Lees wat reviewers zeggen
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i obsługi klienta. Zamówienie dotarło szybko i były dokładnie takie, jak opisano. Na szczególne wyróżnienie zasługuje komunikacja. Bardzo doceniam firmy, które ro... Toon meer
Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Toon meer
Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umili... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa! Na każde pytanie uzyskaliśmy bardzo szybko odpowiedź
Oferta mocno konkurencyjna
Oferta mocno konkurencyjna, super kontakt ze sprzedawca. Wszystko do dogadania,
Polecam serdecznie
Bardzo miły kontakt
Bardzo miły kontakt, wysokie kompetencje, życzliwość i kultura osobista, szybki czas realizacji zamówienia oraz atrakcyjna oferta sklepu.
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, atrakcyjna cena, sprawna realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczony towar.
polecam
bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, produkt zgodny z opisem
Będzie Pan zadowolony
Dobra cena. Szybka przesyłka. Nic dodać nic ująć.
Opinia do zlewu Bianco i obsługi łazienkarium.pl
W czerwcu kupowałam w Łazienkarium.pl zlew wraz z syfonem. Zdecydowałam się na ten sklep, ponieważ na stronie internetowej wybrany przeze mnie model był oznaczony jako dostępny. Dopiero po złożeniu zamówienia okazało się, że produkt sprowadzany jest z magazynu i trzeba będzie chwilę na niego poczekać. Warto byłoby to wyraźniej zaznaczyć na stronie, ponieważ większość innych sklepów od razu informowała o około 4-tygodniowym czasie oczekiwania.
Na szczęście dalsza obsługa była na bardzo wysokim poziomie. Pracownica sklepu skontaktowała się ze mną, wszystko dokładnie wyjaśniła, pomogła znaleźć bardzo atrakcyjną ofertę i sprawnie przeprowadziła całą transakcję. Ostatecznie zlew dotarł nawet przed zapowiadanym terminem, był bardzo solidnie zapakowany i w idealnym stanie.
Mimo początkowego nieporozumienia z oznaczeniem dostępności jestem bardzo zadowolona z zakupu. Profesjonalna obsługa klienta, świetny kontakt i szybkie rozwiązanie sprawy sprawiły, że mogę z czystym sumieniem polecić firmę Łazienkarium.
Otrzymałem uszkodzony towar a teraz…
Otrzymałem uszkodzony towar a teraz jest bardzo duży problem ze zwrotem. Nie polecam!
Fantastyczna obsługa
Fantastyczny człowiek mnie obsługiwał, pan Paweł, któremu bardzo dziękuję, poprosiłam o indywidualną wycenę i otrzymałam super ceny oraz informację ,kiedy otrzymam zamówione produkty. Dostawa odbyła się w umówionym terminie i idealnie zapakowane przedmioty( Umywalka), dostarczono w nienaruszonym stanie.
Serdecznie polecam ten sklep .
Kompetentna obsługa telefoniczna
Kompetentna obsługa telefoniczna. Świetne ceny, punktualna dostawa. Na pewno skorzystam kolejny raz!
Jestem bardzo zadowolona z zakupów i…
Na szczególne wyróżnienie zasługuje komunikacja. Bardzo doceniam firmy, które rozumieją, że nie każdy klient chce kontaktować się telefonicznie i umożliwiają sprawną komunikację mailową. Wszystkie moje pytania były szybko i profesjonalnie załatwiane, a przez cały proces realizacji zamówienia byłam na bieżąco informowana o kolejnych etapach.
Całe doświadczenie zakupowe przebiegło bezproblemowo, a poziom obsługi klienta był wzorowy. Z przyjemnością skorzystam z tej firmy ponownie i mogę ją z czystym sumieniem polecić.
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia i dostarczonego towaru. Obsługa bardzo profesjonalna i pomocna na każdym kroku. Dostawa terminową. Zabezpieczenie towaru bardzo dobre. Polecam w rozwiązaniach B2B kontakt z firmą lazienkarium.pl
Strata czasu na zamówienie
Sklep sprzedaje przedmioty ze statusem "dostępny" a potem wysyła mail z pytaniem, czy 4 tygodnie na termin realizacji jest ok, bo przedmiot jednak na zamówienie. Strata czasu.
Zamoówienie zrealizowano na 100%👍
Zamoówienie zrealizowano na 100%👍
Zamówiłem przez sklep internetowy wszystkie produkty dotarli w całości.
Oraz dostałem zwrót VAT 23%.
Dziękuję całemu zespolu za rabote !
Dobry kontakt i sprawna organizacja
Polecam zakupy w łazienkarium.pl Plus…
Polecam zakupy w łazienkarium.pl Plus za sprawną realizację zamówienia - Pani Weronika skutecznie pomogła przyśpieszyć wysyłkę. Zwrot części zamówienia również przebiegł bezproblemowo.
Bardzo polecam szybka obsługa zamówiony…
Bardzo polecam szybka obsługa zamówiony towar dostałam w ciągu 2 dni wszytko zgodne z zamówieniem bardzo miła obsługa polecam
Szybka i sprawna obsługa
Szybka i sprawna obsługa. Bardzo dobre ceny. Zakupiliśmy wyposażenie łazienek do całego domu. Cały proces przebiegł bez problemów. Polecam
Dit is Trustpilot