Banner for Locauto Group - Catania Aeroporto

Locauto Group - Catania Aeroporto Reviews

16.405

Aeroporto Fontanarossa, 95121 Catania, Catania / Sicilia, IT

Alessio Prima autoverhuurbedrijf. Don't worry pakket genomen en dat is in Sicilië/Italië geen overbodige luxe. Je betaald extra maar bij inleveren werd er ook geheel niet gekeken naar evt schade.... Toon meer

Vriendelijke ontvangst en een vlotte service bij zowel het ophalen als het inleveren van de auto. Wel ontbrak een korte uitleg over de wagen. We moesten zelf uitzoeken hoe functies zoals de groot... Toon meer

Zeer tevreden! Aankomst op vliegveld naar balie van Locauto, werden doorverwezen naar P4. Hadden smart check-in gedaan en de afhandeling ging vrij vlot. Een werknemer liep mee naar de desbetreffende a... Toon meer

We kwamen met een ochtendvlucht in plaats van in de avondvlucht. We kregen een upgrade en hadden daardoor een hele fijne ruime auto voor onze rondreis met vijf personen. Voor smallere straatjes wel... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Busverhuurbedrijf

Presso l'ufficio Locauto Rent di Catania Aeroporto potrai scegliere tra un'ampia gamma di auto a noleggio per le tue vacanze o i tuoi viaggi di lavoro. E’ possibile riconsegnare fuori orario previo accordo con l’Ufficio di noleggio. Per maggiori informazioni, contatta il Centro Prenotazioni o direttamente la location al numero +39 0243020405. Se riconsegni il veicolo oltre l'orario di chiusura dell'Ufficio, dovrai parcheggiare il veicolo nello stallo dedicato e lasciare le chiavi, gratuitamente, nella key-box presente nei pressi dell'Ufficio di noleggio. Servizio Elefast: il noleggio digitale, che ti permette di prenotare e ritirare l’auto in modalità contactless direttamente in parcheggio, senza passare dal banco di noleggio.

• Aeroporto Fontanarossa, 95121, Catania, Catania / Sicilia, Italië

• +39 0243020405
Promotion box for Locauto Group - Catania Aeroporto

Unisciti a MyLocauto Friends

Risparmia fino al 20% per sempre sul noleggio auto e furgoni

Uitstekend

16K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

alessio did a good job

qr code is great

8 augustus 2025

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke service

Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik kreeg een grote stationwagen aangeboden ipv de mijn bestelde kleinere. Snelle service in de luchthaven, vriendelijke verkopers
IDe auto was al beschadigd met meerdere schrammen bij aanvang maar dit was allemaal aangeduid in het schema op voorhand op hun computer.
Alessandro en Gianluca hebben na afloop van de huurperiode in Catania een schram die blijkbaar groter was dan aangeduid op hun schema niet als extra schade aangerekend omdat ik zelf geen ongeval had gehad . Zeer fair!

14 juli 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we're proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Rip-off ; OPLICHTINGSPRAKTIJKEN EN ONBEREIKBARE KLANTENSERVICE

Titel: OPLICHTINGSPRAKTIJKEN EN ONBEREIKBARE KLANTENSERVICE
Waarschuwing voor iedereen die overweegt bij LocAuto / Carjet te huren: NIET DOEN. Dit bedrijf maakt gebruik van ronduit hufterige en manipulatieve methoden om klanten geld af te troggelen. Onze ervaring op Sicilië was een regelrechte nachtmerrie.
1. Bait-and-Switch: De gereserveerde VW T-Roc was, zogenaamd "niet beschikbaar". Het aangeboden alternatief was een veel kleinere wagen, ongeschikt voor onze bagage. Onder tijdsdruk werden we gedwongen een auto te accepteren, die geen upgrade was maar gelijkwaardig aan de auto die we oorspronkelijk hadden gereserveerd, hetgeen ons direct extra geld kostte. Een klassieke oplichterstruc.
2. Valse Schadeclaim: Na het ongeschonden inleveren van de auto (waarbij de medewerker een gezamenlijke inspectie weigerde), ontvingen we direct na thuiskomst een e-mail over een "schade" aan de deur. Dit is een schaamteloze poging om geld te innen voor reeds bestaande schade.
3. Compleet Onbereikbaar: Het ergste is dat je als klant volledig buitenspel wordt gezet. Bezwaar maken is onmogelijk gemaakt. De link in hun schade-e-mail werkt niet, de contactformulieren op de website functioneren niet en op e-mails wordt niet gereageerd. Het is duidelijk hun verdienmodel: onterecht claimen en vervolgens onvindbaar zijn.
Deze organisatie opereert op een manier die grenst aan fraude. Het tekenen op een iPad in een donkere garage, de weigering om de auto samen te controleren, en de daaropvolgende valse claims en onbereikbaarheid. Ze bezorgen ons veel werk, frustratie en hebben onze vakantiebeleving enorm verpest. Een absolute afrader.

21 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

We are sorry to hear that your experience was not up to standard, and we appreciate you bringing this to our attention. We would like the opportunity to investigate what went wrong, so please contact our customer center department through our website: http://www.locautorent.com/customerservice Thank you, Carlo

Friendly staff en location at the…

Friendly staff en location at the airport was great

22 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you very much for such a great review! We work really hard to offer the best rental experience. See you soon, Stefania

Slechte service

Slechte service.

1200 euro in rekening gebracht voor een paar krasjes.

22 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

We are sorry to receive your review. If a vehicle shows minor scratches or damage, these are included in the "Check-out" form that is shown and sent to you at the pick-up. Also, you are asked to sign it for acceptance. In this way, pre-existing damages don’t generate issues when returning the vehicle. When dropping off the car or the van, you are welcomed by our parking staff who invites you to check the conditions of the vehicle. If damage or missing parts are detected, you are deemed responsible for the related amount, as provided for in the Car Damage List https://www.locautorent.com/en/legal-notice/terms-and-conditions To clarify any doubts please contact our customer centre http://www.locautorent.com/customerservice thanks, Luca

Top service

Snel, makkelijk

19 juni 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you for taking the time to send your review of your rental experience. See you soon, Ginevra

Nooit meer !

Omdat we anderhalf uur eerder als aangegeven de auto kwamen halen.
Gaf de dame aan de bali de auto niet mee. Of we moesten €145,00 bijbetalen voor een grotere auto of 11/2 wachten.
Na wachten bleek dat de auto er wel gewoon was.
Dit voelde als klant verre van prettig.

De dame die de auto op de parkeerplaats overhandigde vond dit ook erg vervelend en niet correct.

29 mei 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

We are sorry to hear this Johanna. Please get in touch with our customer center department through our website: http://www.locautorent.com/customerservice our staff will help you to solve your issue. Thanks, Luca

Goede en betrouwbare verhuurder

Goede en betrouwbare verhuurder. Wil kwaliteit leveren en vriendelijk personeel. Daarom kies ik de laatste jaren altijd LOC auto.
Sander van Bellen

4 mei 2025

We are so happy about your all-out stressless experience. Lucrezia

Locauto gekozen als partij voor het…

Locauto gekozen als partij voor het huren van een auto op Sicilië. Een goede keuze want het was een betrouwbaar autoverhuur bedrijf. Een keurige nieuwe VW Golf gehuurd voor een goede prijs. Wij zijn tevreden.

15 april 2025

That's great to hear! See you soon, Angelo

Best car rental experience ever

Best car rental experience ever. Very fast delivery en drop-off.

20 april 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you for leaving us a positive review! See you soon, Enrico

Mooie auto en soepele afhandeling

Het boeken van de auto en het ophalen op het vliegveld verliep soepel. Vriendelijk personeel!

Een auto huren is niet goedkoop. Er komen veel kosten bij (door verzekering, extra rijder etc), maar dan rij je wel onbezorgd tijdens de vakantie.

21 april 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you Judith for your feedback! Our customers reviews are important for us to improve the quality of the service provided. We can't wait to have you on board again, Luca

Quick and correct

20 april 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you for your feedback! Is there anything would you suggest we improve to achieve 5 stars? See you soon, Luca

Alles ging vlot

Propere, nieuwe auto. zowel op halen als terugbrengen ging vlot.

9 april 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you for your feedback! Fausto

Good car

Good car, good price.

10 maart 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thank you for your wonderful review, we're so happy you enjoyed the trip to Italy with us! See you at the next rental, Erika

Reliable rental company

Transparency and fast service. Kind staff

3 januari 2025

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

Thanks a lot for your comment! It has been a pleasure to receive you! See you soon, Ginevra

Voortaan huur ik bij Locauto

Dankzij de smart check-in kon ik al mijn gegevens, inclusief creditcardgegevens, vooraf invullen. Hierdoor verliep het ophalen van de auto snel en soepel. Het kantoortje bij de parkeerplaats was makkelijk te vinden, en bij de balie hoefde ik alleen mijn rijbewijs en creditcard ter controle te tonen.

We kregen een schone, nette auto in dezelfde klasse als besteld. De communicatie in het Engels was helder, en de tank was zoals afgesproken volledig gevuld. We hebben de auto een week lang probleemloos gebruikt.

Ook het inleveren ging erg soepel. De slagboom van de parking ging automatisch open, en medewerker Marco kwam meteen naar ons toe voor de inname. Hij controleerde de auto, bevestigde dat alles in orde was en dat de tank vol was. Na ondertekening ontving ik direct een kopie van het document in mijn e-mail. Marco was bovendien ontzettend vriendelijk en gaf ons handige aanwijzingen om de juiste terminal te bereiken.

Kortom, een topbedrijf met uitstekende service!

27 december 2024

Antwoord van Locauto Group - Catania Aeroporto

The team is thrilled to hear such good feedback, and we’re proud to be one of the most efficient rental car offices. We look forward to seeing you again soon, Davide

Snelle en heel vriendelijk

Snelle en heel vriendelijk