Som udlejer har jeg brugt lejka tidligere, og ville bruge dem igen da jeg skulle have min lejlighed lejet ud igen. det går fint indtil, at der lige pludseligt bliver fratrukket 1750 kr. fra den in... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
From the start, the team at Lejka has been incredible. A few things that stood out with this specific experience: - Willingness to help - Walking the extra mile - Working hours, I had phone... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været igennem huslejenævnet 2 gange, samt 1 gang i boligretten. Et forløb på små 2 år. Vi har været utroligt glade for Jan's kompetente hjælp, både før under og efter sagen. Udfaldet er vi lig... Toon meer
Thomas var formidabel til at formidle klart og tydeligt. Hands down, ikke en finger at sætte på noget. Du bliver taget i hånden og guidet igennem uden problemer. Stor fornøjelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Juridische dienstverlening
- Notaris
- Eigendomsbeheerder
- Vastgoed verhuurbedrijf
- Online samenwerkingsplatform
Geschreven door het bedrijf
LEJKA - En online platform, der bygger bro mellem udlejer og lejer. Platformen gør det nemt at oprette og administrere blandt andet lejekontrakter, indflytnings- og fraflytningsrapporter og meget mere digitalt og overskueligt. Ligeledes kan LEJKA sørge for, at udlejer og lejer undgår unødige konflikter i forbindelse med lejeforholdet. Ved at benytte LEJKAs lette services, kan udlejer og lejer være sikre på en gnidningsfri proces, samt at alle aftaler huskes. Skulle uheldet være ude, tilbyder LEJKA også konflikthåndtering og juridisk rådgivning, der hjælper med at sikre, at de relevante love og regler overholdes. Lad LEJKA beskytte dit depositum, eller opret et abonnement, og få adgang til en række af værktøjer på vores online platform. Hvis du er på udkig efter en gratis, nem og sikker måde at håndtere dit lejeforhold på, så er LEJKA noget for dig. LEJKA opbevarer alt digitalt for dig og dit lejeforhold, og gør det derfor nemt at oprette, dele og validere alle informationer og dokumenter i lejeforholdet. LEJKA hjælper også med indberetningen af lejeindtægter til SKAT og forhøjelse af bundfradrag. Vi sidder klar ved telefonen, så ring til os og få en uforpligtende samtale, eller opret dig på platformen i dag, og oplev hvor nemt det kan være at håndtere dit lejeforhold digitalt!
Contactgegevens
Jagtvej 157, 2200, København N, Denemarken
- info@lejka.dk
- lejka.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg fik hurtig hjælp da jeg ringede ind…
Jeg fik hurtig hjælp da jeg ringede ind igen, da min lejer fra udlandet nu ikke kune underskrive med Mitid. God service
Hjælp til lejekontrakt med bundfradrag
Jeg talte med en hjælpsom og tålmodig person. Han gennemgik min lejekontrakt og sørgede for, at jeg fik oprettet mig, så jeg kan få bundfradrag
40 min samtale om tidsbegrænsning
Jeg talte med en venlig medarbejder i 40 minutter om forlængelse af en tidsbegrænsning
manglende husleje og svar
det går fint indtil, at der lige pludseligt bliver fratrukket 1750 kr. fra den indbetalte husleje, jeg er selvfølgelig meget uforstående overfor dette og forsøger at komme i kontakt med lejka, men får intet svar tilbage.
Vi skulle have vores depositum udbetalt…
Vi skulle have vores depositum udbetalt . I skriver de er sat til udbetaling. Men intet er modtaget. Og nu svare i ikke hverken på mail eller telefon jeg har ventet 1.5 time uden at komme igennem. Skrevet flere mails uden svar. Er det virkelig meningen vi skal have en advokat på for at få vores penge.?
Jeg kan ikke komme igennem pr
Jeg kan ikke komme igennem pr. Tlf.
Jeg har nu igennem 2 uger prøvet at…
Jeg har nu igennem 2 uger prøvet at ringe og skrive, og ingen svar overhovedet. Jeg har sammenlagt siddet i kø i +5 timer.
jeg fik anbefalet lejka af en ven da…
jeg fik anbefalet lejka af en ven da det er første gang jeg udlejer. fik lavet en lejekontrakt og lejer underskrev samme dag med hjælp fra karoline. mega nem og brugervenlig platform. kan kun anbefales :)
Lejka er en kæmpe lettelse i hverdagen
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Lejka til at administrere mine lejemål, og det har været en stor lettelse. Platformen gør det utroligt nemt at håndtere alt det praktiske, lige fra indflytning til opsigelser, og det hele foregår digitalt. Det sparer mig både tid og besvær. Kundeservicen er i særklasse – altid hjælpsomme, venlige og kompetente. Jeg kan varmt anbefale Lejka til enhver, der ønsker en smidig og pålidelig løsning til ejendomsadministration!
Topprofessionel service og nem administration
Jeg har nu brugt Lejka til administration af mine lejemål i flere måneder, og jeg er utrolig tilfreds. Systemet er brugervenligt og effektivt, hvilket gør det let at holde styr på både lejekontrakter og flytterapporter. Alt foregår digitalt, hvilket sparer tid og gør processen meget mere overskuelig. Kundeservice har været en stor hjælp, hver gang jeg har haft spørgsmål – de er altid venlige og kompetente. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lejka for deres professionelle håndtering og gode platform!
Fantastisk service og kompetent rådgivning!
Jeg har brugt Lejka til administration af mine lejemål, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Deres platform er utroligt brugervenlig, og det gør det så meget lettere at holde styr på alt fra indflytningsrapporter til lejekontrakter – alt er samlet digitalt. Jeg har haft flere henvendelser til kundeservice, og hver gang har de været super professionelle og hjulpet mig hurtigt og effektivt. Lejka leverer en høj kvalitet af service, og jeg føler mig altid i trygge hænder. Hvis du leder efter en pålidelig og kompetent løsning til ejendomsadministration, så er Lejka det rette valg!
Man får altid god hjælp - men der er mange fejl
Man får altid god hjælp, når man taler med dem. Men der er for mange bugs i deres software. Lige pludselig er en kontrakt forsvundet, og når man skal oprette en fraflytningsrapport, så virker den del ikke. Og det er desværre hver gang, man skal bruge Lejka, at der er en eller anden form for fejl. De er meget behjælpelige, når man taler med dem - og det bliver løst i sidste ende. Men det er simpelthen for mange gange, jeg har oplevet problemer med deres program.
Vi har valgt at bruge lejka i…
Fin oplevelse, vi kom lidt dårligt fra start, men de kom godt efter det med deres kundesupport derfor bedre anmeldelse nu.

Antwoord van LEJKA
6 stjerner og den største anbefaling!
Det var værdsat med Jan’s kompetente hjælp med at få lejer udsat af lejemålet. Jan vandt sagen i byretten og landsretten og lejer kom ud af lejemålet. Jeg fik god rådgivning af høj kvalitet, så jeg var tryg i hele processen. Fuldt ud tilfreds og de varmeste anbefalinger til Jan hvis man skal bruge en advokat som har 110% styr på sine ting.
Stor anbefaling
Der findes virkelig værdifuld hjælp til lejeforholdet hos Lejka - deres platform er nem og ligetil, og som førstegangsudlejer er det meget værdsat. Det er dejligt at se, at der er nogen der tilbyder en brugervenlig digital lejekontrakt :)
Husk at tilmelde dig bundfradrags servicen hos Lejka
Jeg havde ikke fået tilmeldt mig Lejkas service hvor de indberetter mine lejeindtægter til skat, så man får et højere bundfradrag. Det koster 949 kr at få gjort det bagud i tid, så husk at gøre det fra starten af, så er det gratis.
Vi har været igennem huslejenævnet 2…
Vi har været utroligt glade for Jan's kompetente hjælp, både før under og efter sagen. Udfaldet er vi ligeså rigtig tilfredse med. Vi kan varmt anbefale Lejka og vil i en lignende situation anvende dem igen.
God vejledning fra lejka fra deres…
God vejledning fra lejka fra deres kundeservice. jeg er super tilfreds
Jeg har benyttet Lejka i flere år
Jeg har benyttet Lejka i flere år. Jeg blev i dag ringet op, og opkrævet et gebyr for at anvende deres lejekontrakt.
Lejeren havde nemlig ikke betalt depositummet til deres konto, men min.
Da jeg kontaktede Lejka for flere år tilbage, og vi påbegyndte samarbejdet, har de aldrig fortalt om disse geybr.
Personen, der kontaktede mig i dag, fortæller om kriterierne for at oprette en lejekontrakt hos dem - jeg har ikke mødt nogen af disse kriterier gennem min tid som kunde. Jeg har dog været i kontakt med Lejka flere gange grundet problemer med deres underskrivningsservice. Heller ikke her, har de fortalt at jeg faktisk ikke burde have kontrakt hos dem, da jeg ikke imødekommer deres kriterier.
Lejka stod således overfor et valg, da de ringede mig op. Ville de beholde en kunde som mig, der har benyttet deres service af adskillige omgange på baggrund af et falsk fundament de har baseret, eller opkræve penge.
De valgte at opkræve penge.
Min læring fra Lejka:
Forvent ikke at den rådgivning og det du bliver lovet stemmer. Forvent at de kræver penge fra dig.

Antwoord van LEJKA
Jeg har i 8 måneder nu gjort brug af…
Jeg har i 8 måneder nu gjort brug af lejka til administration af mine 6 lejemål. Overordnet er jeg super tilfreds med platformen, og servicen er helt i top. Det er super fedt at man kan have fraflytningsrapport, indflytningsrapport og lejekontrakt samlet i et, helt digitalt. Derudover har jeg flere gange snakket med kundeservice inde fra lejka og hver gang formår de at hjælpe mig på vej når jeg har spørgsmål og tvivl. Super kompetente mennesker. Stærk anbefaling herfra.
Lees meer over geverifieerde reviews.