Kleuro.nl

Ze zijn failliet, vandaar dat je geen reactie krijgt. Ik had prima ervaringen omdat ik er altijd langs ging in Alphen. Jammer, de prijzen (incl korting balieklant) waren stuk lager dan bij de Bouwmark... Toon meer

Producten besteld , sommige waren niet in voorraad Gebeld met de klantendienst om te vragen of de Producten in voorraad al verstuurd konden worden Wat een vriendelijke dame aan de lijn Vriendelij... Toon meer

Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord. Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon. Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf. Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds... Toon meer

Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon. Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er stee... Toon meer

Alle reviews

(1.075)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook ik heb in het verleden vaak hier…

Ook ik heb in het verleden vaak hier verf besteld, maar heel vaak dagennn moeten wachten op de levering, want dan was dit niet in huis en dan weer dat niet in huis, dan was een of andere kleurstof om te mengen niet in huis, al met al heeft het me veel kostbare dagen gekost...nu was ik bij toeval hier aan het kijken voor een Wagner airless verfspuit en wat blijkt, ze bieden ze aan voor echt honderden euros goedkoper dan bij Wagner zelf, dus ja wat moet je hier nou weer van denken met al die zeer slechte reviews die hier te lezen staan???

28 november 2022

Beste Joop,
Wat jammer om te horen dat het meerdere keren is voorgekomen dat je langer hebt moeten wachten op je bestelling. Dat is natuurlijk absoluut niet wat we willen. Graag had ik ook even gekeken waar het dan mis is gegaan, alleen staan je gegevens niet vermeld bij deze beoordeling.
Kan je aan onze klantenservice doorgeven om welke verfspuit dit gaat? Wij gebruiken namelijk de prijzen die wij van de fabrikant aangeleverd krijgen. Ik zou graag dan even uitzoeken waar dit prijsverschil vandaan komt. Hier heb ik overigens verder nog geen opmerkingen over gehad.
Alvast bedankt!

goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle verzending, zeer goed verpakt, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Info was uitgebreid en volstond aan behoefte.

21 november 2022

Antwoord van Kleuro.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling!

31 oktober filters besteld maar nog…

31 oktober filters besteld maar nog steeds niets ontvangen. Als ik na een paar weken mail krijg ik reactie dat hun leverancier later uit levert. Tja dat had ik al door. Zodra ze iets hebben sturen ze het op. Inmiddels bijna maand verder.
Groetjes Roos

31 oktober 2022

Beste Roos,
Wat vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. De door jou bestelde producten zijn inderdaad lastiger leverbaar dan verwacht.
Ik vind dit ook erg vervelend, excuses voor het ongemak.
Zodra de artikelen binnen zijn, sturen we ze naar je op.

niks kopen hier …

2 kachelkousen besteld netjes betaald 2weken wachten nog niks . gebeld ze zouden het terugsstorten
niks gebeurd .moeilijk leverbaar zeggen ze .ook telefonisch wordt je aan het lijntje gehouden .als er iets niet leverbaar is vermeld het dan op de website. als er geen oplossing komt doe ik aangifte van oplichting . iets voor het programma kassa mischien.?

14 november 2022

Beste John,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Helaas kunnen we de door jou bestelde producten moeilijker leveren dan verwacht. Hierdoor hebben wij ook een exceptionele hoeveelheid annuleringen te verwerken, waardoor het langer kan duren voordat het betaalde bedrag wordt teruggestort. Ik vind dit ook erg vervelend! Je hebt een anonieme review geplaatst, waardoor ik je helaas niet verder kan helpen. Ik ga er vanuit dat het bedrag inmiddels teruggestort is. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, neem dan even contact op met onze klantenservice.
Excuses voor de ervaren ongemakken.

Kees van Kleuro

Mensen bestel hier niks online!

Op 25 oktober een wielenset besteld voor een QLIMA petroleumkachel, op 31 oktober contact opgenomen omdat er niks geleverd werd,toen werd er medegedeeld dat er nog steeds niks binnen was gekomen maar op de website stond toch echt op voorraad bij dit artikel vandaag voor 22.30 uur besteld morgen in huis.
Contact opgenomen via email en toen werd mij verteld dat de set niet op voorraad is maar wel weer binnen zou komen maar mij niet kon garanderen dat ik dan mijn bestelde set zou ontvangen.
Ik heb toen op 4 november besloten om de bestelling te annuleren we zijn nu 3 weken verder en nog steeds geen geld terug gestort op mijn rekening en al 3 keer via email toegezegd maar helaas nog steeds niks ontvangen! mensen bestel hier niet zomaar op de site van Kleuro,bestel het bij een vertrouwd/bekend bedrijf of haal het daar op.
Het zal nu na deze beoordeling nog langer gaan duren om mijn geld terug gestort te krijgen.
Het gaat hier over een paar tientjes, maar waar het mij om gaat is het vertrouwen en service van een bedrijf die zijn beloofte niet na komt.
Ik zal hier niks meer bestellen en ik had eerst de recencies moeten checken over dit bedrijf dan had ik hier zeker niks besteld.
Weer wat geleerd

4 november 2022

Beste Marcel,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt.
Het door jou bestelde product kunnen wij inderdaad momenteel moeilijker leveren dan verwacht. Vanwege de grote vraag naar dergelijke producten heeft dit helaas ook veel annuleringen opgeleverd. Hierdoor kan het zijn dan het langer duurde voordat het betaalde bedrag teruggestort was. Ik kan me voorstellen dat dit heel vervelend is en dat dit iets doet met je vertrouwen in ons bedrijf.
Ik ga er vanuit dat het bedrag inmiddels naar je teruggestort is.
Excuses voor alle ervaren ongemakken.

Kees van Kleuro

In okt verrijdbaar onderstel zibro…

In okt verrijdbaar onderstel zibro kachel besteld. Na lang wachten en aantal mails koop geannuleerd. Zou m.n geld binnen 10 dagen terug krijgen. Na beloofde dagen maar weer eens een mail gestuurd. Het geld komt eraan maar tot op heden nog steeds niks. 1 ster is al teveel. Zelf zal ik nooit meer bij dit bedrijf een bestelling doen.

11 november 2022

Beste Liewe,
Wat vervelend dat de bestelling zo lang op zich liet wachten en je de bestelling hebt moeten annuleren. Helaas kunnen we dergelijke producten op dit moment lastiger leveren, waardoor de levertijd vaak langer is dan verwacht. Ik vind dit ook ontzettend vervelend! Dit had helaas ook flink wat annuleringen tot gevolg. Onze financiële administratie heeft zijn uiterste best gedaan om de bedragen binnen de termijn terug te storten, maar door de extreme drukte die hierin ontstaan is, heeft dit soms helaas iets langer geduurd dan normaal. Ik vind het heel vervelend allemaal, excuses voor de ervaren ongemakken. Het bedrag is inmiddels naar je teruggestort.

Jammer

Het lijkt de laatste maanden wat slechter met ze te gaan. Na twee weken heb ik m'n verf binnen.

8 november 2022

Beste,
Wat vervelend dat je langer hebt moeten wachten op je bestelling.
Dergelijke producten zijn geen voorraadproducten, maar krijgen wij normaliter direct een dag na bestellen bij de leverancier al binnen. Helaas bleken de producten bij de leverancier in nalevering te staan. Hier zijn wij helaas niet van te voren op de hoogte, waardoor we je hier niet direct over konden informeren. Ik kan me voorstellen dat dit erg vervelend is! Een van mijn collega's heeft hier contact over met je opgenomen. Inmiddels is de gehele bestelling naar je verzonden.

Kees van Kleuro

1ster is nog teveel voor dit “bedrijf”

1ster is nog teveel. Op 2 oktober kous voor kachel besteld, maar niet leveren. De ene na de andere smoes. Op 19 oktober verzocht om het bedrag terug te storten, maar je raadt het al. Nog steeds niks terug. Alleen maar toezeggingen maar komen hun afspraken niet na. Ga morgen aangifte doen van oplichting.

2 oktober 2022

Beste Marco,
Wat jammer dat je deze ervaring hebt.
Helaas konden wij het door jou bestelde product inderdaad een stuk lastiger leveren dan verwacht. Ik vind dit ook ontzettend vervelend, excuses voor het ongemak.
Het betaalde bedrag is inmiddels naar je teruggestort.

Zeer vlot geleverd

Zeer vlot geleverd, stevig en klein verpakt, redelijk geprijsd, met roerhoutje

31 oktober 2022

Antwoord van Kleuro.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling Gijs!

Belofte levertijd klopt niet

Bij de verf die ik bestelde stond "vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen in huis". Ik hoorde niks meer, blijkt het dagen later te worden. Kan gebeuren, maar communiceer dan. Daar zat ik met m'n klus.

28 oktober 2022

Beste Pauljan,
Wat jammer dat de levertijd van jouw bestelling tegenviel.
Het door jou bestelde product stond helaas (onverwachts) in nalevering bij de fabrikant, waardoor de levertijd iets langer was dan normaal en we het dus niet de volgende dag konden leveren. Dit is natuurlijk erg vervelend voor je als je de verf de volgende dag verwacht en nodig hebt, excuses voor dit ongemak.
Je hebt de bestelling inmiddels geannuleerd en het betaalde bedrag wordt naar je teruggestort.

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Heel snel, efficiënt en goed product. Keurig verpakt!.

14 oktober 2022

Antwoord van Kleuro.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling Renata!

Waardeloze webwinkel

Waardeloze webwinkel. Koop hier niet mensen spullen worden gewoon niet geleverd ook wordt je totaal niet op de hoogte gehouden. Waardeloos

17 oktober 2022

Beste,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt!
Graag had ik met je meegekeken wat er precies aan de hand is met je bestelling, maar je hebt niet gereageerd op mijn verzoek om aanvullende gegevens. Ik ga er dan ook vanuit dat je vraag inmiddels is opgelost.
Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!

Een ster is nog teveel

Een ster is nog teveel, ook mijn ervaring is dat je na 15 minuten nog niemand aan de telefoon hebt. Je kunt dan inspreken en je wordt teruggebeld. Helaas, ook dat natuurlijk niet… ook geen reactie op mails, streven is na een dag te beantwoorden lees ik in de automatische reactie. Inmiddels een dag of 10 verder en geen reactie ontvangen😠 jammer!!!

17 oktober 2022

Beste,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt.
Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice, waardoor het langer dan duren voordat je iemand te spreken krijgt. Onze excuses voor het ongemak, onze collega's doen hun uiterste best iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. De mails worden echter best snel beantwoord. De aangegeven 24 uur wordt helaas niet altijd gehaald, maar je geeft aan dat het 10 dagen duurt, dan denk ik toch dat er iets mis is gegaan.
Ik heb je gevraagd om meer gegevens zodat ik kan meekijken wat er aan de hand is, helaas heb je hier niet op gereageerd. Ik ga er dan ook vanuit dat je inmiddels contact hebt gehad en geholpen bent door onze klantenservice. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen, dan hoor ik het wel!

Kees van Kleuro

Bagger bedrijf, zoek andere transporteur

Snelle levering bij post.nl
Jammer dat post.nl mijn bestelling tot 6 dagen lang niet heeft geleverd ondanks mijn klacht die ik had ingediend.
Met medewerkers Kleuro contact gehad, dit was op zich wel vriendelijk maar ook konden alleen weer terug verwijzen naar post nl, zoals post.nl naar Kleuro deed wijzen om een nieuwe emmer toe te sturen. Kleuro is voor mij top, post.nl een flop.

3 oktober 2022

Beste,
Wat vervelend dat de aflevering van jouw bestelling niet naar wens verlopen is. Helaas kwam het transportbedrijf er na een aantal dagen pas achter dat het door jou bestelde product schade had opgelopen in het verzendproces. Ik vind het ontzettend vervelend dat dit niet eerder duidelijk was.
Ik zie dat je ervoor gekozen hebt om de bestelling te annuleren. Het betaalde bedrag wordt binnenkort naar je overgemaakt.

Kees van Kleuro

Hallo een kous besteld voor een…

Hallo een kous besteld voor een petroleum kachel , horen we niks van na 2 keer na 15 min gooien de tel erop wat een asso oplichters 1 ster is nog teveel , niks kopen hier .

10 oktober 2022

Beste T.,
Allereerst vind ik het heel vervelend dat je deze ervaring hebt. Door uitzonderlijk grote vraag naar dergelijke producten, duurt de levering hiervan helaas langer dan we gewend zijn. De leverancier doet zijn uiterste best om de producten zo snel mogelijk bij Kleuro geleverd te krijgen, maar door de huidige economische situatie kan deze levertijd helaas langer zijn dan normaal. Ik begrijp heel goed dat dit vervelend voor je is en dat dit vragen bij je oproept, excuses voor het ongemak. Hierdoor is het ook ontzettend druk op onze klantenservice, waardoor de telefoontjes helaas niet allemaal binnen de termijn beantwoord kunnen worden. Na 15 minuten wordt de verbinding automatisch verbroken. Met deze telefooninstelling is normaal gesproken niks mis, omdat het normaliter vrijwel nooit voorkomt dat het zo lang duurt voordat je iemand te spreken krijgt. Het is dus in elk geval niet zo dat de telefoon erop gegooid wordt!
Je hebt je bestelling in elk geval inmiddels geannuleerd en het betaalde bedrag wordt naar je teruggestort. Onze excuses voor de ervaren ongemakken.