Ze zijn failliet, vandaar dat je geen reactie krijgt. Ik had prima ervaringen omdat ik er altijd langs ging in Alphen. Jammer, de prijzen (incl korting balieklant) waren stuk lager dan bij de Bouwmark... Toon meer
Kleuro.nl
Producten besteld , sommige waren niet in voorraad Gebeld met de klantendienst om te vragen of de Producten in voorraad al verstuurd konden worden Wat een vriendelijke dame aan de lijn Vriendelij... Toon meer
Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord. Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon. Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf. Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds... Toon meer
Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon. Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er stee... Toon meer
Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172423323
- CustomerService@kleuro.nl
- kleuro.nl
Mensen keken ook naar
slechte service. Verkeerde verf besteld Ral 9010 maar de…
Verkeerde verf besteld Ral 9010 maar de verf kon niet omgeruild worden omdat de kleur voor mij gemengd is???? Volgens mij is Ral 9010 gewoon op voorraad ik heb onmiddellijk gereageerd maar kon niemand meer bereiken email gestuurd de volgende dag gebeld na 20 minuten aan de telefoon gehangen werd ik eruit gegooid. Uiteindelijk bericht gekregen dat de kleur speciaal voor mij gemengd was en niet geruild kon worden en als ik de juiste verf opnieuw bestelde ik 15% korting krijg. Dit heb ik geweigerd. Wat een slechte service. Koop hier dus nooit meer.

Retour betaling
Geen levering wel betaald in December 2022 besteld vandaag per mail geïnformeerd dat het product in september 2023 geleverd zal kunnen worden misschien ik geloof er niet meer in geld terug gevraagd nu maar afwachten.
Het heeft even geduurd tot midden April maar dan toch mijn geld terug ontvangen, had dit eerlijk gezegd niet meer verwacht toch nog een positieve afsluiting, wat waar is is waar.

Antwoord van Kleuro.nl
Helaas zijn de slechte reviews terecht!
Helaas kan ik de zeer slechte reviews over dit bedrijf bevestigen. Niet leveren, geen geld teruggeven. Eindeloos vertragen en aan het lijntje houden. Ik heb uiteindelijk na een maand leuren een incassobureau erop gezet en had toen in een paar uur mijn geld terug. Als je een potje verf ter plaatse ophaalt in Alphen aan den Rijn is het prima. Vermijd de webshop!

Krijg mijn geld na 1 maand nog niet terug
Ik had een bestelling gedaan voor Wijzonol muurverf. 2 dagen daarna kreeg ik een mail dat de verf niet voorradig was. Daarop heb ik terug gemaild dat ik mijn bestelling wilde annuleren. Daarop heb ik na 1 1/2 week nog een keer gemaild waarom ik niets hoorde. Toen ik na een aantal dagen belde omdat ik nog steeds niets hoorde, zei men aan de telefoon dat men mijn mails niet had ontvangen. Daarop zei men dat men het betaalde bedrag niet kon restitueren omdat ik met een creditcard had betaald. Ik moest mijn rekeningnummer per mail doorsturen. Toen ik 2 dagen daarna belde om te controleren of ze mijn e-mail hadden ontvangen, zei men dat dat inderdaad het geval was. Toe ik na een week maar geen geld op mijn rekening kreeg, kreeg ik telefonisch te horen dat dit 15 dagen duurde. Nou die 15 dagen zijn nu om. Nu ben ik het zat.

Antwoord van Kleuro.nl
Antifouling voor de boot besteld maar…
Antifouling voor de boot besteld maar werd niet geleverd. Is overal ergens anders gewoon verkrijgbaar. Ik heb de order geannuleerd en wacht nu al 3 weken op mijn geld. Wel direkt betalen maar lekker vasthouden. Doe vooral geen zaken met dit bedrijf. Ze houden je aan het lijntje.
John

Goed ingepakt!
Goed ingepakt!
Niet de eerste keer dat ik van hun diensten gebruik maak; zeer tevreden; en kan een menig bedrijf nog wat van leren.
Zijn de plastic packing peanuts wel een duurzamere oplossing dan de "composteerbare"? Of zou dat schone schijn zijn?

Te gek voor woorden
Vorig jaar augustus een bestelling gedaan. Zou in december geleverd worden. Daarna een mail gekregen. Product kon niet geleverd worden in maart. Daarna in mei en nu pas in juni!
Korting gevraagd op dit product. Niet mogelijk wel opj het volgende product.
Ik denk niet dat dat ik daar ooit of wat besteld !
Nu maar afwachten of het product in juni geleverd wordt?

Antwoord van Kleuro.nl
Site was makkelijk in gebruik
Site was makkelijk in gebruik, zonder veel moeite get product gevonden wat ik nodig had.
Levering ZEER snel!!!

Antwoord van Kleuro.nl
25 januari bestelling gedaan zou…
25 januari bestelling gedaan zou volgende dag geleverd worden. Na verschillende mails dat het nog niet leverbaar was, geld teruggevraagd op 20 februari tot op heden niks teruggehaald. Op mails word ook niet meer gereageerd.

Niet leverbaar, wel incasseren en dan pas na 7 dagen terugbetalen
11-2-23 drie blikken Wijzonol matlak gitzwart besteld op terpetinebasis besteld. Deze stond op de website als leverbaar, maar ik kreeg na twee dagen mail dat het niet leverbaar is en ook niet meer leverbaar zal zijn. Ik wilde geen vervanging op waterbasis en vroeg daarom mijn betaling terug te storten. Hierop werd meegedeeld dat dit 10 werkdagen zal duren. Schandalig natuurlijk, zeker wanneer ik zie dat het product nog steeds te bestellen is EN dus af te rekenen is op de website.
Zo blijven mensen bestellen en betalen waarvan vooraf al duidelijk is dat het niet leverbaar is.
16-2 wel vriendelijk telefonisch te woord gestaan, ik kon de betaling dat weekend tegemoet zien en dit gebeurde ook. De medewerkster zou verder intern melding doen dat als iets niet leverbaar is, dat op de site verwerkt moet worden.

EEN STER IS TE VEEL
NA BIJNA 4 WEKEN NOG STEEDS MIJN BESTELLING NIET ONTVANGEN!!! ER STOND VANDAAG BESTELD, ZATERDAG IN HUIS. MEERDERE CONTACTMOMENTEN GEHAD MAAR NOG STEEDS GEEN DUIDELIJKHEID.

Pas op: Stokoude verf !
Aanvankelijk erg enthousiast over de uiterst snelle levering (Zie review Anubis d.d. 24-01-2023).
Nu duidelijk minder enthousiast :-((
Na 5 dagen (!!) drogen,op de zolder met 19 gr. C., bleek de verf nog niet uitgehard:
Als je de deuren vastpakte zaten je handen vol met verf.
Fabrikant Wijzonol gebeld, die mij meedeelde dat de beide blikken uit juni 2011 (!!) stamden. Dit was te achterhalen aan de hand van de batchnummers onderop de blikken. Volgens Wijzonol was dit de oorzaak van het niet willen uitharden.
Het verwijderen van de natte verf van 4 binnendeuren was een vreselijke kliederklus :-(
Deuren opnieuw geschilderd met dezelfde verf, maar dan vers gemaakt. Na 24 uur was de verf droog en konden de deuren weer opgehangen worden :-)
Conclusie: Kleuro levert (ook) stokoude verf die niet meer uithardt.
Advies: Check eerst de batchnummers bij de fabrikant alvorens verf van Kleuro te gebruiken.

Prima
Net als de vorige keren conform afspraak geleverd. 's avonds besteld, volgende dag in huis. Vertrouwde kwaliteit verf.

Antwoord van Kleuro.nl
razendsnelle service voor een net bedrag
top service, 's middags besteld en volgende ochtend al binnen. hier kun je op bouwen!

Snelle levering.
Spuitbuisje pack en afplakbank besteld en was de volgende dag binnen. TOP!!

Antwoord van Kleuro.nl
Ergens eind 2022 iets besteld.
Ergens eind 2022 iets besteld.
Normaal zou het de volgende dag geleverd worden maar er was niets op voorraad.
Dan moet je je advertentie aanpassen in mijn ogen dat het niet leverbaar is.
Het zou later geleverd worden en daar nam ik op dat moment genoegen mee...
De datum die belooft was was inmiddels verstreken...weer mailen...
Kon weer niet geleverd worden...
Toen heb ik mijn geld terug gevraagd.
Binnen 10 werkdagen zou het gestort worden...en verrassend... niet gelukt.
Even een tip voor dit bedrijf...stop ermee.
Als ik Mercedessen verkoop dan moet ik die ook kunnen leveren...dus op voorraad hebben en dat geldt ook met jullie handel.
Nu net een mail gedaan waar mijn geld blijft...IK BEN BENIEUWD.
Walter Hoek