Lokal Leasing Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leaset bil i 3 år og kæmpe anbefaling herfra aldrig nogle problemer god kommunikation og god pris. Ingen problemer ved tilbagelevering som eller tit høre om med leasing biler.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leasing af Brugt Bil Leasede en 7 år gammel bil, som var beskrevet som i rigtigt fin stand. Har været på værksted MANGE gange med ting som LokalLeasing efter min mening burde have håndteret in... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde super god oplevelse med leasing af A6 hos Lokal Leasing i Viborg. Jeg bor på sjælland og skulle derfor aftale det meste via email og tlf, men Christian var enormt nem at tale med, ærlig omkr... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi er et leasingselskab med benene solidt plantet i den jyske muld. Vi indestår gerne selv for alle vores restværdi og tilbyder både leasing til private og firmaer. Vi tilbyder primært leasingaftaler på 0-5 år gamle biler af alle mærker og prisklasser.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service

Har leaset en bil i 2 år fra Lokal Leasing og i al den tid er jeg kun blevet mødt med hurtig, effektiv og tilfredsstillende service.
De har svaret på mails indenfor få timer og har altid stået til rådighed til at hjælpe.
De var endda så flinke at køre den bil jeg leasede fra Viborg til Ballerup da jeg er bosiddende i Kbh.
Jeg skal nu aflevere min bil igen efter endt kontrakt, men vil helt sikkert bruge Lokal Leasing når jeg skal lease den næste.
Virksomheden har min største anbefaling.

2 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service fra Lokalleasing…

Super god service fra lokalleasing side, hjalp mig til at finde den bil der passede til mig, og de krav jeg havde. Fik henter den hurtigt hjem fra Tyskland efter at kontrakten blev lavet, og stod med den 1 uge efter. Kan klart anbefalede dem til andre.

28 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstra regning

Vi leaset en bil igennnem lokalleasing og alt var også rigtig fint, det var en super lækker bil vi fik.
Vi fik lov til at aflevere bilen tilbage efter et halvt år, da vi desværre blev ramt af en del højre ekstra regninger. Lokalleasing var super samarbejdsvillige og vi fik aftalt at en af dem kunne tage bilen med fra Sjælland og tilbage tilbage til Jylland.
Da bilen skal afhentes spørger vi om vi ikke skal gennemgå bilen sammen, sådan så at vi ikke står en situation hvor at der kommer en regning vores vej som vi ikke klar på.
Dette siger ham der afhenter nej til, og kører derefter til Jylland.
Vi hører ikke noget fra dem de første mange dage, og vi ringer til dem da vi har fået afvide af skat at bilen stadig ikke er omregistreret. Da vi snakker med dem, får vi af vide at det gør de så lige om lidt. Fair nok.
Et par dage efter modtaget vi på mail billeder af bilen med ridser på fronten, som vi ikke har set før, med en regning på 3500,-.
Vi er meget uforstående overfor dette, men får besked på bare at betale denne regning eller de melder os til inkasso. Vi prøver at påpege at de takkede nej til at gennemgå bilen udvendig, men dette er ikke noget de gør sig i. Den skal tilbage til værkstedet for gennemgåelse af bilen.
Vi sidder med en rigtig øv følelse og kommer i hvertfald ikke til at anbefale lokalleasing til nogle efter denne oplevelse.
Og samtidig nu er super opmærksomme på, at der skal tages billeder af alt når man skal lease en bil.

26 september 2022

Kære Andreas og Patricia
Vi er rigtig kede af jeres 1-stjernet anmeldelse. Vi er vant til at få mindst 4 stjerner, så vi vil gerne kommentere jeres oplevelse, så I forhåbentlig vil score os højere en anden gang 😊

Først – vi er rigtig glade for, at I roser vores Mercedes C220d. En dejlig bil, som I privatleasede i 24 mdr., men som I ønskede at returnere efter blot 6 mdr. af økonomiske årsager. Som I skriver, var I ikke berettiget til at aflevere bilen før den 12 måneders bindingsperiode var gået, men vi imødekom jer i september måned, hjalp jer økonomisk på trods af, at det var en underskudsforretning for os. Da vi gav jer denne mulighed, satte I ikke en bedømmelse på trustpilot.

Normalt afleverer kunderne vores leasingbiler i Viborg eller i Ballerup, men vi var servicemindede og fleksible og afhentede bilen på Andreas anviste adresse i Rødovre ultimo september. Denne service var uden beregning på hverken brændstof eller mandetimer fra vores side. Da vi gav jer denne håndsrækning, satte I ikke en bedømmelse på trustpilot.

I skriver, at der ved afhentning af bilen ikke var gennemsyn for ridser og buler. Netop for at skabe sikkerhed og tryghed for kunden, har vi en procedure for aflevering, denne beskrives i punkt 16.5-16.6 og 16.7 i jeres udleverede leasingkontrakt. Idet vi ugentligt har mange udleveringer og afleveringer kan vi ikke stå og gennemgå biler, der ikke er vasket og rengjort i regnvejr i en indkørsel. Det er ikke fordi vi er krakilske, tvært imod. Vi har nok Danmarks billigste og mest fair afleverings procedure.

Ift. vores afmelding af nummerplader eller omregistrering er dette sket indenfor tidsfristen på 5 dage, som er anført i kontrakten. Der er ingen leasingselskaber der skriver ikke ud til hver enkelt at nu er deres bil afmeldt, det kommer i brugerens e-boks fra centralregistret for motorkøretøjer. Vi afhenter Mercedes c220d om torsdagen d. 22.09. 2022, i kontrakt fremgår det, at vi har fem hverdages ekspeditionstid for aflevering af nummerplader, vi omregistrer Mercedes d. 26.09.2022.

Ift. buler og ridser har vi gjort opmærksom på, at evt. buler/ridser og overkørte km ville blive afregnet som det fremgår af kontrakten. Da i får bilen udleveret i Ballerup har vi taget billeder af bilen og her var de 2 omtalte ridser ikke på billederne. I har selv modtaget bilen 30.3.2022 og ikke gjort opmærksom på nogle ridser her!

Vi synes at i er blevet imødekommet mere end hvad man kan forvente, nu fastholder vi at i skal betale de ridser der er kommet på bilen mens den var i jeres varetægt (opgjort til vores indkøbspris) og vi opdager i ikke har betalt denne. Det taler vi om i tlf. og aftaler i får kredit på denne faktura til d. 1.12.2022, men vi beder jer skriftligt tilkendegive i betaler den dato !

SAMME dag d. 3.11.2022 vi beder jer skriftligt tilkendegive i vil betale d. 1.12.2022 sætter i en 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot, det er 2 måneder siden i afleverede bilen og første gang vi ikke imødekommer jer.

Kære Patricia & Andreas, det forstår vi ikke, efter alt den samarbejdsvilje vi har ydet.
Vi er kede af vores dårlige anmeldelse her, men tilsyneladende kan alle ikke stilles tilfredse.

Team Lokal Leasing

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft leaset gennem Lokal Leasing…

Vi har haft leaset gennem Lokal Leasing de sidste to år og har været fuldt ud tilfredse med den service vi har fået.
Uanset om det har været afhentning af bilen, spørgsmål eller aflevering, så har det hele fungeret upåklageligt.
Hvis vi en dag skal lease igen, så vil vi ikke tøve med at vælge LL.
Varme anbefalinger herfra.
Mvh Rasmus og Stine.

8 september 2022

Fantastisk service fra Lokal Leasing

Fantastisk service. Jeg brugte måneder på at finde den rigtige billøsning for os - en familie med mange børn og behov for handicap-autosæde.

Inden jeg fandt Lokal Leasing havde jeg den ene elendige oplevelse efter den anden hos andre virksomheder i København.

Det var på alle leder og kanter så fin service fra LL - og ubetinget også turen til Viborg værd for at hente vores bil.

Kæmpe anbefaling.

7 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan på det varmeste anbefale Lokal…

Vi kan på det varmeste anbefale Lokal Leasing. De var fra start til aftalen var i hus (og er det stadig) meget professionelle og imødekommende, samtidig er de til at tale med og det virker bestemt som om de går langt for deres kunder. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.

6 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

OPTIMAL KUNDESERVICE TIL TOPKARAKTERER!

En helt igennem, uovertruffen og max. dedikeret hjælp fra både den super serviceminded unge leasingagent; Magnus Østergaard - og fra chefen selv - hos Lokal Leasing, til hurtig hjemtagelse af min nye Porsche Macan GTS fra Tyskland - samt super hurtig ekspedition af nødvendige registreringspapirer, service mv.!
Altid hurtige og fyldestgørende svar, ligeså fra den gæve AnneMette i regnskabsafdelingen - hvilket jeg vægter allerhøjest i en travl hverdag som selvstændig forretningsmand.

Jeg kan derfor klart anbefale Lokal Leasing på alle fronter med "UG, 13, 12 og sløjfe på" for optimal kundeservice i top.
Overvejer selvsagt fortsættelse hos det friske superteam i Viborg for fremtidige leasingaftaler, til trods for min bopæl i Københavns-området/Sjælland!

Bedste GTS-hilsner; MICHAEL ÆRØ

19 mei 2022

Hej Micheal,

Vi er helt på toppen over din flotte anmeldelse! MANGE TAK!
Hele teamet er glade for at vi kunne hjælpe dig, med at få din flotte Porsche hjem i en hulens fart ;-)

Vi ser frem til at hjælpe dig i fremtiden og sender en hilsen til det Sjællandske her fra lille Viborg - fra hele teamet :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super service hele vejen fra første…

Super service hele vejen fra første kontakt og til levering af bil, som var/er i superstand teknisk og kosmetisk.
Da bilen var leveret kom der på dag 1 flere fejlmeldinger på bilen. Dette blev løst lynhurtigt og uden diskussion og omkostninger.

18 mei 2022

Hej Jan,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig med at få din flotte bil hentet hjem - Vi håber du stadig er rigtig glad for den :-)

De bedste hilsner fra hele teamet hos Lokal Leasing

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Lokal Leasing til flere af…

Vi har brugt Lokal Leasing til flere af vores biler og har kun godt at sige. De er altid super hjælpsomme og man kan ikke undgå at finde sin drømmebil igennem dem :-)

21 februari 2022

Hej Benny,

Vi siger mange tak her fra teamet hos Lokal Leasing for den fine anmeldelse, men også at hjælpe jer endnu engang ;-)

De bedste hilsner fra Lokal Leasing teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service minded, flexible and attentive

Service minded, flexible and attentive leasing company with competitive prices. Can defined recommend.

28 november 2021

Antwoord van Lokal Leasing

Thank you for your kind words. It is very much appreciated!
Best Regards
The team from Lokal Leasing

God og gennemsigtig service

God og gennemsigtig service, der gjorde det til en behagelig oplevelse, at handle med dem.

24 november 2021

Antwoord van Lokal Leasing

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Med venlig hilsen

Fra første telefonsamtale

Fra første telefonsamtale, til prøvekørsel, underskriverne af kontrakten, leveringen af bilen kan jeg kun sige pæne og rosende ord.
Varm anbefaling herfra. Hæderlige, dygtige og ærlige mennesker.

23 november 2021

Antwoord van Lokal Leasing

Tak for din fine anmeldelse Patrick, den sætter vi stor pris på.

Kort tidsleasing

Vi har længe leaset biler gennem Lokal Leasing, og er ovenud tilfreds med den service de levere.
Pludselig opstod der et behov for at lease en bil i en kortere periode, og hurtig fandt de en bil som opfyldte vores behov, og til en super pris, også beskatningsmæssigt.
Morten
Frisørland.dk A/S

23 november 2021

Antwoord van Lokal Leasing

Tak for din fine anmeldelse Morten. Vi sætter en ære I at servicere vores kunder bedst muligt og er glad for at du har haft en god oplevelse.

5/5 ⭐️

Vi har nu leaset to biler igennem Lokal Leasing, og Gert samt Søren har været helt fantastiske hele forløbet igennem.
Vi kommer bestemt igen, når behovet opstår.

24 mei 2021

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Jeg bor i København og aftalte alt over e-mail og telefon med Christian og hentede bilen i Ballerup. Bilen blev leveret som lovet.
Varmeste anbefalinger fra mig.

9 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et rigtig tryg sted at handle bil

Et rigtig tryg sted at handle bil. Jeg kan anbefale Christian til alle. Han er god med mennesker, og dygtig på fagligheden. Jeg kørte fra Lokal Leasing Danmark med fornemmelsen af, at det er kunden før forretning, og jeg er derfor kørende i den helt rigtige bil til mig og mine behov :-)

11 februari 2021