Het bestelde product voldeed totaal niet aan de verwachting, het leek helemaal niet op de foto's waarmee het geadverteerd werd. Ik weet niet of dit ook geldt voor andere producten die Loft C verkoopt,... Toon meer
Super goede service! Twee tandenborstel bekers besteld, zijn prachtig en waren snel binnen. Helaas één beschadigd tijdens de bezorging, na melding kreeg ik dezelfde avond nog bericht dat er de volgend... Toon meer
Het is zoals het op de website vermeld staat en de volgende dag binnen gekomen. Helemaal top
Snelle levering & alles in orde!
Voldoet helemaal aan de verwachting.
Voldoet helemaal aan de verwachting.
Ik vind het altijd makkelijk als een bestelling vlekkeloos verloopt, en dat was het geval. Bovendien was het prima ingepakt. De 6 glazen waren netjes per stuk verpakt en het geheel zat in een passende doos. Dus geen kilo's opvul-plastic. De bezorging was op de afgesproken tijd.
snelle levering en prima service
De WC rolhouder die ik gekocht had was binnen een maand kapot. Dit is heel netjes opgelost! Dus snelle levering en prima service!
Erg tevreden
Dubbelwandige glazen besteld op vrijdagavond 20:00. Zondagmiddag geleverd, precies op tijd voor de familie brunch. Postnl gaf aan dat de glazen pas dinsdag zouden aankomen, maar ze waren perfect op tijd! Glazen waren goed verpakt, erg blij mee.
De bestelde fruitschaal voldeed…
De bestelde fruitschaal voldeed helemaal aan de verwachtingen en werd snel bezorgd,
Ben dik tevreden
Keukendeurhandgreepjes besteld
Keukendeurhandgreepjes besteld, 12 stuks voor een zeer schappelijke prijs, en binnen 1 werkdag thuisbezorgd, netjes verpakt.
Uitstekende service
Uitstekende service. Kocht een mooie fruitmand, bleek toch te klein te zijn. Even gemaild en kreeg snel reactie dat ik deze mocht retourneren voor een grotere of geld terug. Ik koos voor een grotere fruitmand en had deze de volgende dag alweer binnen.
Prijs kwaliteit verhouding is oké
Lof voor Loft C!
Mooie producten èn de volgende dag al in huis. Eerder al iets besteld waar helaas een productiefout in bleek te zitten. Ik werd als klant serieus genomen en er werd direct contact gezocht met de leverancier. Prima gedaan qua service, vandaar dat ik ook gewoon weer een nieuwe aankoop heb gedaan. Lof voor Loft C!
Hele mooie producten en snel geleverd
Hele mooie producten en snel geleverd. Wij gaan hier vaker winkelen
Uitstekende en snelle service
Mijn bestelling is vlot uitgevoerd
Mijn bestelling is vlot uitgevoerd, en de bestelde artikel is zoals beschreven.
Goed en jammer
Het bedrijf verstuurd het bestelde direct.
Corresponderen met het bedrijf is vriendelijk en correct
Jammer dat het bedrijf wat wordt ingezet om de artikelen bij de klant af moet leveren zich niet bewust is van de verantwoording, dit bedrijf levert niet aan de deur. Maar stuurt wel berichten dat hij geweest is. (Gemakzucht) in het werk.
een prachtige fruitschaal gekocht die…
een prachtige fruitschaal gekocht die heel snel bezorgd werd.
Fijne communicatie en snelle reactie
Na een email met vraag kreeg ik snel een reactie. Goede producten , snelle levering. Er ging iets fout met een betaling en ook daar werd snel in gehandeld. Al met al een goede service en fijne communicatie. Zeker een aanrader
Top producten en super snelle levering!