Beste, ook ik ben opgelicht. Doe aub aangifte bij de politie en meldt het rekeningnummer naar waar geld is overgemaakt! Alleen bij meerdere meldingen komt het op zwarte lijst en kan onderzoek worden g... Toon meer
Helaas geen goede research gedaan hier op trustpilot… 4 lampen besteld eind september en tot op heden niets binnen en geen communicatie, links in de bevestiging werken niet en mail is uit de lucht. Wa... Toon meer
1 tip voor iedereen die nog maar 'overweegt' om een bestelling te plaatsen, doe het NIET ! Ik moest helaas 1 ster geven aangezien 'geen' er niet tussenstaat. Ik stel mij gewoon de vraag of t bedrijf w... Toon meer
Bij lumbuck.nl een ontzettende leuke tafel lamp gevonden echter wilde wij deze met een andere kap. Per mail gevraagd naar de mogelijkheden en hier werd zeer snel gehoor aangegeven. Daarnaast mochten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lumbuck stelt het resultaat van het vertrouwde ambacht online beschikbaar! De creatieve natuurlijke vormen van het hout zijn in bijna alle producten behouden, wat zorgt voor de perfecte sfeer en unieke uitstraling. Lumbuck vertrouwt op de landelijke, rustieke handgemaakte woonaccessoires!
Barbusselaan 54, 1102TX, Amsterdam, Nederland
- info@lumbuck.com
- lumbuck.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar

Top service
Wij hebben een hele mooie stoel gekocht. Super service van de klantenservice. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. De fateuil is ook van super kwaliteit. Zal zeker nog vaker een aankoop doen bij dit bedrijf

Antwoord van Lumbuck
Goede interactie via WhatsApp gehad…
Goede interactie via WhatsApp gehad over de levertijd van de Dorus Cowboy in het grijs van Home67. Stoel werd zelfs eerder geleverd dan verwacht. Helaas valt de stoel donkerder uit dan op de afbeelding dus dat is wel een dingetje om voortaan rekening mee te houden. Ben erg blij met de stoel en de service!

Hallo Lumbuck
Hallo Lumbuck
Graag zou Ik schrijven hoe mooi onze lampen zijn, Maar helaas zijn de lampen nog niet geleverd. Ze zijn 5 oktober besteld. De lever tijd duurt misschien wat langer door Corona. Wij wachten het af.

Antwoord van Lumbuck
Hele leuke spullen voor weinig geld en…
Hele leuke spullen voor weinig geld en snel en goed verzonden.

Antwoord van Lumbuck
Goed verpakt,op tijd geleverd,helemaal…
Goed verpakt,op tijd geleverd,helemaal tevreden!
H.g,Elly

Antwoord van Lumbuck
Tot twee keer besteld, twee keer beschadigd.
Tot twee keer toe een lamp besteld, twee keer beschadigd op dezelfde plek. Teleurstellend, geen controle op goederen voordat deze verzonden worden? Erg jammer.

Antwoord van Lumbuck
Het product dat ik had gekocht was stuk…
Het product dat ik had gekocht was stuk af geleverd door D.P.D.
Ik heb jullie een mail gestuurd en nadat ik een foto had aan geleverd van het gebroken product. Hebben jullie mij een nieuwe gestuurd Klasse ik ben er erg blij mee.Top

Antwoord van Lumbuck
Ben zeer tevreden van jullie goederen…
Ben zeer tevreden van jullie goederen en snelle levering
Gr Nadia Jaspers

Aanrader!
De prijzen op de website zijn erg aantrekkelijk en de website toont vaak nieuwe unieke producten! Nog nooit eerder een product besteld bij Lumbuck, dus het was even spannend of de kwaliteit goed was, en of het product net zo mooi was als op de foto. Onlangs een mooie kruk binnen gekregen (Martin Teak Kruk), en hij staat erg mooi bij de rest van mijn interieur. Levering was erg snel en het product is goed ingepakt! Bedankt!

Antwoord van Lumbuck
De bestelling viel kleiner uit dan…
De bestelling viel kleiner uit dan gedacht maar toch tevreden, ook een supersnelle levering, gewoon top

Een absolute aanrader
Een absolute aanrader! De website is heel overzichtelijk en duidelijk, mooi en kompleet assortiment tegen betaalbare prijzen.
Levertijd was snel en ons mooie wijnrek netjes verpakt.
En nu lekker wijnen,wijnen,wijnen!:-)

tafellamp
mooie producten en goede service (communicatie), niets op aan te merken!
Bedankt voor de leuke tafellamp !

Antwoord van Lumbuck
Ik heb 21 mei iets besteld bij jullie.
Ik heb 21 mei iets besteld bij jullie.. het is vandaag 2 juni, heb nog steeds niks binnen.. weet niet of het aan jullie ligt of aan de pakketbezorgers, vind het een beetje vreemd... & ik krijg al vanaf afgelopen donderdag e-mail dat het pakketje onderweg is.

Antwoord van Lumbuck
Zojuist de John Triplet tafel lamp…
Zojuist de John Triplet tafel lamp bezorgd gekregen. Super gaaf en wat snel geleverd in deze tijd!
Alles is goed verlopen en het was goed…
Alles is goed verlopen en het was goed ingepakt.