De draden van de gekochte dekbedden in januari dekbedden laten los en dit slaapt heel vervelend. Tevens zijn deze draden best wel scherp als deze snijden in je voeten en andere leden is dat niet fijn... Toon meer

Twee maanden gewacht op het dekbed, geen communicatie mogelijk en dan ook nog het verkeerde opgestuurd gekregen , 140x200 ipv 220x240… Super slecht. Eigenlijk mogen ze het goeie artikel wat we bestel... Toon meer

Een aantal zaken liepen niet zoals gepland. Het betrof wel/niet aanwezig van een artikel en aansluitend een verkeerd geleverd artikel. Hierop is zeer goed gereageerd en met onderling overleg meer dan... Toon meer

1. Beddengoedwinkel

LILLA24 is een webshop gespecialiseerd in beddengoed. Ons assortiment bestaat uit: Dekbedden, hoofdkussens en overige beddengoed. Met ons beddengoed zorg je voor een heerlijke nachtrust, beleef de nacht zoals jij dit altijd hebt gewild!

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Zeer slechte klantenservice

Zeer snelle verzending. Echter incompleet en krijgen nu geen reactie van de klantenservice. Geen mogelijkheid tot mailen of bellen, enkel een contactformulier op website waar niet op wordt gereageerd.

20 januari 2023

Beste Stephanie,

We weten dat we hier nog veel te verbeteren hebben. Helaas hebben we wat veranderingen doorgevoerd met de mails waardoor dit laatste tijd niet zo soepel is gelopen als we voor ogen hadden. Des al niet te min zie ik dat je inmiddels antwoord hebt gekregen. In iedergeval excuses voor het ongemak!

Snel antwoord van klantendienst

Snel antwoord van klantendienst! Producten zelf moeten nog wat langer in gebruik zijn vooraleer definitieve beoordeling mogelijk, maar voelt alvast zacht aan. Ook de hoofdkussens waardoor je wel wat platter ligt dan bedoeld.

22 december 2022

Antwoord van LILLA24

Bedankt voor je review! We stellen dit zeer op prijs, mochten we verder nog iets voor u kunnen beteken horen we dit graag!

Afwerking randen is slecht

Afwerking randen is slecht. Drukknopen zitten niet tegenover elkaar en omgekeerd.

13 december 2022

Beste Gerard,

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat uw bestelling niet zoals verwacht is. Ik heb vernomen dat een collega al contact met u heeft opgenomen, we zullen zorgen dat er een gepaste oplossing komt. In iedergeval excuses voor het ongemak! Ik verwacht dat dit een productiefout is geweest.

1x gewassen

1x gewassen, na 3 nachten slapen komen de naden los!
En nu?

25 november 2022

Beste Alexandra,

Bedankt voor je reactie! We sturen in dit geval kosteloos een nieuwe voor u op. Zou u contact willen opnemen met Info@impora.nl dan lossen we dit netjes met u op.

Kussen is niet zoals die lijkt dan op…

Kussen is niet zoals die lijkt dan op de foto. Je zakt zo weg en geeft totaal geen ondersteuning

Ondanks hun aanbod, zoals hieronder vermeld, nooit meer reactie op meerdere mails

26 november 2022

Beste Frank,

Bedankt voor je review! Zou het helpen als we extra vulling opsturen? Neem even contact op met Info@impora.nl. We kunnen dan extra vulling nasturen voor uw kussen.

Geen reactie op mail met vraag over…

Geen reactie op mail met vraag over levering.
Geen reactie op mail met klacht over kapot product.
Op foto 1 los stiksel, in totaal op 6 plaatsen los.

22 november 2022

Antwoord van LILLA24

Beste klant, gezien onze bedrijfstransitie zijn we afgelopen weken enorm druk geweest met de verhuizing van zowel alle service en mailcontacten. Ik verwacht dat u contact hebt opgenomen via het contactformulier op onze website. We hebben hier problemen mee gehad afgelopen weken, als u een mailtje stuurt naar: Info@impora.nl wordt er vandaag nog een gepaste oplossing voor u gevonden.

Reviews in alle talen tonen. (29 reviews)