Ledkoop Reviews 175

2,6

Zeer slecht, oplichters, bestelling gedaan bestel en betaalbevestiging gekregen. maar geen leverbevestiging en nooit iets geleverd gehad. Geen reactie via mail. Tel. klopt niet. Hebben ook geen KVK in... Toon meer

Geachte heer/mevrouw van Ledkoop, Ik ontving van u op 17 juni jl. Het navolgende appbericht: 'We hebben uw bestelling vrijdag geannuleerd, het volledige bedrag kunt u maandag of dinsdag in hu... Toon meer

Bestelling: 2x LED kastverlichting met sensor + dimbaar met 3 verschillende warmte tinten. Verlichting geplaatst onder badkamermeubel voor verlichting tijdens de nacht (toilet). Echter, één... Toon meer

1. Lampenwinkel

Ledkoop is in Alkmaar gevestigd bedrijf dat LED verlichting levert. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Netjes opgelost

Helaas het verkeerde product ontvangen. Conversatie verliep wat moeizaam (via de app) maar keurig opgelost. Ik krijg mijn geld terug en mag de artikelen houden.

28 november 2022

Prima service.

Ik had oplaadbare led-kastverlichting besteld en ontvangen. Helaas bleken deze niet goed te werken.
Deze zijn kosteloos vervangen door nieuwe.
Prima service van Ledkoop.

23 november 2022

Ledkoop levert prima service

Ledkoop levert prima service!
Contact gehad via WhatsApp over verkeerd geleverde LED-buitenlampen. Fout werd meteen erkend en de juiste bestelling is inmiddels binnen. En... we mochten de eerste bestelling houden!
Binnenkort de juiste lampen buiten aan de schutting bevestigen. Licht in de duisternis!
Dank voor de service, Ledkoop!

23 november 2022

30m ledstrip

30m ledstrip besteld maar kreeg 6 x 5m opgestuurd wat niet vermeld werd op site en wat dus niet werkbaar was. Retour gemeld en alles opgestuurd via beschreven routine op de site. Retour werd niet opgehaald zonder duidelijke reden en dus teruggestuurd naar mij.
Meer dan 19€ verzendkosten betaald en zelfs nog geen antwoord op whatsapp berichten, mail…flauw
Na melding op trustpilot wel schitterend geholpen!

21 november 2022

Fantastische service

Fantastische service. Zonder enig probleem een nieuwe automatische kastverlichting gekregen, omdat ik dacht dat de eerste niet goed werkte. Achteraf bleek dat het niet donker genoeg was en dat daarom de automatische stand niet werkte, haha! Maar mag beide lampen houden. Top bedrijf!

3 november 2022

Oplaadbare lamp

Fijne oplaadbare lampen als je geen stopcontact in de buurt heb je kan ze makkelijke erop klikken en er af halen als je de lamp weer moet opladen
Goede service en snelle levering

4 november 2022

Ik heb een aantal platte leds gekocht…

Ik heb een aantal platte leds gekocht voor onder de traptreden. Erg mooi design oplaadbaar met usb en verschillende kleuren en helderheid, echt een aanrader. Van 1 lampje deed de automatische aan en uit sensor het niet. Er werd direct kosteloos een nieuwe opgestuurd. Topservice

31 oktober 2022

Top service!

Leuke kastverlichting gezien..had nog een paar vragen die snel beantwoord werden. Verlichting snel geleverd. 1 lampje defect en er werd meteen een nieuwe opgestuurd...top service!

28 oktober 2022

Defect product ontvangen

Na wat moeizaam contact ben ik uiteindelijk goed geholpen met mijn probleem. Je moet wel even geduldig zijn en de klantenservice via meerdere wegen benaderen. Vooral een negatieve review op Trustpilot plaatsen zorgt ervoor dat ze ineens wel snel reageren ;)

28 oktober 2022

Mail gestuurd dat 2 lampjes het niet…

Mail gestuurd dat 2 lampjes het niet doen(1 gedeeltelijke).
En er worden gelijk 2 nieuwe lampjes toegestuurd. TOP, deze service.
Ook erg snel en vriendelijke mail contact.
Lia

19 oktober 2022

4x oplaadbare LED Kastverlichting gekocht

Vorige week 4x een oplaadbare LED Kastverlichting gekocht. Na bezorging door PostNL (brievenbuspakket) bleek het pakket deels open te zijn en zaten er nog maar 3 exemplaren in. Heb een bericht gestuurd naar Ledkoop en zij hebben direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Ondanks dat zij er vermoedelijk niet echts iets aan konden doen. Goede service!

Verder ook erg tevreden over de producten zelf, precies wat ik zocht. Gemakkelijk te bevestigen (vast is ook echt vast), goed licht, stevige bouwkwaliteit.

18 oktober 2022

Prikkabel

Een zeer leuke prikkabel besteld, bij plaatsing merkte we dat 3 lampjes niet werkten. Een mail gestuurd en binnen de 24u een reactie ontvangen. Ik ontvang onmiddellijk een nieuw exemplaar. Top service!

10 oktober 2022

goede service

Ik kocht fijne led-lampjes voor in een donkere kast. Ze gaan automatisch aan als je de kast opendoet en ze zijn met een USB-kabeltje op te laden.
Toen er een het niet deed kreeg ik snel een nieuwe toegestuurd. Goede service.

6 oktober 2022