Hadden een relax stoel besteld van ruim €769,00 en meteen moeten betalen. Achteraf betalen was niet mogelijk. Dit gedaan daar dit in het verleden nooit een probleem opleverde. Na orderbevestiging we... Toon meer

Vlotte bediening, betaling en mooie prijs-kwaliteit verhouding. Leuke vest voor tussenseizoen en geen al te koude winter. Best de kleinere maat van beide nemen omdat hij tamelijk groot uitvalt en dat... Toon meer

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Nog steeds mijn geld niet terug!

Een dure gouden hanger besteld van 175 euro. Was niet helemaal naar wens dus ik wilde het retourneren. toen begon de ellende. Het moest via een Nederlands bedrijf via Duitsland naar België geretourneerd. Dit heeft weken geduurd. Aangezien je alleen met PayPal kunt betalen raakte de terugbetaling zodanig in de war dat ik allemaal aanmaningen heb gekregen Er is zelfs gedreigd met een incassobureau. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Laat dit een waarschuwing zijn.

8 augustus 2023

Tevreden klant van Klingel !!

Men wordt op de hoogte gehouden, indien er iets niet volgens voorraad kan geleverd worden.
Tevreden over de snelle levering, en alles is heel goed verpakt !
Is er iets niet na wens, of stuk nemen ze het terug voor eigen rekening, en dat vindt ik super !!
Een aanrader de webshop van Klingel !!!

19 juli 2023

Heel goede en informatieve website

Heel goede en informatieve website. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het meeste dat ik hier bestel stelt me nooit teleur. Als een artikel dan al eens uitzonderlijk niet bevalt en ik stuur het terug gaat dit zonder problemen. Ik koop hier al jaren en Klingel is 1 van mijn meest favoriete online webwinkels voor mode met een maatje meer. Ook de schoenen zijn van topkwaliteit, waarvan verschillende in grote en heel brede maten beschikbaar zijn.

12 juli 2023

Pakketje niet geleverd.

Pakketje niet geleverd.
Wel elke dag een berichtje van post.be gekregen dat het pakketje zou bezorgd worden tussen 9u en 14u.
Nu reeds 5 berichtjes gekregen, maar geen pakket.

3 juni 2023

Niet echt tevreden …

We hebben onze bestelling teruggestuurd omdat de kleuren in het echt niet overeenstemmen met deze op de site. Donkergrijs blijkt grijsbruin te zijn. Hopelijk snel terugbetaling van het betaalde bedrag.

17 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?