Banner for KLARSTEIN

KLARSTEIN Reviews

10.301

3,3

Pergola besteld en ontvangen, maar de kwaliteit was bedroevend. De schroefdraad zat los in het metaal waardoor het geval niet in elkaar kon. Enfin, retourneren dus. Dit was allemaal geen probleem en h... Toon meer

Makkelijk bestellen snelle levering, eenvoudige montage. Wel een groot minpunt. Het wit van mijn afzuiger is eigenlijk niet echt wit te noemen. Mijn vorige kapotte Klarstein was wel echt wit. Ook de k... Toon meer

Snelle levering, zeer tevreden van het fonteintje op zonne-energie, zeer eenvoudige montage zonder tools te gebruiken, ik dacht eerst wel dat het pompje niet werkte, doch op de achterkant van het zo... Toon meer

Ik heb een klarstein Hiddensee strandzetel gekocht maar was niet naar mijjn verwachtingen ,na een paar mails is mijn gehele bedrag teruggestort .

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Airconditioningwinkel
  3. Aanrechtwinkel
  4. Apparatuur voor voedselverwerking
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Koelkastwinkel

Founded in Berlin in 2008, Klarstein creates innovative household appliances and lifestyle products designed to make everyday life more comfortable, practical, and enjoyable. Combining German design, quality, and functionality, we offer a wide range of products for the kitchen, home, climate control, fitness, and everyday living. At Klarstein, authenticity, reliability, and a genuine passion for our products are at the heart of everything we do. From your morning coffee to evening gatherings with friends and family, our products are designed to seamlessly fit into your daily routine and support every moment at home. As a Berlin-based brand, we place great importance on intuitive design, dependable performance, and customer satisfaction. From product development and technical design to marketing, much of our work is carried out in-house. By combining global trends with valuable customer feedback, we continuously refine and expand our product range to meet the evolving needs of modern households. Our mission is simple: to create products that make your home a place where you feel comfortable, inspired, and at ease every day.

Gemiddeld

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(10.301)

2.425 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Infrarood verwarming met ledlicht 60x60

Infrarood verwarming met ledlicht 60x60
Snelle en correcte afhandeling.
Zeer tevreden van de kwaliteit voldoet zelf boven de verwachting.
Een klein probleem werdt snel en profesioneel opgelost top ervaring.
Zou hier terug met gesloten ogen kopen.

9 december 2025

❤️

NIET KOPEN. Service bestaat niet bij Klarstein!

Wijnkoelkast besteld eind november. Arriveerde op 1 dec met een verbogen scharnier. Door een totaal onduidelijke handleiding waar niks stond over montage deurhendel heb ik het glas van de deur per ongeluk gebroken.
Contact met de klantenservice is onmogelijk. Men reageert simpelweg nooit. Nu twee weken later en geen enkel contact. Wat is dit voor bedrijf?
KOOP HIER NIET. Als je mazzel hebt is alles oke maar als er ook maar iets is met je product, hun klantenservice is gewoon totaal onbereikbaar.
Schandalig.

14 december 2025

Geachte Pim,

Onze welgemeende excuses voor de late reactie op uw bericht. Door een uitzonderlijk hoog aantal verzoeken heeft onze klantenservice vertraging opgelopen, waarvoor wij ons verontschuldigen.

Wij begrijpen volledig de frustratie die u heeft ervaren met uw bestelling van de wijnkoelkast en de problemen met de montage van de deurhendel. Wij willen u graag bevestigen dat onze klantenservice inmiddels contact met u heeft opgenomen en een alternatieve oplossing voor uw situatie heeft aangeboden.

Wij hechten veel waarde aan onze klanten en betreuren het dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij hopen dat de geboden oplossing uw zorgen kan verlichten en staan uiteraard klaar om u verder te ondersteunen indien nodig.

Antonella

geen reactie meer na bestelling

Ik heb een verwarming besteld bij klarstein onder nr 0408320938 maar vanaf 4-12-2025 niets meer gehoord, behalve dat de bestelling binnen gekomen is. op mijn vraag naar hun mailadres is ook nog niet gereageerd.

4 december 2025

Beste Paul,

Hartelijk dank voor uw recensie. Onze excuses voor de late reactie.

Helaas moeten we u mededelen dat uw bestelling is geannuleerd vanwege een fout in de btw-berekening. We begrijpen dat dit teleurstellend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. De terugbetaling van uw bestelling wordt automatisch verwerkt en zal binnenkort op uw oorspronkelijke betaalmethode verschijnen.

We verontschuldigen ons nogmaals voor de vertraging en de situatie, en we waarderen uw begrip.

Antonella

Slechtste service ooit!!! Koop hier niets!!!

Heb via bol een gasfornuis gekocht van dit merk. In de omschrijving werd aangegeven dat de nismaat kleiner zou zijn (60cm) maar was te groot ( denk rond de 80 cm)

Nu heb ik hem terug gestuurd, en weigeren ze me geld terug te storten! Enige wat ik kan krijgen is vervangend product. Maar heb gelijk een nieuwe gekocht in de winkel. Dus dat wil ik niet. Ze blijven volhouden dag ik mijn geld niet terug krijg. Dit zou zijn omdat ik 1 dag te laat was met terug sturen. Belachelijk, en klopt niet!!!

Gelukkig heb ik hem dus gekocht via bol, en gaan zij er nu mee aan de slag omdat ik alles optijd en in goede volgorde heb gedaan. En wordt ook door bol gezegd dat ik gewoon recht heb op terugbetaling.

De service van het bedrijf, en het contact met het bedrijf is echt waardeloos, en onbeschoft.

Raad ook zeker niemand aan, hier wat te kopen.

12 december 2025

Geachte heer Patrick,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent over het verloop van uw bestelling en het contact met ons bedrijf.

Conform ons retour- en garantiebeleid geldt dat buiten de wettelijke bedenktijd (afkoelperiode) restitutie niet mogelijk is. In het geval van een defect of beschadigd product bieden wij in dat stadium een vervangend product aan. Dit is ook de reden dat u de optie tot vervanging is aangeboden in plaats van een terugbetaling.

Wij begrijpen dat dit voor u niet de gewenste oplossing was. Desondanks zijn wij gehouden aan de geldende voorwaarden zoals deze vooraf kenbaar zijn gemaakt.

Voor verdere toelichting, vragen of om uw situatie opnieuw te laten beoordelen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord om eventuele onduidelijkheden te bespreken.

Antonella

Korte levensduur, geen oplossing.

Na 2,5 jaar is onze mixer ermee opgehouden. Het bedrijf verschuilt zich achter 2 jaar fabrieksgarantie, terwijl de Nederlandse wet de verwachte levensduur benoemt. Volgens de techniekbranche is dit voor een keukenmachine van deze prijsklasse 7 tot 10 jaar! Nu denk ik niet dat tegenwoordig nog machines gemaakt worden met deze levensduur, maar 2,5 jaar is het andere uiterste.

Het bedrijf benoemt in de mailconversatie dat 2 jaar de verwachte levensduur is. Dus ben je op zoek naar een mixer met een levensduur van 2,5 jaar? Dan is dit jouw merk!

Trouwens, op ons aanbod om een deel van de kosten op ons te nemen omdat hij iets buiten de garantie valt, is niet gereageerd.

8 december 2025

Geachte heer Mark,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen en onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe teleurstellend het moet zijn als een product eerder dan verwacht niet meer werkt.

Zoals vermeld in ons garantiebeleid, kunnen we helaas geen vervanging of gratis reparatie aanbieden na afloop van de garantieperiode.

We bieden ook onze excuses aan als we in onze eerdere communicatie niet op een reactie hebben gereageerd, inclusief uw voorstel om een ​​deel van de kosten te delen. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons en we zullen ze gebruiken om de duidelijkheid en aandacht van onze klantenservice in de toekomst te verbeteren.

We stellen uw begrip op prijs en danken u nogmaals voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie.

Antonella

Levering was snel en product was prima…

Levering was snel en product was prima en zag er netjes uit. Ik heb een afzuigkap gekocht met korting, het was een product dat al eens verstuurd was geweest denk ik? Er konde kleine beschadiging op zitten op niet zichtbare plekken. Maar dat is niet zo. Hij ziet er uit als nieuw

29 november 2025

Mooie wijnkoelkast

Mooie wijnkoelkast. Goede scherpe prijs, snelle en zorgvuldige verzending. Goed verpakte/ Na bestellen binnen 3 dagen in huis.

5 december 2025

Koop geen producten van KLARSTEIN

Koop geen producten van KLARSTEIN. Zij verkopen hun retouren, via een nederlandse groothandel JOUWKLIMAATKAST.NL als 100% technisch in order aan nederlandse klanten. Maar let op dit is veelal troep. Vervolgens verschuilt KLARSTEIN zich achter de nederlandse groothandel (niet bij ons gekocht) na mijn vernietigende review krijg je vervolgens een marketing technische positieve feedback van klarstein: goed dat je ons erop wijst, neem contact op met klantenservice, je hebt gekocht op marktplaats…. ALLEMAAL BS VAN KLARSTEIN, ik heb 3 keer contact opgenomen met de klantenservice van Klarstein en ben 3x vakkunde het bos in gestuurd door KLARSTEIN, en ik heb niet gekocht via markplaats!1 KLARSTEIN BLIJFT HUN RETOUREN DUMPEN VIA EEN NEDERLANDSE GROOTHANDEL Jouwklimaatkast.nl en trekt vervolgens hun handen ervan af. Juridisch waarschijnlijk waterdicht, maar verwerpelijk

25 november 2025

Beste Frank,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat u zich niet correct geholpen voelt en dat uw eerdere pogingen om dit via onze klantenservice op te lossen niet naar wens zijn verlopen.

Om uw situatie zorgvuldig te kunnen onderzoeken en u daadwerkelijk verder te helpen, hebben wij graag uw ordernummer of factuurnummer. Met deze gegevens kunnen wij nagaan via welk verkoopkanaal uw product is geleverd en welke stappen er al zijn genomen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.

Wij kijken uw bericht graag tegemoet.

Antonella

Retourmodel gehad ipv een nieuwe

We hebben een Barkoelkast besteld met glazen deur van Klarstein. Nu hebben we een retourmodel ontvangen in plaats van een nieuwe. En deze heeft flinke schade. We kregen de keuze 1. 10% korting of 2. Terugsturen.

Ik vind het ten eerste vreemd dat het mogelijk is een retourmodel te ontvangen terwijl je betaald voor een nieuwe. Helemaal omdat de website opties bied voor tweede kansjes. Maar daar hebben we duidelijk niet voor gekozen. En dat je vervolgens zelf veel moeite moet steken in een oplossing vind ik ook klant onvriendelijk.

13 november 2025

Hallo Sanne,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Onze oprechte excuses voor de staat van de koelkast die u heeft ontvangen en voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Nadat u het probleem had gemeld, hebben we u de keuze geboden tussen een gedeeltelijke terugbetaling – zodat u het ongemak van het terugsturen van het artikel kon vermijden – of een gratis retourzending als u het artikel liever niet wilt houden. Desalniettemin erkennen we dat deze situatie zich in eerste instantie niet had mogen voordoen en het spijt ons dat u de verantwoordelijkheid draagt ​​om dit op te lossen.

We stellen het op prijs dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht, want feedback zoals die van u helpt ons onze processen te verbeteren en soortgelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Laat het ons weten als we u verder nog ergens mee kunnen helpen.

goed opgelost

het is netjes opgelost bedankt

13 november 2025

Geachte Michel,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag informeren wij u dat uw retour op het moment van uw bericht nog niet volledig was verwerkt in ons magazijn; om die reden had u nog geen terugbetaling ontvangen.

Wij verzekeren u dat uw dossier momenteel wordt opgevolgd en dat wij u spoedig zullen contacteren met een definitieve update.

Dank voor uw geduld. Wij staan uiteraard voor u klaar mocht u verdere vragen hebben.

Klarstein afzuigkap

Ik heb bij Klarstein een afzuigkap besteld en geleverd gekregen. Toen ik het apparaat uitpakte zag ik dat de afvoer slang ontbrak. Deze zou er wel standaard bij horen. Ik heb dit gereclameerd en ik kreeg de optie om de kap terug te sturen of een korting te krijgen van 20%.
Ik ben akkoord gegaan met de korting. Makkelijker dan alles weer terug te sturen en weer te moeten wachten op een andere kap.
Toen ik de afzuigkap opgehangen had en de folie verwijderd zag ik dat de kap beschadigd was. Ik heb dit weer gereclameerd en ik zou hiervoor een korting krijgen van 30% of ik kon de kap terugsturen.
Ik heb wederom gekozen voor de korting.
Echter in plaats van 30% kreeg ik maar 10% korting omdat ik al 20% ontvangen had voor de ontbrekende slang.
Ik voel me nu bij de neus genomen.
Dit hadden ze op z'n minst duidelijker moeten communiceren.

11 november 2025

Hallo Ardy,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen over je ervaring met je afzuigkap en het ongemak dat het ontbrekende onderdeel en de schade hebben veroorzaakt. We begrijpen je frustratie over de communicatie over de korting.

Het was onze bedoeling om een eerlijke oplossing te bieden voor beide kwesties, en we betreuren het dat dit niet duidelijk is uitgelegd. We stellen je feedback zeer op prijs, omdat deze ons helpt onze communicatie en service te verbeteren.

Neem opnieuw contact op met onze klantenservice met je bestelnummer, zodat we je zaak kunnen bekijken en kunnen nagaan of we je nog verder kunnen helpen.

Electra

Snelle levering, goede prijs en super leuk product (magnetron).

28 oktober 2025