Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som udlejer har jeg brugt lejka tidligere, og ville bruge dem igen da jeg skulle have min lejlighed lejet ud igen. det går fint indtil, at der lige pludseligt bliver fratrukket 1750 kr. fra den in... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

From the start, the team at Lejka has been incredible. A few things that stood out with this specific experience: - Willingness to help - Walking the extra mile - Working hours, I had phone... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været igennem huslejenævnet 2 gange, samt 1 gang i boligretten. Et forløb på små 2 år. Vi har været utroligt glade for Jan's kompetente hjælp, både før under og efter sagen. Udfaldet er vi lig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thomas var formidabel til at formidle klart og tydeligt. Hands down, ikke en finger at sætte på noget. Du bliver taget i hånden og guidet igennem uden problemer. Stor fornøjelse.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening
  2. Notaris
  3. Eigendomsbeheerder
  4. Vastgoed verhuurbedrijf
  5. Online samenwerkingsplatform

Geschreven door het bedrijf

LEJKA - En online platform, der bygger bro mellem udlejer og lejer. Platformen gør det nemt at oprette og administrere blandt andet lejekontrakter, indflytnings- og fraflytningsrapporter og meget mere digitalt og overskueligt. Ligeledes kan LEJKA sørge for, at udlejer og lejer undgår unødige konflikter i forbindelse med lejeforholdet. Ved at benytte LEJKAs lette services, kan udlejer og lejer være sikre på en gnidningsfri proces, samt at alle aftaler huskes. Skulle uheldet være ude, tilbyder LEJKA også konflikthåndtering og juridisk rådgivning, der hjælper med at sikre, at de relevante love og regler overholdes. Lad LEJKA beskytte dit depositum, eller opret et abonnement, og få adgang til en række af værktøjer på vores online platform. Hvis du er på udkig efter en gratis, nem og sikker måde at håndtere dit lejeforhold på, så er LEJKA noget for dig. LEJKA opbevarer alt digitalt for dig og dit lejeforhold, og gør det derfor nemt at oprette, dele og validere alle informationer og dokumenter i lejeforholdet. LEJKA hjælper også med indberetningen af lejeindtægter til SKAT og forhøjelse af bundfradrag. Vi sidder klar ved telefonen, så ring til os og få en uforpligtende samtale, eller opret dig på platformen i dag, og oplev hvor nemt det kan være at håndtere dit lejeforhold digitalt!

3,6

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejka skal have den største tak for…

Lejka skal have den største tak for hjælpen i vores sag om uretfærdig opsigelse. Vi havde fornøjelsen af Jan’s hjælp. Han er virkelig god til at sætte sig ind i vores sag og til at udbyde det juridiske som vi ikke har forstand på. TAK!

5 december 2022

Hej Josefine
Tak for den flotte anmeldelse, det gør os så glade. Fedt at du fik den hjælp, du skulle bruge og endda at det blev leveret lige med det samme. Jeg giver Jan en high-five. 💪

Rigtig god dag jeres vej.

Support

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en fantastisk oplevelse med Jan

Havde en fantastisk oplevelse med Jan. Han rådgav min kæreste og jeg i hele processen omkring noget udfordringer vi havde med vores udlejer.

1 december 2022

Hej Sebastian

Mange tak for din anmeldelse og de tilhørende fine ord! Vi sætter meget pris på, at du har fundet vores platform hjælpsom og vores service fyldestgørende :-). Jeg sender en highfive videre til Jan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vælg LEJKA hvis du skal leje ud

Hvis du skal leje ud. Så vælg Lejka. Rigtig god vejledning og altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale selskabet.

20 april 2022

Hej Iben

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed service, god forståelse og handling, nu og her!

Jeg har brugt meget tid på at finde ud af hvor højt jeg måtte sætte min huseleje til en lejer og da jeg fik fat i Lejka var de meget gode til at hjælpe mig med at komme i mål med dette. Yderligere har de været gode til at gøre sig bemærket ved at spørge ind til om jeg fik fundet en lejer og at når det blev aktuelt ville de være klar til at komme med en fornuftig kontrakt som alle er blevet glade for! Thomas fra Lejka var rigtig god og rolig at tale med og han var også meget god til at formulere sig på et forståetligt sprog!

Jeg og mine lejere har modtaget en kontrakt som vi alle er meget tilfredse med! Og så er selve konceptet med at de står for så meget af, hvis ikke alt, det juridiske og opkrævning bare fantastisk og overraskende billigt!

Alt ialt en super fed oplevelse og jeg ser personligt frem til det langsigtede samarbejde vi får.

30 november 2022

Hej Patrick

Mange tak for din anmeldelse og de tilhørende fine ord! Vi sætter meget pris på, at du har fundet vores platform hjælpsom og vores service fyldestgørende :-). Jeg sender en high-five videre til Thomas!

Thomas var super

Thomas var super, go og behagelig gennemgang af lejekontrakten :)

30 november 2022

Hej Jakob,

I say thank you to Jan

I say thank you to Jan.
I am happy with his Advice, Availability and Involvement as a Lawyer and as a Person. Best Regards
J. Ryberg

29 november 2022

Dear Jasmina,
Thank you for the review!
That is is just awesome to hear.
Have a great day.

Best
LEJKA-Support

Imponerende serviceniveau

Imponerende serviceniveau. Jacob sad på telefonen i 45 minutter og gennemgik kontrakt i hoved og hale. Indtil videre 5+ stjerner herfra.

28 november 2022

Hej Johan,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg syns jeres concept er genialt

Jeg syns jeres concept er genialt, jeg syns virkelig der er go value for money med det her selskab som for 900 kr sætter dig ind i ens sag og giver kompetent rådgivning i 30 minutter pr tlf, inklusiv her har de allerede nået at læse en eventuel lejekontrakt igennem eller lavet andre forberedelser til samtalen hvor man kan få svar på de spørgsmål man har, hvis man for eks ikke ved hvordan man skal takle sin lejer eller en husleje varsel eller lign. Super produkt og firma.. tak for hjælp

25 november 2022

Hej Asger,

Kompetente personer

Kompetente personer, som altid er klar til at hjælpe

22 september 2022

Hej Simon

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er er altid galde for at kunne hjælpe!

Med ønsket om en tiptop fredag.

Bh Thomas

Fremragende!!!

Ualmindelig kompetent juridisk vejledning - har fået svar på alle mine spørgsmål og sover nu trygt om natten.

Derudover er servicen i top og prisen formidabel - LEJKA har mine varmeste anbefalinger.

25 augustus 2022

Hej Mark
Mange tak for din flotte anmeldelse og herudover for at vi fik lov at hjælpe dig!

Jeg giver rosen videre til holdet.

Rigtig god fredag og høj femmer

Anne-Sofie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De ved virkelig hvad det handler om

De ved virkelig hvad det handler om, jeg slap for at læse hele lejeloven og har nu et trygt lejeforhold, gratis endda!

15 juli 2022

Hej Sarah
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne bistå i dit lejeforhold.
Rigtig god mandag din vej :-).

Bh Anne Sofie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lejka leverer prima service og kundebehandling

Lejka leverer en meget professionel, imødekommende, grundig og fantastisk service hele vejen igennem processen. Kan varmt anbefales!

15 juli 2022

Hej Niels

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Vi er glade for at få muligheden for at assistere dig med dine lejemål via vores digitale platform.

Høj femmer og god sommer!

Bh Jacob

Can recommend

Always quick, friendly and helpful support.

5 juli 2022

Hi Simon,
Thank you for the review! That means a lot :-)

Best,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De her folk er super kompetente

De her folk er super kompetente. Super service, yderst hjælpsomme og svarer altid hurtigt tilbage. 🤌

24 juni 2022

Hej Mikkel
Mange tak for de flotte gloser, vi er altid glade for at kunne hjælpe!
Høj femmer og solskin din vej :-)

Punktligt og nemt !

Punktligt og nemt !

Blev taget i hånden fra start til slut og rart at få besvaret alle sine “dumme” spørgsmål.

Klar anbefaling herfra !

23 juni 2022

Hej Anton
Mange tak for din anbefaling! Jeg håber at vi får lov at hjælpe dig med lejeforhold i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem platform at bruge

Super nem platform at bruge. Fik hjælp til min lejekontrakt - super service. Kan klart anbefales.

28 februari 2022

Hej Steen
Tak for din flinke anmeldelse, vi er så glade for at kunne hjælpe til. Jeg håber at vi får lov at give en hånd med igen i fremtiden .

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en sand fornøjelse at…

Det har været en sand fornøjelse at bruge Lejka. De har hjulpet hele vejen igennem og der har ingen problemer været.

Kan kun anbefales.

17 februari 2022

Hej Martin
Mange tak for den flotte anmeldelse, jeg håber at vi får lov at hjælpe i fremtiden ligeså. Rigtig dejlig dag din vej.

Virkelig god service

Virkelig god service, nem og meget ligetil platform. Kan klart anbefales!

11 februari 2022

Hej Lara
Tak for anmeldelsen og fedt at du kunne bruge vores digitale værktøjer til din lejeforhold.
Rigtig god dag!

Amazing!🤩🤩🤩🤩🤩

Amazing!
Super service !
This platform / leasing contract is brilliant - very understandable and user friendly.

Higly reccomend if you need s service like this.

9 februari 2022

Hi Erik,
I love it! Thank you for the kind review! Have a wonderful day and feel free to reach out, any day, if we can assist with anything. 💪

All the best,
Thomas

Dejlig service

Dejlig service, udlejede et værelse og har lige afsluttet det. Dejlig hjælp fra Anne-Sofie hele vejen igennem. + Nem platform.

6 februari 2022

Hej Sina
Mange tak for din fine anmeldelse.
Rigtig dejlig dag til dig.
Mvh LEJKA

Lees meer over geverifieerde reviews.