Som udlejer har jeg brugt lejka tidligere, og ville bruge dem igen da jeg skulle have min lejlighed lejet ud igen. det går fint indtil, at der lige pludseligt bliver fratrukket 1750 kr. fra den in... Toon meer
From the start, the team at Lejka has been incredible. A few things that stood out with this specific experience: - Willingness to help - Walking the extra mile - Working hours, I had phone... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har været igennem huslejenævnet 2 gange, samt 1 gang i boligretten. Et forløb på små 2 år. Vi har været utroligt glade for Jan's kompetente hjælp, både før under og efter sagen. Udfaldet er vi lig... Toon meer
Thomas var formidabel til at formidle klart og tydeligt. Hands down, ikke en finger at sætte på noget. Du bliver taget i hånden og guidet igennem uden problemer. Stor fornøjelse.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
- Juridische dienstverlening
- Notaris
- Eigendomsbeheerder
- Vastgoed verhuurbedrijf
- Online samenwerkingsplatform
Geschreven door het bedrijf
LEJKA - En online platform, der bygger bro mellem udlejer og lejer. Platformen gør det nemt at oprette og administrere blandt andet lejekontrakter, indflytnings- og fraflytningsrapporter og meget mere digitalt og overskueligt. Ligeledes kan LEJKA sørge for, at udlejer og lejer undgår unødige konflikter i forbindelse med lejeforholdet. Ved at benytte LEJKAs lette services, kan udlejer og lejer være sikre på en gnidningsfri proces, samt at alle aftaler huskes. Skulle uheldet være ude, tilbyder LEJKA også konflikthåndtering og juridisk rådgivning, der hjælper med at sikre, at de relevante love og regler overholdes. Lad LEJKA beskytte dit depositum, eller opret et abonnement, og få adgang til en række af værktøjer på vores online platform. Hvis du er på udkig efter en gratis, nem og sikker måde at håndtere dit lejeforhold på, så er LEJKA noget for dig. LEJKA opbevarer alt digitalt for dig og dit lejeforhold, og gør det derfor nemt at oprette, dele og validere alle informationer og dokumenter i lejeforholdet. LEJKA hjælper også med indberetningen af lejeindtægter til SKAT og forhøjelse af bundfradrag. Vi sidder klar ved telefonen, så ring til os og få en uforpligtende samtale, eller opret dig på platformen i dag, og oplev hvor nemt det kan være at håndtere dit lejeforhold digitalt!
Jagtvej 157, 2200, København N, Denemarken
- info@lejka.dk
- lejka.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Som ny udlejer er Lejka en stor hjælp
Som ny udlejer er det helt perfekt med en portal som Lejka’s. Hurtigt svar på spørgsmål, og mulighed for mægling ved tvister, samt effektiv gennemgang af lejekontrakt. Kan varmt anbefales

Antwoord van LEJKA
Ringede ind og fik fat i Jan
Ringede ind og fik fat i Jan, som hjalp med at udforme min lejekontrakt og besvare tilhørende spørgsmål - virkelig god service

Super god service
Lejka var en rigtig god støtte igennem hele processen, i forbindelse med udarbejdelsen af en ny lejekontrakt. Kan klart anbefales.

Enormt god service.
Enormt god service.
Jeg fik en venlig, meget tålmodig og kompetent vejledning af Jan.

Antwoord van LEJKA
Konge hjælp! Hurtigt og effektivt for mig..
jeg lavede en lejekontrakt på hjemmesiden og blev derefter ringet op af en, som hjalp med lidt rettelser. fedt at få juridisk hjælp til at udfylde. virkelig konge kundeservice. Der er virkelig styr på det, og da det første gang jeg lejer ud, er det virkelig rart med professionel hjælp.

Antwoord van LEJKA
Fremlejer et værelse i min lejlighed og…
Fremlejer et værelse i min lejlighed og brugte dem til at lave kontrakten. God hjælp at hente når man ringer ind med spørgsmål.

Antwoord van LEJKA
Noget så usædvanligt som gratis…
Noget så usædvanligt som gratis advokathjælp. Det er stort. Brugte LEJKA som en ekstra tryghed for lejeren og mig. Det hele var nemt og krystalklart for begge - og jeg vidste at det hele levede op til lovgivningen. De gennemgik fx lejekontrakten og jeg undgik et par kedelige overraskelser i den forbindelse.

Ekseptionel service
Kan ikke andet end anbefale lejka, hvis du står og skal leje et værelse ud!
Uopfordret blev jeg ringet op af dem med henblik på at hjælpe mig med at lave lejekontrakten. De går above and beyond for at hjælpe deres kunder.
Fremragende service

Super simpel service
Super simpel service. Perfekt når man lejer er værelse ud.

ekstraordinær service
fik helt ekstraordinær god og fleksibel service da jeg havde misforstået nogle af betingelserne for brug af lejkas lejekontrakter.
blev ringet personligt op og der blev fundet en fælles løsning med total forståelse for min situation.
ingen tvivl om at der er tale om et firma med nogle virkelig oprigtige mennesker bag, der er interesserede i at tilfredsstille deres kunder.
kæmpe anbefaling herfra.

Antwoord van LEJKA
Jeg havde problemer i forhold til en…
Jeg havde problemer i forhold til en lejekontrakt, så ringede ind til kundeservice. De var rigtig hjælpsomme, tog sig tid, til at hjælpe mig igennem alle dokumenter. Jeg har kun haft gode oplevelser og vil til en hver tid anbefale at man benytter sig af lejkas lejekontrakt.

Antwoord van LEJKA
Har ringet til dem på tidspunkter hvor…
Har ringet til dem på tidspunkter hvor jeg var 99% sikker på at de havde lukket. Ikke fordi de siger de har det, men fordi det har været i weekender, eller sene tidspunkter.
De har altid taget telefonen og været høflige, samtidig med de har kommet med råd og ærlige svar.
De små episoder der har været, har udelukkende været min eller lejers skyld. Som sagt, så har de altid været gode til at hjælpe og rådgive.
For mig at se kan man ikke bede om mere fra et firma. Godt gået!

Antwoord van LEJKA
Kan så Meget anbefalede dem.
Kan kun snakke godt om dette firma, de tager Altid telefonen når man har brug for deres hjælp og de er fantastiske til at vejlede en. Endda hjælper de også en på en helligdag som jeg sætter stor pris på. Jeg kan så meget anbefalede dem og du kommer til at føle du er i gode hænder.
Mvh
Deniz Kiran

Antwoord van LEJKA
Første gang, men BESTEMT ikke sidste gang!!
Det er første gang at jeg benytter mig af LEJKA, men absolut ikke sidste. Denne gang som lejer. Eneste problem for mig var den sidste underskrift som Victor Oliver Friisnæs hurtigt og kontant hjalp mig igennem. Tak for en rigtig god oplevelse.

Brugervenligt
Brugervenligt . God platform til udarbejdelse af lejekontrakt .

Antwoord van LEJKA
det er en perfekt platform
det er en perfekt platform, flot og brugervenlig så alle kan finde ud af det.
vil helt sikkert bruge det igen hvis jeg for brug for det.

Antwoord van LEJKA
God, dækkende og nem oprettelse af lejekontrakt
LejKa har en meget nem skabelon til oprettelse af lejekontrakt. Den er dækkende i langt de fleste tilfælde

Antwoord van LEJKA
Super nem og intuitiv portal
Super nem og intuitiv portal - og ingen bøvl. Meget enkelt og fremragende service. Min varmeste anbefaling👍

Antwoord van LEJKA
Jeg har haft stor hjælp af Lejka med…
Jeg har haft stor hjælp af Lejka med udarbejdelsen af en lejekontrakt til mit lejemål.
Jeg troede entlig jeg havde godt styr på hvordan den skulle skrives, men der var alligevel flere vigtige ting jeg ikke have tænkt på eller ikke var bekendt med.
Lejeloven er virkelig for jurister, og derfor vil jeg anbefale at man får hjælp til den slags.
Det har været en stor fordel for mig at Lejka sidder klar ved telefonen om aften, så nyopståede spørgsmål kunne blive besvaret med det samme.
Efterfølgende har min kontaktperson til med fuldt op på om alt med den nye lejer og indflytningen er forløbet planmæssigt. Jeg vil bruge dem igen næste kan jeg skal leje ud👍

Antwoord van LEJKA
Lees meer over geverifieerde reviews.