Hadden een relax stoel besteld van ruim €769,00 en meteen moeten betalen. Achteraf betalen was niet mogelijk. Dit gedaan daar dit in het verleden nooit een probleem opleverde. Na orderbevestiging we... Toon meer
Een dure gouden hanger besteld van 175 euro. Was niet helemaal naar wens dus ik wilde het retourneren. toen begon de ellende. Het moest via een Nederlands bedrijf via Duitsland naar België geretournee... Toon meer
Heel goede en informatieve website. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het meeste dat ik hier bestel stelt me nooit teleur. Als een artikel dan al eens uitzonderlijk niet bevalt en ik stuur het te... Toon meer
Vlotte bediening, betaling en mooie prijs-kwaliteit verhouding. Leuke vest voor tussenseizoen en geen al te koude winter. Best de kleinere maat van beide nemen omdat hij tamelijk groot uitvalt en dat... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Sandalen
Heel mooie sandalen leuk dat je ze achteraan kan aanpassen mooi model met versiering was voor men moeder ze was er heel blij mee
Zeergoede kwaliteit en vlugge levering.
Zoals altijd correcte opvolging…Bestellingen via Klingel, online shoppen, is altijd OK
Zoals altijd correcte opvolging bestelling, verzending via Bpost is altijd correct.
Aangekochte kledij beantwoordt aan de verwachte kwaliteit en prijs/kwaliteit bij Klingel is OK.
Bovendien ook goed betaling via overschrijving, na bekijken en beoordelen bestelling, is een surplus.
Het voldoet volledig aan mijn eisen
Het voldoet volledig aan mijn eisen. Mooie kleuren en past perfect.
regenjas…
heeeel tevreden van mijn aankoop ,de levering was ook snel zal zeker nog aankopen doen bij klingel
Te klein althans ik had 1 grotere maat…
Te klein althans ik had 1 grotere maat dan normaal besteld ze vallen heel klein uit !
Tamelijk vlug geleverd
Tamelijk vlug geleverd ! de maat pastte niet !
laten leveren op het afgesproken adres…
laten leveren op het afgesproken adres bij de bestelling en NIET in een afhaalpunt
vandaar mijn tevredenheid is een dikke nul
dus ook geen groeten
Eddy
de schoenen passen perfect en zitten…
de schoenen passen perfect en zitten heel comfortabel
Vlotte levering...steeds tip top in…
Vlotte levering...steeds tip top in orde!
Top service
Correcte levering.
Goede verpakking.
Bevestiging van ontvangst van betaling.
voldoet volledig
ik draag de jeans broeken graag
ik draag de jeans broeken graag , ze zitten goed en confortabel . ze passen ook als gegoten . dus dikke merci hiervoor
Bedrog en diefstal
Bedrog en diefstal.
Verkeerd artikel ontvangen, het product geretourneerd. Mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Enkele email gestuurd maar ze laten gewoon niets weten. Het gaat hier over €120. Schande
Omdat zonder twijfel hebben julie mijn…
Omdat zonder twijfel hebben julie mijn besteling gestuurd.Bedankt
Boven verwachting!
Eenvoudig om te bestellen, snelle levering, degelijk verpakt, gratis retourneren, kans om na levering te betalen. En bovendien was mijn product een goede aankoop wat prijs/kwaliteit betreft.
We hebben niets ontvangen
We hebben tot op heden nog niets ontvangen en dit na * dagen
perfecte service
perfecte service . Alles mooi verpakt,. En nog dezelfde week van de bestelling geleverd;
Zowel het herenhemd als de sandalen…
Zowel het herenhemd als de sandalen passen prima. Het voelt ook aan als goede kwaliteit
Snelle correcte afhandeling van…
Snelle correcte afhandeling van bestelling