/international/customer-service/ zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Ideaal en betrouwbaar

Ideaal en betrouwbaar

9 april 2026

Antwoord van Klarna

Dank je wel voor de fijne review, Jm! Fijn om te horen dat je Klarna ideaal en betrouwbaar vindt 😊

Een hele fijne dag gewenst!

Het is heel fijn om met Klarna te…

Het is heel fijn om met Klarna te werken ze zijn correct hulpvaardig en helpen ons indien nodig

Antwoord van Klarna

Hoi Linda! Bedankt voor je geweldige review. Het is heel fijn om te horen dat je ons correct, hulpvaardig vindt en dat we er voor je zijn wanneer het nodig is.

Alles netje geregeld

Alles netje geregeld. Je krijgt op tijd de betalingen die je moet doen. Behulpzaam en zeer vriendelijk aan de telefoon. Nooit problemen met Klarna.

Antwoord van Klarna

Hi. Heel erg bedankt voor je fijne review! Netjes geregeld, op tijd, behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon.Bedankt voor je vertrouwen in Klarna.

Kk boeven zijn jullie iets nie binnen…

Kk boeven zijn jullie iets nie binnen gehad en al een half jaar bezig om dit te regelen! Geen begrip ff mooie babbels en na een week staat het gewoon weer dat je moet betalen

Antwoord van Klarna

Hi Dominicus. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen volledig uw frustratie. Een half jaar wachten op een oplossing voor een niet ontvangen artikel en dan steeds opnieuw een betalingsverzoek krijgen is absoluut niet acceptabel. We bieden oprecht onze excuses aan.

We willen uw zaak dringend opnieuw bekijken. Neem alstublieft contact met ons op via de chat of telefoon in de Klarna app of via onze website: https://www.klarna.com/international/customer-service/

gewoon perfect

het is gewoon altijd goed en handig

13 april 2026

Antwoord van Klarna

Bedankt voor je positieve feedback, Georgia. We vinden het geweldig om te horen dat je onze diensten goed en handig vindt! Bij Klarna zetten we ons in voor een makkelijke aankoop met onze diverse selectie aan Klarna-winkels, flexibele betaalopties, toegewijde support, notificaties en aanbiedingen, zodat je elke keer met vertrouwen en gemak kunt shoppen. Jouw positieve feedback is het bewijs van onze toewijding om een service te leveren waar onze klanten echt iets aan hebben, en we hopen dit te blijven doen voor nog meer 'smoooth' avonturen in de toekomst. Bedankt dat je voor Klarna kiest! Veel plezier met shoppen!

Jullie hebben bij mij een afschrijving…

Jullie hebben bij mij een afschrijving gedaan die ik niet terug vind op mijn rekening

21 april 2026

Antwoord van Klarna

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen, Gerrie. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn als je een afschrijving ziet die je niet herkent, en we helpen je graag om dit tot op de bodem uit te zoeken. We raden je aan om in de Klarna-app onder 'Betalingen' je recente transacties te bekijken. Soms verschijnen afschrijvingen als gebundelde betalingen, waarbij meerdere bestellingen in één afschrijving worden gecombineerd. Als je de afschrijving nog steeds niet kunt thuisbrengen, neem dan direct contact op met ons support-team via deze link: https://www.klarna.com/international/customer-service/ of in de Klarna-app door op het menu te tikken, 'Help' te selecteren en daarna op 'neem contact op met ons' te klikken. Je kunt ons ook telefonisch bereiken. Ons team kan dit dan veilig voor je uitzoeken en je verder helpen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen, uitstel datum, terugbetaling. Voor mijn gevoel een goede communicatie tussen Klarna, de winkels en klant. En de overige mogelijkheden die Klarna bied.

Antwoord van Klarna

Heel erg bedankt voor de geweldige review, Maxime! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze betaalopties en dat de communicatie tussen Klarna, de winkels en jou een positieve ervaring is geweest. Jouw support betekent veel voor ons en we staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of hulp nodig hebt.

goed

zeer goed tevreden

Antwoord van Klarna

Heel erg bedankt voor je geweldige review Kim! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met Klarna. Jouw feedback wordt enorm gewaardeerd 💜

Duurt veel te lang om op te starten bij…

Duurt veel te lang om op te starten bij de kassa

Antwoord van Klarna

Hallo Rob, bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het opstarten bij de kassa te lang duurt. We begrijpen hoe vervelend dat kan zijn, vooral op dat moment.

Een paar stappen die kunnen helpen om de snelheid te verbeteren:

• Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Klarna app hebt geïnstalleerd
• Controleer of het besturingssysteem van je telefoon up to date is
• Probeer de app opnieuw te installeren

Als het probleem aanhoudt, neem dan gerust contact met ons op via de Klarna app door naar Menu te gaan, vervolgens "Help" en dan "Neem contact op," of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

We nemen je feedback serieus en delen het met ons team.

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je fijne review, Jan! We zijn heel blij om te horen dat alles altijd goed en netjes verzorgd is 😊 We zijn er altijd als je ons nodig hebt!

De vertrouwens kwestie de service …

De vertrouwens kwestie de service Geen omkijken naar en herinneringen van betaling en de communicatie. Gewoon top.

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je fijne review, Mohamed! We zijn heel blij om te horen dat je vertrouwen hebt in onze service en dat de betalingsherinneringen en communicatie goed werken voor jou 😊 We zijn er altijd als je ons nodig hebt!

Antwoord van Klarna

Bedankt voor je feedback, Maria. Het spijt ons te horen dat de app traag aanvoelt voor je. Hier zijn een paar dingen die kunnen helpen:

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Klarna app hebt geïnstalleerd.
Probeer de app cache te wissen of je apparaat opnieuw op te starten.
Controleer of je een stabiele internetverbinding hebt.

Als het probleem aanhoudt, neem dan gerust contact op met ons supportteam via de Klarna app door naar je Profiel te gaan en "Klantenservice" te selecteren, of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/. We helpen je graag.

Waardeloze app

Waardeloze app. Niks op te vinden!!

Antwoord van Klarna

Bedankt voor je feedback, RvO. Het spijt ons te horen dat de app niet goed voor je werkt. We helpen je graag verder. Neem contact op met ons supportteam via de Klarna app door naar je Profiel te gaan en "Klantenservice" te selecteren, of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/. Ze helpen je graag.

altijd perfect geregeld

altijd perfect geregeld,fantastische uitkomst als je even ruimte hebt om je betalingen later te plannen.

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je geweldige review, Johanna! We zijn heel blij om te horen dat alles altijd perfect geregeld is en dat de flexibiliteit van onze betalingsopties goed bij je past 😊 We zijn er altijd voor je als je ons nodig hebt!

Makkelijk duidelijk en geen gezeur Top…

Makkelijk duidelijk en geen gezeur Top Klarna !!!!

Antwoord van Klarna

Heel erg bedankt voor de fantastische review, Ron! We vinden het geweldig om te horen dat je Klarna makkelijk, duidelijk en zonder gedoe vindt. Dat is precies de ervaring waar we naar streven 😊

Klarna Team

Heel handig zolang je zelf genoeg geld…

Heel handig zolang je zelf genoeg geld hebt

Antwoord van Klarna

Bedankt voor de geweldige review, Peter! Fijn om te horen dat je Klarna handig vindt. Je maakt een heel goed punt, en we moedigen verantwoord besteden altijd aan. Mooi om te zien dat je Klarna op een slimme manier gebruikt 😊