Living Nova en Vivrelo zijn een van de vele websites , van deze dropship nep dropshippers…. Zijn gewoon oplichters die je van je geld bestelen… Om hun dure hobby en leven te voorzien… Iedereen die iet... Toon meer
Precies zoals iedereen omschrijft, lijkt Nederlands bedrijf maar duurt lang voordat je product krijgt. Retourneren ook veel mails gekost, met veel aanbiedingen over kortingen maar gewoon retour 8s da... Toon meer
Een dropshipper met postadres en Ai website in Nederlands. Alles besteld komt direct vanuit China wat dagen tot weken kan duren. Kwaliteit van het product is ook niet waar je voor betaald, schroe... Toon meer
Dit bedijf lijkt niet echt! Een week geleden een lamp besteld en buiten wat vage communicatie dat de bestelling is verzonden, geen enkele duidelijke info met trackingnummer of zo. Op de mails en tel... Toon meer
Bij Livingnova geloven we dat verlichting méér is dan alleen functioneel — het creëert sfeer, karakter en warmte in elke ruimte. Wij bieden stijlvolle en kwalitatieve lampen die jouw interieur laten stralen. Van moderne tafellampen tot luxe hanglampen en elegante wandverlichting: bij ons vind je altijd iets dat past bij jouw woonstijl. 🛋️ Ontdek onze nieuwste lampen 🚚 Gratis bezorging & veilige betaling 💡
Is bedrijf op basis van dropshipment, totaal onbereikbaar en onze gekochte lampen komen rechtstreeks bij AliExpress vandaan en kosten daar nog geen derde van de prijs die wij bij LivingNova hebben betaald
Zelfs 1 ster is te veel, verdient een 0/6.
Iets retourneren wordt je heel moeilijk gemaakt, steeds proberen ze je een ander product aan te smeren in de plaats tegen 50% korting.
Uiteindelijk toch geretourneerd met betaling van retourkosten, maar geld wordt niet terug gestuurd. Er wordt ook geen antwoord meer gegeven.
Zeer triestig bedrijf, oplichters.
Oplichting!!! Niet kopen!
Bedrijf geeft geen geld terug. Communicatie is zeer slecht! Heb zojuist de volgende opties gekregen, geen optie ‘100% terugbetaling” :(( dat mag niet!
“…Als kleine tegemoetkoming willen we je graag twee opties aanbieden:
– een korting van 20% op je aankoopbedrag als je besluit het artikel te houden, of
– een gedeeltelijke terugbetaling van 20%.”
Koop hier zeker niet. Je komt bedrogen uit. Kapotte zending ontvangen. Na veel blablaba nog steeds niets opgelost en nu zelfs geen contact.
Alle slechte reviews zijn waar. Goedkope troep uit China. Website ziet er netjes uit dus zonder reviews te controleren bestelling gedaan. Stom natuurlijk! Weken gewacht op mijn bestelling en klantenservice onbereikbaar.
Lamp die ik besteld had was niet de juiste kleur en afwerking. Door een leveringsfout wou ik de lamp uiteraard retourneren. Ik diende eerst foto's van de lamp te trekken en wacht nu al meer dan een week op een retourbon. Vreselijke 'service'. Absoluut geen aanrader.
Drama, super slechte kwaliteit rechtstreeks uit China. Dropshippen van het laagste niveau.
BESTEL HIER NIET.
Hieronder een korte opsomming waarom een volgende klant hier niet moet bestellen:
1. Verzendtijd > 3 weken
2. Drop-shop van zeer goedkope artikelen uit China
3. Artikelen en doos beschadigd ontvangen
4. Artikelen komen qua kwaliteit / uiterlijk niet overeen met foto / beeld op website
5. Zelf betalen voor retourkosten terug naar China (dat de retourkosten naar China zijn, staat uiteraard niet aangegeven op de site.
6. Inmiddels staat het retourbedrag > 6 weken na verzending nog steeds niet op mijn rekening.
Met andere woorden: val niet in de truc om mooie goedkope producten te kopen. Je bent uiteindelijk meer geld kwijt dan een product rijk. BESTEL HIER NIET.
Niet 1 ster waardig. Retournering is niet mogelijk, ze houden je gewoon aan het lijntje.
Na mijn 1 ster beoordeling, reageerde Suzanne onder mijn bericht. Een keurige reactie waaruit ik las, dat ze serieus te werk gingen. Dus ik heb gemaild naar Suzanne/klantenservice. Nog een keer en nog een keer. Maar de lijn is dood. Er komt geen reactie. Ondertussen ontvang ik wel veel aanbiedingen van Living Nova. Maar ik zou zeggen, trap er nooit in
Lamp besteld die totaal niet geschikt is voor ons stroomnet en niet is wat wij wilde hebben. Wat volgt? Een dramatische manier van retourneren, een dropshippingsbedrijf dat natuurlijk niet wilt retourneren dus eindeloos opties aankaart om een deel van het bedrag te retourneren (20%,30%,40%,50). Zeker af te raden om hier wat te bestellen!
€250 armer en geen lampen geleverd. Telefoonnummer niet bereikbaar en antwoorden niet op mails. Bestel er niet!
OPGELET!!!!
Dropshipping van artikelen die niet zijn wat geadverteerd wordt. De bestelde lampen zijn totaal niet CE comform en passen niet op ons elektriciteitsnetwerk. Levensgevaarlijk dus!
Al een maand tevergeefs aan het mailen en bellen om gehoor te krijgen voor een 100% refund en retrourregeling, maar je blijft druppelgewijs standaard template mailtjes terugkrijgen voor een 20% korting. Ongelooflijk teleurstellend en frauduleus. BESTEL HIER NIET!
Zeer mooie plafondlampen ontvangen. Wel 4 weken moeten wachten, maar uiteindelijk correct en degelijke kwaliteit ontvangen. Kreeg ook steeds correct antwoord op m’n mails (wel pas na een viertal dagen). Conclusie, vermoed wel dropshipping, pakket komt uit China, maar geduld werd beloond. Via Ali Express of Temu waarschijnlijk veel goedkoper te verkrijgen. Voel me bedot met de prijs maar toch blij dat ik niet zomaar m’n geld kwijt ben. (130 euro)
Oh mijn god
Ik ben er weer ingetuind
Ik denk dat ik de lamp die ik heb besteld wel op mijn buik kan schrijven, gezien al deze negatieve reviews.
Ik wacht al een hele tijd op levering van de lamp, maar krijg steeds dezelfde status door!
Koop hier niet, is dus mijn advies!
De reviews spreken voor zich, maar ik wil de conclusie dat dit gewoon oplichters zijn toch ook graag delen. Via google naar het merk (LUMELAIR) van een gewenst lampje gezocht. Living Nova biedt dit merk aan. De gelikte website veronderstelt een bonafide Nederlands bedrijf, dus lampjes besteld. Het verzendproces laat al alarmbellen afgaan. En ja hoor, bij ontvangst blijkt het niet om het bestelde merk te gaan, maar om een waardeloze Chinese kloon. Bij Ali te koop voor € 2,91 per stuk. Ik betaalde € 60,- voor 2. Ik ben principieel tegen gebruik van scharrelaars als Ali en Temu. Zal daar dus nooit iets bestellen. Via Living Nova ben ik toch in de val gelokt er wel gebruik van te maken. En daar baal ik verschrikkelijk van, nog los van de onoorbare handelwijze en het feit dat ik veel te veel heb betaald voor lampjes die ik niet besteld heb. Terugsturen begin ik maar niet eens aan gezien de gemelde ervaringen.
Ordinaire dropshipper die je bestelling doorgeeft aan China. Zelfde items kan je tot vijf maal goedkoper terugvinden bij AliExpress. Terugsturen? Ja dat kan: naar China. Geld terug? Nooit volledig en verzendkosten zijn voor jou.
LET OP OPLICHTING!!! Ik heb een grote bestelling gedaan. Is nooit verzonden, er is geen contact mogelijk.