Alessio Prima autoverhuurbedrijf. Don't worry pakket genomen en dat is in Sicilië/Italië geen overbodige luxe. Je betaald extra maar bij inleveren werd er ook geheel niet gekeken naar evt schade.... Toon meer

Vriendelijke ontvangst en een vlotte service bij zowel het ophalen als het inleveren van de auto. Wel ontbrak een korte uitleg over de wagen. We moesten zelf uitzoeken hoe functies zoals de groot... Toon meer
We kwamen met een ochtendvlucht in plaats van in de avondvlucht. We kregen een upgrade en hadden daardoor een hele fijne ruime auto voor onze rondreis met vijf personen. Voor smallere straatjes wel... Toon meer
Presso l'ufficio Locauto Rent di Catania Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020405. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.
Aeroporto Fontanarossa, 95121, Catania, Catania / Sicilia, Italië

Vraagt klanten om een review
Alles goed geregeld. Vriendelijk en correct bij afhalen en terug brengen wagen. Prijs kwaliteit ok.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Nette service, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
Bij aankomst op Catania airport een korte wachttijd met uiteindelijk een upgrade van de auto!
Bij het inleveren van de auto een snelle aflevering zonder discussies.
Top geregeld!

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Alles verliep perfect, het ophalen en inleveren ging heel vlot.
De baliemedewerker bij aankomst was super vriendelijk wat heel fijn is wanneer je aankomt op je vakantiebestemming.
De minibus was perfect en bij het inleveren op Catania luchthaven was de medewerker Tony R uiterst behulpzaam.
We zouden opnieuw bij Loc huren.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
We werden zowel bij het ophalen als terugbrengen van de auto heel snel geholpen.
Heel vriendelijk personeel!
Prima wagen!

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Wanneer ik een auto huur met volledige verzekering, verwacht ik niet dat ik bij het afhalen van de auto nog eens €273,- bij moet betalen voor nog eens een volledige verzekering. Ik voelde mij echt opgelicht.
De auto was verder prima en de afhandeling ook

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Vlotte manier om een degelijke recente wagen te kunnen zonder al teveel poespas.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
2 keer contact opgenomen met contactcenter omwille van wijziging uur en plaats van ophalen en inlevering. Alles werd piekfijn geregeld

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Pick-up and end check was good en easy. Car was great.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Online de auto geboekt. Op internet lees je vaak dat je bij het ophalen van de auto nog allemaal andere dingen wordt aangesmeerd. Dat was hier totaal niet het geval, prima service en duidelijke communicatie.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Snelle afhandeling en ophaling van de wagen. Auto net en in orde.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Zeer tevreden! Aankomst op vliegveld naar balie van Locauto, werden doorverwezen naar P4. Hadden smart check-in gedaan en de afhandeling ging vrij vlot. Een werknemer liep mee naar de desbetreffende auto. Bij controleerde bleek de auto een lekke band. Werd heel snel een andere auto geregeld, controleerde deze en we konden iets later vertrekken. Bij het inleveren werden we direct geholpen.

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto
Goeie auto voor een redelijke prijs.
Ophalen en inleveren ging snel en probleemloos.