Beste, ook ik ben opgelicht. Doe aub aangifte bij de politie en meldt het rekeningnummer naar waar geld is overgemaakt! Alleen bij meerdere meldingen komt het op zwarte lijst en kan onderzoek worden g... Toon meer
Helaas geen goede research gedaan hier op trustpilot… 4 lampen besteld eind september en tot op heden niets binnen en geen communicatie, links in de bevestiging werken niet en mail is uit de lucht. Wa... Toon meer
1 tip voor iedereen die nog maar 'overweegt' om een bestelling te plaatsen, doe het NIET ! Ik moest helaas 1 ster geven aangezien 'geen' er niet tussenstaat. Ik stel mij gewoon de vraag of t bedrijf w... Toon meer
Bij lumbuck.nl een ontzettende leuke tafel lamp gevonden echter wilde wij deze met een andere kap. Per mail gevraagd naar de mogelijkheden en hier werd zeer snel gehoor aangegeven. Daarnaast mochten... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Lumbuck stelt het resultaat van het vertrouwde ambacht online beschikbaar! De creatieve natuurlijke vormen van het hout zijn in bijna alle producten behouden, wat zorgt voor de perfecte sfeer en unieke uitstraling. Lumbuck vertrouwt op de landelijke, rustieke handgemaakte woonaccessoires!
Barbusselaan 54, 1102TX, Amsterdam, Nederland
- info@lumbuck.com
- lumbuck.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Super service👍Ik had waxinelichtje…
Super service👍Ik had waxinelichtje houder van hout besteld de vorm die ik thuis kreeg vond ik echter niet mooi. Ik heb het terug kunnen sturen ( wel op eigen kosten) en een andere zojuist ontvangen die fantastisch is. Je weet dat een natuurproduct nooit hetzelfde is en toch deze service !!!

Antwoord van Lumbuck
Nog niet ontvangen dus kan ook niet oordelen
Jullie vragen al twee maal om een review, maar daarvoor moet er wel eerst bezorgd zijn.

Lamp roestig
Lamp is niet zoals verwacht. Maar wel goede service en kon de lampen retourneren.

Prachtige en unieke lamp
Prachtige en unieke lamp voor een vriendelijke prijs. Ook snel geleverd, aanrader!

20 februari bestelling geplaatst
20 februari bestelling geplaatst. Het is nu 2 maart, dus 10 dagen verder, en nog niks ontvangen.

Antwoord van Lumbuck
de pagina,s zijn heel mooi heb een…
de pagina,s zijn heel mooi heb een bestelling gedaan krijg het over 4 tot 6 weken lampen voor aan de muur en een mooie hanglamp ook bij jullie besteld dus moet nog even wachten we zien het wel maar ben benieuwd

Antwoord van Lumbuck
Breed assortiment en kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs.
Een aantal kantoor meubels gekocht via de zeer uitgebreide website.
Snelle levering,goed verpakt.We hebben veel (werk)plezier van de Lumbuck kantoor inrichting (bespreek tafels, stoelen en wanddecoratie). Enorm praktische firma als one-stop shop!

Oplossingsgericht en sympathiek.
De eerste bestelling was niet wat ik ervan verwacht had. Dat werd heel snel opgelost door een nieuwe kosteloos te leveren. Nu hebben we een perfect kastje staan. Blij met de geboden oplossing.

Dex Rope Bamboe Hanglamp
De Dex Rope Bamboe Hanglamp mogen ontvangen. Hij hangt helaas nog niet maar zag er bij het uitpakken al supergaaf en stoer uit, precies zoals wij verwachtten. Communicatie verloopt heel vlot en soepel. Ben heel blij dat ik mijn lamp hier gekocht heb. Zou het zeker nog een keer doen !

De lamp is heel mooi
De lamp is heel mooi. Het is alleen jammer dat er geen steker aan zit

Wat een fijne service!
Wat een fijne service!
Wij hadden wat besteld via bol.com. Het kwam binnen en verschilde van de foto. Wat begrijpelijk is, aangezien het een natuurlijk product is.
Na contact te hebben gehad met Jurre via bellen & whatsapp, hebben we precies gevonden wat we wilden.
Heel erg bedankt Jurre! Onze witte pauw gaat prachtig staan op de stomp. Tot gauw weer!
Gr. Willy

Antwoord van Lumbuck
Onze aankoop was redelijk vuil
Onze aankoop was redelijk vuil . Het houtenbakje zit nog 100 % recht en staat ook niet helemaal pas .
Vinden het voorlopig zijn geld niet waard jammer genoeg

De lamp is 3 weken opgewacht
De lamp is binnen 3 weken opgewacht, uit het buitenland.
De lamp valt klein uit en er zit ook geen stekker aan.
De kleur is wel mooi precies zoals op het plaatje.

Vlotte opvolging
Tot op heden alvast een goed gevoel! Handige website, vlotte administratie en opvolging van mailverkeer. Ben nu benieuwd om onze salontafel te ontvangen.

Netjes geleverd, slechte service
Netjes geleverd, door het vervoer, beschadigd.
Netjes opgelost.

Oplichting
Op de site werd de trunk industrial lamp aangeboden als houten lamp. Bij levering bleek de lamp van metaal te zijn geschilderd als iets wat voor hout moest doorgaan.
Het leek niet op wat werd aangeboden, noch de gebruikte materialen. Het had meer weg van een iets dat je op Ali expres besteld alleen dan niet voor de prijs.
Contact met de winkel was waardeloos. Na mijn klacht over de levering was de enige reactie jammer en je kan het op eigen kosten terug sturen.
Mijn ervaring met deze webwinkel komt dicht in de buurt van oplichting met een waardeloze klachtenafhandeling.
Ik zou deze webwinkel met een grote boog mijden.
Aanvulling op de reactie. Dat hebben jullie dan aangepast. De lamp werd toen ik deze bestelde als houten wandlamp aangeboden. Extra reden om hier nooit meer wat te bestellen

Antwoord van Lumbuck
Zo blij met de klok en kaarsenhouder…
Zo blij met de klok en kaarsenhouder snel en goed verzonden

8 punten waard
Prijs kwaliteit ben ik erg tevreden mee! Er was 1 plekje op het hout niet zo goed ingesmeerd en daarom zag je rare plek