Klarna Reviews 522.738

4,4

Ik vind dit een erg prettige manier van achteraf betalen. Vooral bij online aankopen die uiteindelijk niet goed blijken te zijn en retour gaan, is het fijn dat dit direct wordt verrekend. Zo zie je me... Toon meer

Betalen en overmaken gaan erg eenvoudig en intuïtief. Ook lekker snel. Betalen op je eigen moment en vooral; verrekening met retouren gebeurd, voor je betaald hebt. Dus geen achteraf gezeur om geld te... Toon meer

Sowieso fijn dat je achteraf kunt betalen. Scheelt als je artikel terugstuurd dat je niet op je geld hoeft te wachten. Verder is het een aantrekkelijke site en het verwerken van betalingen gaat duidel... Toon meer

altijd goed gegaan .bij problemen mat aflevering van producten kon ik alijd uitstel van betaling krijgen.bij retour van product slijd netjes mijn geld weerop rekening terug

1. Betalingsdienst
  2. Financiële instelling

Klarna is the AI-powered global payments and commerce network, on a mission to make shopping smarter and more flexible. Trusted by over 111 million shoppers, Klarna processes 2.9 million transactions daily, providing payment solutions that empower consumers and drive merchant growth. With Klarna, shoppers have the freedom to pay their way—in full, later, or through financing—providing flexibility while seamlessly connecting merchants with high-intent shoppers driving conversions and customer satisfaction. More than 790,000 merchant partners—including Uber, H&M, Saks, Sephora, Macy’s, IKEA, Expedia Group, Nike, and Airbnb—leverage Klarna’s payment options, and marketing solutions to enhance the shopping experience and build long-term customer loyalty. From payments to personalized shopping, Klarna is shaping the future of commerce. Klarna was founded in Stockholm, Sweden and now has offices in Stockholm, London, New York, Berlin and many more. We offer products and services to consumers and retailers within payments, social shopping, and personal finances. Learn more at Klarna.com

4,4

Uitstekend

523K reviews

Perfect service

Perfect service

Antwoord van Klarna

Thank you so much for the kind words, Meneer! We're thrilled to hear you've had a perfect experience with us 😊 We're always here if you need anything!

prima

prima, altijd correct en ideaal

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je fijne review Martijn! We zijn blij om te horen dat je Klarna altijd correct en ideaal vindt 😊

regelt alle betalingen.

regelt alle betalingen.
mocht iets niet in orde zijn dan word er gezocht naar een oplossing

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je fijne review Marlies! Het is goed om te horen dat je tevreden bent met hoe Klarna je betalingen regelt en dat we samen naar een oplossing zoeken wanneer dat nodig is 😊

mooi bedrijf

Antwoord van Klarna

Hartelijk dank voor je mooie review Michael! Fijn om te horen dat je zo positief bent over Klarna 😊

Perfect!

De app en betaalservice van Klarna is perfect! Ik maak er elke maand, zonder problemen, gebruik van!

Antwoord van Klarna

Superbedankt voor je geweldige review, Hanka! We vinden het fantastisch om te horen dat je onze app en service voor betalingen perfect vindt en dat alles elke maand soepel verloopt. Het is geweldig om zo'n tevreden klant te hebben! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 😊 en we staan altijd voor je klaar als je hulp nodig hebt.

Veilig en heel gemakkelijk

Veilig en heel gemakkelijk

Antwoord van Klarna

Heyhoi, veiligheid en gemak zijn precies waar we voor staan! Bedankt voor de 5 sterren en voor het delen van je ervaring. ✨

Heel efficiënt en een goed overzicht

Heel efficiënt en een goed overzicht

Antwoord van Klarna

Bedankt voor je fijne review, Angelique! Fijn om te horen dat je Klarna efficiënt vindt en dat het overzicht goed werkt voor je 😊 We zijn er altijd voor je als je iets nodig hebt!

Stocard was beter

Was het nog maar gewoon Stocard gebleven. Wat een doffe ellende en alles duurt lang. Als je in een winkel staat waar geen bereik is en je dus geen internet hebt, dan kan je niet bij je pasjes. Bah!

Antwoord van Klarna

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, Max. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn wanneer u in een winkel staat en geen toegang heeft tot uw pasjes door een gebrek aan internetverbinding. Uw feedback is erg waardevol en we delen dit met ons team zodat we de ervaring kunnen blijven verbeteren. Als u verdere hulp nodig heeft, kunt u ons bereiken via de Klarna app door naar het menu te gaan, "Help" te selecteren en vervolgens "Neem contact met ons op" te kiezen.

Klarna

Te veel gedoe

Antwoord van Klarna

Hoi, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat je het als te veel gedoe hebt ervaren. We zouden graag meer willen weten over wat er is gebeurd, zodat we kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.

Je ontvangt een e-mail van Trustpilot waarin we je vragen om via een beveiligd formulier wat aanvullende informatie met ons te delen, zodat we je ervaring beter kunnen begrijpen en bekijken wat we voor je kunnen doen.

Je kunt ook altijd contact opnemen met ons supportteam via de chat of telefoon in de Klarna app, of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

We horen graag van je!

Klarna Team

hoi klarma.ik vindt het moet beter…

hoi klarma.ik vindt het moet beter uitkijken naar betalingen,want ik moet dingens betelen,dat ik weet niet eens wat dat is .en als het zo gaat eindigt ik mijn vertrouwen met klarma.dit kan niet .voor mijn hoeft ik geen klarma meer echt .op dit manier hoe het gaat is klaar hoor.

Antwoord van Klarna

Hoi Salome, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons echt om te horen dat je betalingen ziet die je niet herkent. We begrijpen hoe vervelend en zorgwekkend dat moet zijn.

We willen dit graag goed voor je uitzoeken. Je ontvangt een e-mail van Trustpilot waarin we je vragen om via een beveiligd formulier wat aanvullende gegevens met ons te delen, zodat we je account kunnen vinden en alles grondig kunnen bekijken.

Je kunt ook zelf je bestellingen en betalingen controleren in de Klarna app:

Open de Klarna app
Ga naar het tabblad "Betalingen"
Bekijk je actieve en voltooide betalingen
Als je daar betalingen ziet die je niet herkent, kun je direct in de app een probleem melden bij de betreffende bestelling.

Mocht je verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met ons supportteam via de chat of telefoon in de Klarna app, of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

We nemen je zorgen zeer serieus en willen dit graag voor je oplossen.

snel afgehandelt

snel afgehandelt

Antwoord van Klarna

Bedankt voor je fijne review, Babette! Fijn om te horen dat alles snel is afgehandeld 😊 We zijn er altijd voor je als je iets nodig hebt!

Antwoord van Klarna

Carin, één woord zegt soms alles! Bedankt voor de 5 sterren en voor het delen van je enthousiasme. ✨

overzichtelijk

overzichtelijk. helpend bij problemen

Antwoord van Klarna

Bedankt voor uw fijne review Jacqueline! Fijn om te horen dat u Klarna overzichtelijk vindt en dat we u goed hebben kunnen helpen 😊 We staan altijd voor u klaar!

Betrouwbaar en behulpzaam

Betrouwbaar en behulpzaam

Antwoord van Klarna

Bedankt voor uw fijne review Linda! We zijn blij te horen dat u Klarna betrouwbaar en behulpzaam vindt 😊 We staan altijd voor u klaar!

het werkt snel en overzichtelijk.

het werkt snel en overzichtelijk.
Top!

Antwoord van Klarna

Bedankt voor uw fijne review Anita! Fijn om te horen dat u Klarna snel en overzichtelijk vindt 😊 We staan altijd voor u klaar!

Het is fijn om achteraf te kunnen betalen

Het is fijn om achteraf te kunnen betalen zodat je geen risico loopt op niet gekregen artikelen. Je kunt nu betalen als je je artikelen binnen hebt.

Antwoord van Klarna

Bedankt voor uw fijne review Antonet! We zijn blij te horen dat achteraf betalen u een veilig gevoel geeft bij het online winkelen 😊 We staan altijd voor u klaar!

Onhandig

Onhandig , je komt eerst in allerlei reclame en ik hoef alleen de ah of jumbo app

Antwoord van Klarna

Hallo Eric, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als u niet direct vindt wat u zoekt. Uw feedback is waardevol en helpt ons om de ervaring te verbeteren.

Mocht u vragen hebben over hoe u de Klarna app het beste kunt gebruiken, neem dan gerust contact met ons op via de chat in de Klarna app of bezoek: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/

We helpen u graag verder.

op deze manier bestellen en betalen

op deze manier bestellen en betalen, voelt het voor mij meer vertrouwen in verschillende reclames die voorbij komen.
en durf eerder te bestellen.
denk ook niet dat Klarna samen doet werken met foute aanbieders.

Antwoord van Klarna

Bedankt voor uw fijne review Jolanda! Het is geweldig om te horen dat Klarna u meer vertrouwen geeft bij het online winkelen 😊 We doen er alles aan om een veilige en betrouwbare ervaring te bieden. We staan altijd voor u klaar!