Beste, ook ik ben opgelicht. Doe aub aangifte bij de politie en meldt het rekeningnummer naar waar geld is overgemaakt! Alleen bij meerdere meldingen komt het op zwarte lijst en kan onderzoek worden g... Toon meer

Helaas geen goede research gedaan hier op trustpilot… 4 lampen besteld eind september en tot op heden niets binnen en geen communicatie, links in de bevestiging werken niet en mail is uit de lucht. Wa... Toon meer

1 tip voor iedereen die nog maar 'overweegt' om een bestelling te plaatsen, doe het NIET ! Ik moest helaas 1 ster geven aangezien 'geen' er niet tussenstaat. Ik stel mij gewoon de vraag of t bedrijf w... Toon meer

Bij lumbuck.nl een ontzettende leuke tafel lamp gevonden echter wilde wij deze met een andere kap. Per mail gevraagd naar de mogelijkheden en hier werd zeer snel gehoor aangegeven. Daarnaast mochten... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lumbuck stelt het resultaat van het vertrouwde ambacht online beschikbaar! De creatieve natuurlijke vormen van het hout zijn in bijna alle producten behouden, wat zorgt voor de perfecte sfeer en unieke uitstraling. Lumbuck vertrouwt op de landelijke, rustieke handgemaakte woonaccessoires!

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van Lumbuck. Als er een probleem opduikt helpt men u direct verder en lost het ook effectief op.
Prachtige lamp
Ik zou hier zeker nog bestellen als ik iets nodig heb.

7 januari 2021

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Els, bedankt voor de fijne review! Nog veel plezier met de Huell Hanglamp en hopelijk tot een volgende keer! Gr, Lumbuck

Lampen worden helaas geleverd zonder stekker

Ik heb 2 wandlampen besteld. Helaas stond er nergens vermeld dat ze worden geleverd met een korte snoer en zonder stekker eraan! Je verwacht een kant-en-klare lamp, dus dit viel behoorlijk tegen helaas.... lamp zelf is in het echt echter wel net zo leuk als op de foto!

1 januari 2021

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Antoinette van Zundert. Wat jammer dat u ons een slechte review geeft! De levertijden zetten wij altijd bij de productbeschrijving. De lamp heeft een verzendtijd van maximaal 6 weken. Dit betekent dat de lamp in de week van 25 januari wordt verwacht.

Wij zouden het overigens erg waarderen als u uw review aanpast als u de lamp heeft ontvangen :)
Gr, Lumbuck

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen na 2 weken. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit vh product.

29 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Peppel Lamers. Wat jammer dat u ons een slechte review geeft! De levertijden zetten wij altijd bij de productbeschrijving. De lamp heeft een verzendtijd van maximaal 6 weken. Dit betekent dat de lamp in de week van 25 januari wordt verwacht.

Alvast een prettige jaarwisseling! Gr, Lumbuck

Is een leuk ding...maar groter…

Is een leuk ding...maar groter aangeschreven dan hij daadwerkelijk is...beetje jammer

28 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemorgen Steven Monster, wat jammer om te horen dat de afmeting tegenvalt. Wij zetten altijd de exacte productafmeting in de productomschrijving. Mocht u feedback hebben over onduidelijke / onjuiste informatie op onze webshop, dan horen wij dat uiteraard graag! Voor nu alvast een prettige jaarwisseling gewenst. Gr, Lumbuck

Wij hadden een klok gekocht

Wij hadden een klok gekocht. Helaas was hij tijdens het versturen beschadigd op 1 plek. Gelijk contact opgenomen met Lumbuck en super snel tot een oplossing gekomen!
Ik raad Lumbuck zeker aan!

26 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Mar, bedankt voor de leuke review! Erg vervelend dat de klok kapot aankwam, maar wij zijn blij dat we gezamenlijk tot een oplossing zijn gekomen. Alvast een fijne jaarwisseling en hopelijk tot een volgende keer. Gr, Lumbuck

Bestelling gaat prima

Bestelling gaat prima. Snap alleen niet dat de levering in twee zendingen is gesplitst?

22 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemorgen Meindert Jansen, bedankt voor uw review! Sommige producten hebben wij helaas niet meer op voorraad, maar kunnen wel besteld worden. Wij vermelden altijd de actuele levertijden op de productpagina. U heeft meerdere producten besteld met verschillende levertijden. Om u onnodig te laten wachten, sturen wij altijd de beschikbare producten direct op.

Alvast veel plezier met de Craft Loft Hanglampen! Gr, Lumbuck

Petrol kussen

Kussen was kleiner dan ik had verwacht maar wel erg leuk.

18 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Astrid, wat goed om te horen dat de Kiko Braided Kussen goed bevalt! Veel plezier er mee en hopelijk tot een volgende keer. Fijn weekend! Gr, Lumbuck

Topservice

Topservice! Elk mailtje werd vrij snel beantwoord, wat zeer fijn was. Lampen zijn prachtig!

18 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag mw. Morys, super bedankt voor de leuke review! Alvast een fijn weekend en veel plezier met de lampen! Gr, Lumbuck

Zo blij met met mijn lampen

Zo blij met met mijn lampen. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat!

13 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemorgen Marijn, bedankt voor de leuke review en super veel plezier met de nieuwe lampen!

Bestelling niet binnen

Heeft van Limbuck donderdag een track en trace gekregen. Nu is het zondag geeft het aan dat het nummer niet bekend is bij post nl En ik heb noch steeds niks in huis van deze bestelling .Maar wel een factuur .

13 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Dhr. van Zutphen. Wat jammer dat u ons een slechte review geeft! Tijdens de aankoop hebben wij contact gehad omtrent de levertijd. We hebben toen aangegeven dat de levertijd van beide lampen 4 weken is. De track&trace die u van ons heeft ontvangen, zal geactiveerd worden als de lampen onze fabriek verlaten. Mochten wij nog wat voor u kunnen betekenen, dan kunt u ons altijd per mail of whatsapp bereiken! Fijne zondag! Gr, Lumbuck

Op internet gezocht naar hanglampen

Op internet gezocht naar hanglampen. Hele mooie gezien maar een groot bedrag. Toen kwam ik op de site van Lumbuck. Ongeveer dezelfde lamp maar stukken goedkoper. Gelijk 2 besteld. De levering zou ongeveer 6 tot 8 weken duren. Dit werd gelijk bij de bestelling medegedeeld. Op een gegeven moment een track en tracé code gekregen. Helaas werkte de code niet, dus gelijk gedacht dat het geen zuivere koffie was. Mail verstuurd aan Lumbuck en direct antwoord. Dit gaf gelijk al meer vertrouwen. Uitleg gekregen over mijn zending. Toen de eerste lamp was afgeleverd bij een postagentschap moest ik nog invoerheffing betalen. Dit direct aan Lumbuck gemaild en weer direct antwoord. Omdat de zending niet goed was gegaan kwam er een apart postpakketten met een briefje met een kleine attentie. Hulde. Daarna was het wachten op de tweede lamp. Deze kwam een aantal weken later met eveneens een importheffing. De rekeningen naar opgestuurd naar Lumbuck en na 3 dagen het geld terug gestort.
Met elke zending kan wat fout gaan, maar de wijze van afhandeling is tekenend voor service gerichtheid van de leverancier. Dit is bij Lumbuck zeer goed geslaagd.
Kortom een goede leverancier uit het juiste hout gesneden.

8 december 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemorgen Peter, bedankt voor de leuke review! Wij hebben inderdaad veelvuldig contact gehad omtrent uw bestelling, maar wat staan de lampen mooi in jullie huis! De bezorging van 1 Donovan lamp is inderdaad verkeerd gegaan, maar wij zijn erg blij dat jullie de lamp op korte termijn alsnog hebben mogen ontvangen. Bedankt voor de fijne communicatie en feedback omtrent ons product en dienst. Alleen op die manier kunnen wij onszelf verbeteren. Veel plezier met beide Donovan lampen en mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen, dan weet u mij te vinden. Fijne dag! Groet, Lumbuck

Goed bedoel ik mee dat we tevreden zijn…

Goed bedoel ik mee dat we tevreden zijn over jullie hulp en uitleg als er een vraag gesteld werd .

24 november 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag A Heimel, bedankt voor de fijne review. Ik hoop dat de Trend Rope Tafellamp goed bevalt! :) Fijne avond!

Tevreden

Ik heb hier zwevende planken besteld. De zending duurde ongeveer 2 weken. Alleen bij ontvangst zat er schade op het artikel door transport. Ze zijn makkelijk te bereiken via Whatsapp. Ik kreeg vrij snel antwoord en zijn zeer vriendelijk/meedenkend voor een oplossing. Nu sturen ze mij een nieuwe zending. Voor wat ik heb gezien. Zijn de planken onwijs mooi van kleur en juist dikte. Precies wat ik zocht. bevestigingen zijn meegeleverd. Ik kan niet wachten om de planken op te hangen 😊

21 november 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Do Tak, bedankt voor de fijne review. Erg vervelend om te horen dat de wandplanken kapot zijn aangekomen. Wij gaan ervoor zorgen dat u spoedig nieuwe ontvangt! Fijne dag!

Ik heb nog niks ontvangen

Ik heb nog niks ontvangen . 2 weken geleden besteld . Dus kan ook nog niet oordelen .

14 november 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemiddag Jose! Nogmaals bedankt voor de bestelling! De Trunk Industrial wandlampen zijn op 31 oktober besteld en hebben een verzendtijd van 6 weken. Wij verwachten dat de lampen over maximaal 4 weken geleverd zullen worden. Alvast veel plezier en mochten wij nog iets kunnen betekenen, dan horen wij dat uiteraard graag!

Zo wordt 'wijnen wijnen' pas echt speciaal!

We hebben bij Lumbuck het Kyara wijnrek gekocht en vinden het helemaal geweldig! Voor een 'wijnrek' is de prijs hoog, maar dit stuk is gewoon een kunstwerk in je kamer. We zijn weg van de natuurlijke look, gecombineerd met de stoere stalen ringen. Een absolute eyecatcher! Bovendien een snelle bezorging, met een dag van te voren een persoonlijk telefoonbericht over de bezorgtijd. Net als de ontwerpen: deze touch onderscheidt Lumbuck van vele andere webwinkels. Petje af!

12 november 2020

Antwoord van Lumbuck

Hi Daniëlle, wat een ongelooflijk mooi bericht. Goed om te horen dat onze service en product zo goed is ervaren. Daar doen wij het namelijk voor! Heel veel plezier met Kyara en hopelijk tot een volgende keer!

Oeps....eigen gemaakte fout werd wel goed en snel opgelost!…

Ik had bij het bestellen van de lampen over het hoofd gezien dat er verschillende kleuren waren🙈 toen ik via de mail na aanleiding van een vraag hier achter kwam, hebben zij dit toch snel en netjes voor mij opgelost 😁 Een echte aanrader als je mooie originele lampen wilt hebben voor in je huis of bedrijf :)

12 november 2020

Antwoord van Lumbuck

Hi Lyanda, super bedankt voor het compliment! Alvast veel plezier met de Jacob Raaf Tafellampen!

Snelle reactie op mail

Snelle reactie op mail, snelle levering en mooi product. Top.

21 oktober 2020

Antwoord van Lumbuck

Goedemorgen Ronald, bedankt voor de leuke review! Ik hoop dat onze Makassar Tafellamp als cadeau goed in de smaak viel!