Alessio, mooie upgraden bij de start. Fijne auto. Snelle en nette afhandeling bij ophalen en retourneren. Prima prijs en kwaliteit.

Zeer tevreden! Aankomst op vliegveld naar balie van Locauto, werden doorverwezen naar P4. Hadden smart check-in gedaan en de afhandeling ging vrij vlot. Een werknemer liep mee naar de desbetreffende a... Toon meer
We kwamen met een ochtendvlucht in plaats van in de avondvlucht. We kregen een upgrade en hadden daardoor een hele fijne ruime auto voor onze rondreis met vijf personen. Voor smallere straatjes wel... Toon meer
Het ophalen gaat vlug wanneer je vooraf ( online) je gegevens invult .De auto staat op de luchthaven en is netjes gepoetst. Het personeel is vriendelijk en spreekt vlot Engels.
Presso l'ufficio Locauto Rent di Catania Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020405. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Aeroporto Fontanarossa, 95121, Catania, Catania / Sicilia, Italië

Vraagt klanten om een review

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alessio, goede service, nette auto geen problemen ervaren

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Goede service en aardige medewerkers (Giorgia-A).

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers, geen "gedoe", mooie nieuwe auto gehuurd.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Car was good and new and the service was ok.
Ckeck in was quick and getting the car too.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alessio en Matteo hebben ons goed geholpen. Volgende keer doen we het zeker weer bij dit verhuurbedrijf

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Ik heb op Sicilië een auto gehuurd bij Locauto, geboekt via EasyTerra. Voor mijn reis had ik online al veel reviews gelezen over klanten die bij het ophalen van de auto onder druk werden gezet om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Daarom had ik bewust gekozen voor de “Worry Free”-optie van EasyTerra. Ook zag ik over Locauto zelf weinig tot geen negatieve reviews, wat mij extra vertrouwen gaf in mijn keuze.
Wat ik op het moment van boeken niet wist, is dat de “Worry Free”-garantie wordt aangeboden door EasyTerra en niet door Locauto zelf. Aan de balie bleek de medewerker van Locauto weinig waarde te hechten in deze dekking en noemde deze eigenlijk waardeloos. Vervolgens werd er alsnog sterk aangedrongen op het afsluiten van meerdere aanvullende verzekeringen. Daarbij werd aangegeven dat zonder deze extra verzekeringen zelfs de kleinste kras volledig bij mij in rekening gebracht kon worden. Dit was voor mij een zeer onaangename verrassing en zorgde direct voor onnodige stress aan het begin van de reis.
Pas achteraf ontdekte ik hoe de ' worry free' dekking van EasyTerra daadwerkelijk werkt: in geval van schade moet je de kosten eerst zelf betalen en daarna een claim indienen bij EasyTerra om dit bedrag terug te krijgen. Gelukkig heeft onze auto tijdens de huurperiode geen schade opgelopen en hebben wij deze procedure niet hoeven gebruiken.
Toch heeft het gebrek aan afstemming tussen EasyTerra en Locauto over het “Worry Free”-concept bij mij voor veel verwarring en ongemak gezorgd. Wel wil ik benadrukken dat de medewerkers van Locauto bij zowel het ophalen als het inleveren van de auto in de parkeergarage vriendelijk en professioneel waren.
Al met al was de auto zelf en de verdere service prima, maar de ervaring rondom de verzekeringen was teleurstellend en onvoldoende transparant. Mijn advies aan toekomstige klanten is om vooraf goed te begrijpen dat de “Worry Free”-dekking van EasyTerra niet hetzelfde is als een directe verzekering via Locauto, zodat onaangename verrassingen aan de balie voorkomen kunnen worden.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alessio maakte het afgeven heel vlot en gemakkelijk.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alles was prima snelle afhandeling bijna nieuwe auto

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alles verliep soepel en de auto reed prima. Bij de luchthaven sprak Alessio goed Engels en waren we zo klaar met inleveren en checks.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
De auto was weggesleept. Ik werd gebeld door iemand die Nederlands spreekt en met alle informatie voor het ophalen van de auto. Super service.
We hadden een zo goed als nieuwe auto, die heel fijn reed.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
De auto die we kregen zat onder de krassen en deuken. In totaal waren er 14 beschadigingen. Bij het inleveren werd de auto niet gecontroleerd maar moest de sleutel afgegeven worden. Na 2 dagen een mail dat er schade was aan de auto. een rekening van € 215,=. Contact opgenomen met Locauto die de auto verhuurd om te vragen wat de schade was. Het bleek dat er een vlek in een van de voorstoelen zat. Deze was niet door ons veroorzaakt, Waarschijnlijk heeft er ooit iemand met natte badkleding in de auto gezeten. Viel niet over te praten, gewoon betalen. Uit de reviews over dit bedrijf blijkt dat deze praktijken vaker worden toegepast. Een prima verdienmodel. Advies: BOEK HIER GEEN AUTO.