Luxaris

Beste mensen, Helaas "welkom bij de club"!! Zojuist aangifte gedaan op het politiebureau, wat een kansloos bedrijf is dat "LUXARIS". Ik ben voor € 90,- opgelicht, en heb niets ontvangen.... Toon meer

Eerst bestelling niet compleet , meerdere mail gestuurd helaas geen antwoord. De airco blaast geen koude lucht. Airconditioner – Hete/Koude Airco met Afstandsbediening + GRATIS Cadeaus! Beperkte vo... Toon meer

KANSLOZE OPLICHTERS

Beste mensen,

Helaas "welkom bij de club"!!

Zojuist aangifte gedaan op het politiebureau, wat een
kansloos bedrijf is dat "LUXARIS".
Ik ben voor € 90,- opgelicht, en heb niets ontvangen.
O sterren dus......

Dus iedereen is bij deze gewaarschuwd........

Harry

15 juli 2025

Airco

Eerst bestelling niet compleet , meerdere mail gestuurd helaas geen antwoord.
De airco blaast geen koude lucht. Airconditioner – Hete/Koude Airco met Afstandsbediening + GRATIS Cadeaus! Beperkte voorraad🎁 × 1

23 juni 2025

Wat een snert site is dit zit al 3…

Wat een snert site is dit zit al 3 maanden te wachten en ik heb nog steeds niks
Ik heb ze suf gemaild maar krijg totaal geen reactie
En dan zeggen ze ook nog wij zijn betrouwbaar en je krijgt je geld terug als je niet tevreden bent
Ze zijn gewoon oplichters bah ik haat deze mensen die dit doen

7 december 2020

Super slecht

Super slecht. Ik heb ik juli twee bh's besteld. Nog steeds niets ontvangen. Ben een poosje aan het lijntje gehouden maar hoor nu niets meer. Ik krijg ook mijn geld niet terug. Oplichters!!!!!!!!!!!

15 november 2020

Heb hier ook iets besteld voor 49,95€…

Heb hier ook iets besteld voor 49,95€ maar ook niks ontvangen. Maar kunnen we niet kijken of we naar hetzelfde banknummer het geld hebben overgemaakt die rekening moet namelijk wel van iemand zijn ik heb overgemaakt naar nummer NL70 RABO 0115 6000 00 misschien kunnen we hier iets mee want niks doen helpt ook niet.

2 november 2020

Luxaris zijn oplichters

Luxaris zijn niet meer dan oplichters. Ik werd een jaar aan het lijntje gehouden via de mail maar heb nooit meer iets ontvangen. Ik heb m'n geld teruggevraagd en deze heb ik nooit ontvangen en ook geen reactie meer. Bestel nooit bij deze site, je wordt opgelicht.

28 oktober 2020

Kansloos volk.

Kansloos volk.
Zijn gewoonweg bewuste oplichters.
Koop aub niets bij die gasten, het is zeker niet hetgeen wat je denkt dat je koopt.

13 oktober 2020

Ik bestel iets bij Lavazio

Ik bestel iets bij Lavazio. Krijg op 25-09-2020 een mail dat mijn bestelling bij Luxaris is bevestigd. En dat is al. Geen mailadres, geen contact nummer. Het bestelnummer kan je nergens invoeren. En als je op de site van Lavazio gaat, is hij niet beschikbaar. Bij Luxaris kun je het bestelnummer invoeren en dan is hij niet bekend. Oplichting lijkt me.

8 oktober 2020

Oplichting

Oplichting , tot en met...beweegbare haai....nope!! Gewoon vast stuk plastiek haai.

7 oktober 2020

Ook 2 haaien besteld

Ook 2 haaien besteld, ook te laat binnen!! Pure oplichting!! Haaien zijn keihard, geen beweging in te krijgen, mond gaat niet open, vinnen keihard. Neppe dure(goedkope) schit zooi uit China of whatever. Nooit geen zaken mee doen!

28 september 2020

oplichting ik koop 2 beweegbare haaien…

oplichting ik koop 2 beweegbare haaien voor 50 euro vervolgens krijg ik die veel te laat binnen en toen ik ze binnen kreeg zekker niet automatisch beweegbare haaien nee het zijn harde niet beweegbare haaien .ik heb meer mails gestuurd want er zit geen retoer bon bij geen land van afkomst en geen poscode dhl gebeld die kunnen ook niet zeggen waar het vandaan komt vermoedelijk China. Maar al met al 50 euro kwijt want ik kan niet trug sturen en dit bedrijf reageerd niet op mailtjes

BESTEL AUB NIKS BIJ DEZE BEDRIJF HET KOST U GELD EN U KRIJGT SHIT

28 september 2020

Oplichterij

Zeer slechte ervaring. Product besteld, en iets belachelijks ontvangen uit China. Na meerdere mails te hebben gestuurd, stuurde ze mij een email met daarin een kopie van een Paypall betaling. Deze betaling is nooit bij mij binnengekomen. Oftewel oplichterij. Geen zaken mee doen.

11 september 2020