Ze zijn failliet, vandaar dat je geen reactie krijgt. Ik had prima ervaringen omdat ik er altijd langs ging in Alphen. Jammer, de prijzen (incl korting balieklant) waren stuk lager dan bij de Bouwmark... Toon meer
Kleuro.nl
Producten besteld , sommige waren niet in voorraad Gebeld met de klantendienst om te vragen of de Producten in voorraad al verstuurd konden worden Wat een vriendelijke dame aan de lijn Vriendelij... Toon meer
Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord. Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon. Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf. Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds... Toon meer
Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon. Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er stee... Toon meer
Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172423323
- CustomerService@kleuro.nl
- kleuro.nl
Mensen keken ook naar

Super snelle levering
De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ook nog tegen een uiterst redelijke prijs.
Update 08-02-2023:
Aanvankelijk erg enthousiast over de uiterst snelle levering (Zie review Anubis d.d. 24-01-2023).
Nu duidelijk minder enthousiast :-((
Na 5 dagen (!!) drogen,op de zolder met 19 gr. C., bleek de verf nog niet uitgehard:
Als je de deuren vastpakte zaten je handen vol met verf.
Fabrikant Wijzonol gebeld, die mij meedeelde dat de beide blikken uit juni 2011 (!!) stamden. Dit was te achterhalen aan de hand van de batchnummers onderop de blikken. Volgens Wijzonol was dit de oorzaak van het niet willen uitharden.
Het verwijderen van de natte verf van 4 binnendeuren was een vreselijke kliederklus :-(
Deuren opnieuw geschilderd met dezelfde verf, maar dan vers gemaakt. Na 24 uur was de verf droog en konden de deuren weer opgehangen worden :-)
Conclusie: Kleuro levert (ook) stokoude verf die niet meer uithardt.
Advies: Check eerst de batchnummers bij de fabrikant alvorens verf van Kleuro te gebruiken.

Levering verf
Alles is correct verlopen. De verpakking was zeer goed en netjes zodat er geen schade aan het product kon komen.

Antwoord van Kleuro.nl
op 2 januari bestelling geplaatst en…
op 2 januari bestelling geplaatst en uiteraard betaald!
net als bij de oplichters westfalia te stadskanaal waar ik in november 2021 een bestelling heb gedaan die betaald is en nog steeds moet worden afgeleverd niets gezien gehoord van mijn bestelling
naar Kleuro
heb wel net een mail gestuurd waar mijn bestelling blijf?
ik zal wel weer door zoon f*ck bedrijf zijn opgelicht.
mijn advies niet kopen hier!

Antwoord van Kleuro.nl
Oplichters , bestel niets bij hun
Oplichters
Product blijkt na t plaatsen en betalen van bestelling niet in voorraad te zijn, levering moest op 19/12 plaats vinden en nu zeggen ze dat levering op 19/01/2023 kan.
Doen ook moeilijk voor de terugbetaling, na 2weken nog niets ontvangen. Bij andere bedrijven krijg je je geld binnen de 3 dagen terug.
Eerste en laatste keer

Antwoord van Kleuro.nl
Een ster is nog te hoog op de site…
Een ster is nog te hoog op de site bestellen voor 23:00 volgende dag geleverd niks meer gehoord tel niet te bereiken mail word niet gereageerd denk dat ik toch maar even langs rij om mijn geld terug te halen ik zou hier niks bestellen oplicht

Wees gewaarschuwd mensen!!
Wees gewaarschuwd mensen!!
Dit bedrijf liegt en bedriegt
Komt niks na waardeloos bedrijf
PAS OP!

Klantvriendelijke site
Klantvriendelijke site, zeer snelle en correcte levering, fatsoenlijke prijs.
Heel goede kwaliteit.

Antwoord van Kleuro.nl
Slecht product.Veel werk gehad om het te behandelen…
Veel werk gehad om het te behandelen raam schoon, vetvrij en droog te maken.
Raam 2 maal ingespoten. Resultaat vlekkerig.
De volgende ochtend liep de substantie gewoon van het raam af.
Zeer slecht product.
Had eerder van een ander merk, dat heeft drie jaar perfect gezeten.

Nog steeds geen contact
Nog steeds geen contact
verschillende keren proberen te bellen
wel de berichten box in gesproken
geen actie niet terug bellen ook op de mail wordt niet gereageerd
negatieve reviews worden wel beantwoord op de review sites
Net als anderen zeiden: trap er niet in

Antwoord van Kleuro.nl
Nog steeds mijn geld niet terug na…
Nog steeds mijn geld niet terug na Annulering inmiddels een maand verder ,belachelijk gewoon .
Ik heb meerdere malen over de chat contact gehad,dat jullie dit niet terug kunnen vinden is raar,maar ik ken jullie werkwijze niet.
Het zou jullie sieren binnen een week retouren af te handelen en mensen niet steeds moeten zeuren om hun centen.
Bij reguliere sites is het geld zo terug op je rekening hoe lang houden jullie mensen aan t lijntje

Hele slechte ondernemers
Hele slechte ondernemer(s), heb 2 kousen voor de Zibro kachel besteld en betaald 7-11, volgens de site destijds direct leverbaar, nu op 14 december mail met melding niet leverbaar en betaling retour in 10 dagen. Hun eigen leveringsvoorwaarden bestaan uit mintens 16 paragrafen waar de besteller/consument/klant aan moet voldoen en slechts 1 waar zijzelf aan moeten voldoen, daarin is benoemd binnen 30 dagen reageren als er niet geleverd kan worden, dat was dus bij mij pas na 40 dagen en daarmee treden zij hun eigen leveringsvoorwaarden met grote voeten, stel je 1 paragraaf op en daar houd je jezelf niet eens aan, wat slecht. Heb het gevoel dat hun leveringsvoorwaarden in ieder geval alles goed voor Kleuro ingedamd en eigenlijk niets voor de klant. Lijkt wel een schoolverlater die dit heeft opgesteld.
In een vriendelijk open advies heb ik hun aangegeven met als uitgangspunt verantwoordelijkheid nemen als ondernemer door gewoon te doen wat je beloofd hebt (Kleuro wil toch ondernemertje spelen) daar hoort bij : respect en afspraken nakomen bij inzake je klanten.
1 optie was deze spullen gewoon elders kopen en ze mij alsnog leveren deze week
2. crediteren, en dan wel vandaag incl. de kosten die ik nu elders moet maken (€ 18,-) ik wil gewoon mij kachel gebruiken in deze kou (min 5 buiten overdag). Mijn insteek is niet het geld, dat heb ik ook duidelijk aangegeven maar belofte maakt schuld en zie het maar als lesje betrokken en verantwoord ondernemen.
Arrogantie ten top, er wordt niets geleverd en betaling terug na 10 dagen (hoop ik) en ons (Kleuro) probleem maken wij gewoon even jouw (Henri) zijn probleem. Die sukkels hebben gewoon niet door dat ze voor € 18,- een nagativieteit over zich heen halen, hadden ze gewoon mij serieus genomen en het opgelost had ik gezorgd dat ze in de Telegraaf kwamen onder het kopje de beste ondernemer van de dag, goedkoper reclame kun je niet krijgen. Het is zoals het is.
Wat er nu gaar gebeuren kan ik al verklappen, er komt een reactie van Jeroen, Jeroen is een robot die overal het zelfde begint : Wat vervelend Henri etc etc, zelfs hierin hebben ze niet eens de empathie als mens to mens het netjes op te lossen. Dramatische toestand daar is mijn conclusie. Advies aan Jeroen, haal de stekker eruit, ophouden met slachtoffers maken en ga wat anders doen wat beter bij je past. Groet Henri

Trap er niet in mensen!
13 November filters besteld, voorradig en direct leverbaar volgens de website!
17 November een email, dat ze door drukte mij nu pas informeren over mijn bestelling; ze hebben nog levering van de leverancier ontvangen, en ze zijn nog aan het nagaan wanneer hun de prducten kunnen verwachten....(maar ze waten toch voorradig??)
Dus ik besluit en meld direct via email te willen annuleren, direct reactie dat de order geannuleert is.
In deze email staat woordelijk; "Wij zullen het bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening overmaken."
In middels 3 weken en 15 werkdagen verder....en geen geld terug!

Kleuro komt belofte na
Kleuro komt belofte na. Verf werd op beloofde datum en tijdstip afgeleverd.