Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som udlejer har jeg brugt lejka tidligere, og ville bruge dem igen da jeg skulle have min lejlighed lejet ud igen. det går fint indtil, at der lige pludseligt bliver fratrukket 1750 kr. fra den in... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

From the start, the team at Lejka has been incredible. A few things that stood out with this specific experience: - Willingness to help - Walking the extra mile - Working hours, I had phone... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været igennem huslejenævnet 2 gange, samt 1 gang i boligretten. Et forløb på små 2 år. Vi har været utroligt glade for Jan's kompetente hjælp, både før under og efter sagen. Udfaldet er vi lig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thomas var formidabel til at formidle klart og tydeligt. Hands down, ikke en finger at sætte på noget. Du bliver taget i hånden og guidet igennem uden problemer. Stor fornøjelse.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. Notaris
  3. Eigendomsbeheerder
  4. Vastgoed verhuurbedrijf
  5. Online samenwerkingsplatform

Geschreven door het bedrijf

LEJKA - En online platform, der bygger bro mellem udlejer og lejer. Platformen gør det nemt at oprette og administrere blandt andet lejekontrakter, indflytnings- og fraflytningsrapporter og meget mere digitalt og overskueligt. Ligeledes kan LEJKA sørge for, at udlejer og lejer undgår unødige konflikter i forbindelse med lejeforholdet. Ved at benytte LEJKAs lette services, kan udlejer og lejer være sikre på en gnidningsfri proces, samt at alle aftaler huskes. Skulle uheldet være ude, tilbyder LEJKA også konflikthåndtering og juridisk rådgivning, der hjælper med at sikre, at de relevante love og regler overholdes. Lad LEJKA beskytte dit depositum, eller opret et abonnement, og få adgang til en række af værktøjer på vores online platform. Hvis du er på udkig efter en gratis, nem og sikker måde at håndtere dit lejeforhold på, så er LEJKA noget for dig. LEJKA opbevarer alt digitalt for dig og dit lejeforhold, og gør det derfor nemt at oprette, dele og validere alle informationer og dokumenter i lejeforholdet. LEJKA hjælper også med indberetningen af lejeindtægter til SKAT og forhøjelse af bundfradrag. Vi sidder klar ved telefonen, så ring til os og få en uforpligtende samtale, eller opret dig på platformen i dag, og oplev hvor nemt det kan være at håndtere dit lejeforhold digitalt!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aldrig har det været lettere at lave en lejekontrakt…

Til og med virkelig god service!!!
De er behjælpelig med alt angående lejekontrakt, lejeloven, depositum osv. har brugt Lejka flere gange og aldrig har det været lettere, at lave en lejekontrakt og samtidigt sove roligt om natten!
Kanon kunde service, søde mennesker og god gennemgang! Alt i alt meget tilfreds.

26 januari 2022

Hej Puk
Mange tak for din fine og personlige anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og fantastisk hjælp

Jeg har ikke haft andet end rigtig gode oplevelser med Lejka. Altid hurtig og dejlig hjælp i telefonen, hvis der var noget, jeg var i tvivl om og ingen problemer med at få depositum retur. Jeg anbefaler det mange gange!

10 januari 2022

Hej Cat
Mange tak for din søde anmeldelse.

God service, flinke mennesker

2 januari 2022

Hej Anders
Mange tak for din flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert med kundeservice nytårsaften!

Selv i nødens stund på nytårsaften er lejka.dk parat med kundevejledning og venlig service - det er SÅ godt gået.
I må få alle de stjerner, det skal være, for jeg er en meget glad kunde!

31 december 2021

Kære Sisse
Mange tak for din flotte anmeldelse, altid en fornøjelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejka's program til at håndtere…

Lejka's program til at håndtere lejekontrakter er utroligt nemt at benytte. Samtidigt er der altid god og hurtig service når man kontakter dem.
Tak for et godt produkt.

30 december 2021

Kære Nina
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi giver ros videre til IT-holdet!

Supernem og informativ lejekontrakt

Supernem og informativ lejekontrakt.
Har brugt Lejka da jeg kortvarigt skulle leje min bolig ud. Fin service og opfølgning. En lejekontrakt, det er nem at forstå og udfylde. Hjælpsomme og forstående medarbejdere, når man, som jeg, ikke lige fik læst det hele ☺️

28 december 2021

Kære Karen
10-tusinde-tak, for den flotte anmeldelse, det gør os så glade!
Rigtig dejlig dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service i top og genialt koncept

Hjalp med at finde en lejer og udfylde lejekontrkaten. Fedt at man kunne ringe både om aftenen og i weekenden. Talte mest med Thomas, som var god til at hjælpe med det hele.

17 december 2021

Hej Tobias

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for at du har haft en positiv oplevelse med LEJKA og Thomas.

God vind.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Probably the best service I've experienced

- Willingness to help
- Walking the extra mile
- Working hours, I had phone calls with customer support during evenings
- Level of competence

On top of that, the platform is super user friendly. When you have a great experience like this, you're willing to pay premium money, however, the cherry on top is that it's for free!

Great job everyone at Lejka who made us feel comfortable working with you!

3 november 2021

Dear Nahom,

Thank you you for your kind words.

We are happy to have helped you with the tenancy.

Kind regards

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god hjælp at hente til…

Virkelig god hjælp at hente til lejeforholdet - smart platform og dejligt at der er nogen som tilbyder en brugervenlig digital lejekontrakt!

25 oktober 2021

Hej Isabella

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for at du fandt vores digitale lejekontrakt brugervenlig.

Held og lykke med udlejningen :-)

Super brugervenlig platform

Super brugervenlig platform

Jeg blev introduceret for LEJKA, da min nuværende udlejer, benytter sig af platformen. Synes det er superfint at LEJKA holder depositum, da det for mig som lejer, giver en ekstra tryghed.
Kan varmt anbefales.

12 oktober 2021

Hej Joachim

Tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os.

Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse med og og har lidt mere tryghed i hverdagen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Opbevaring af depositum og forudbetalt leje og forvirring

Lejka opbevarer depositum og forudbetalt leje - derfor er tjenesten "gratis". Dette havde jeg misforstået og ringer derfor ind til Lejka, efter jeg fik en opkrævning på en forudbetalt leje, jeg ikke skulle betale ifølge min lejekontrakt. Først får jeg af vide jeg skal betale 299 kr. og efterfølgende får jeg en opkrævning på mail af en anden, end den jeg har talt med. Tilsidst får jeg et opkald af en tredje kollega, fordi jeg laver en dårlig anmeldelse her på trustpilot, han fortæller jeg kan få refunderet mine penge. FORVIRINGEN ER TOTAL og jeg skal igennem 3 forskellige kollegaer der siger noget forskelligt.
Inde på borger.dk kan man finde sig en gratis skabelon, så man kan nemt undgå en tredjemand i form af Lejka - hvis man blot skal bruge en lejekontrakt og intet andet.

6 oktober 2021

Hej Christina

Først og fremmest tak for anmeldelsen. Vi er altid glade for feedback.

Vi er kede af at der har været noget forvirring og miskommunikation i dit forløb med LEJKA.

Vi håber at du i fremtiden kunne finde på at bruge os med vores fulde løsning, så vi kan bevise overfor dig at vi faktisk er en kompetent hjælp til lejeforhold :-)

Du ønskes held og lykke med det hele.

Super god kundeservice

Super god kundeservice, der ringer med et formål om at informere og oplyse om de formelle ting, for at sørge for det hele spiller.

Generelt en rigtig behagelig og god samtale med en super medarbejder! Mange tak for det

6 oktober 2021

Hej Rasmus

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med LEJKA.

Klar anbefaling

Virkelig overskuelig ukompliceret måde at få oprettet en lejekontrakt på. Og super behagelig kundeservice.

3 oktober 2021

Hej Oskar

Mange tak for de pæne ord.

Vi er glade for at have kunne hjælpe dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

nem at underskrive

Super nem at underskrive med nemID. Man skal dog være opmærksom på at depositum skal indbetales til LEJKA.

28 september 2021

Hej Simone

Mange tak for din anmeldelse.

Det var godt, vi kunne hjælpe med din lejekontrakt.

Du har helt ret i, at LEJKA formår at være en gratis løsning, ved at vi opbevarer depositummet i lejeperioden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle bruge en tidsbegrænset…

Skulle bruge en tidsbegrænset lejekontrakt. Deres gratis online kontakt, var super brugervenlig.

Nem og hurtig underskrift med nem-id, er et kæmpe plus.

20 augustus 2021

Hej Mark

Mange tak for din anmeldelse.

Det var godt vi kunne hjælpe med din lejekontrakt. Du ønskes held og lykke med din udlejning.

Bedste service

Bedste service jeg længe har oplevet. Og samtidig en platform hvor man både kan føle sig sikker som udlejer og lejer. Kan klart anbefales.

3 augustus 2021

Hej Jeppe

Mange tak for din anmeldelse.

Vi takker tilsvarende for din anbefaling.

Held og lykke med dit lejeforhold :-)

Fantastisk platform og hjælp

Fantastisk platform og hjælp
Har ikke prøvet at leje et værelse ud før. Blev taget helt i hånden og fik udfyldt og gennemgået lejekontrakt.
En rigtig god sikring for mig som udlejer men også for den som skal leje. Dejligt enkelt, hvor Lejka står for opkrævning af husleje og indskud.
..og det bedste - det er gratis (de overlever på at investere indskuddet som de opbevarer)
Kan virkelig anbefaler Lejka.dk

2 augustus 2021

Hej Lars

Mange tak for de pæne ord.

Det var dejligt, at vi kunne hjælpe dig godt i gang med din første udlejning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have brug for yderligere hjælp til lejeforholdet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service med efterfølgende…

Super god service med efterfølgende opkald for at få afklaret evt tvivler man kunne have om lejekontrakt.
Dertil er deres side nem at følge hvor man enkelt og overskueligt får udarbejdet en lejekontrakt.

Nem løsning og anbefaler dem gerne.

20 juli 2021

Hej Mads

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi gør vores bedste for at have den bedste service og platform.

Held og lykke med udlejningen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

lavede en lejekontrakt på deres…

lavede en lejekontrakt på deres hjemmeside og blev derefter ringet op af en flink medarbejder, som hjalp med lidt rettelser. fedt at få hjælp til at udfylde lejekontrakten ordentligt. virkelig god service. Lejka får mine varmeste anbefalinger.

1 juli 2021

Hej Ronni

Det var godt at høre at du er glad for lejekontrakten og vores service.

God vind til dig.

LEJKA support-team

Lees meer over geverifieerde reviews.