Klaus har både sat varmepumper op i 2024 og efterfølgende leveret årlig service. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale Klaus.
Lees wat reviewers zeggen
Min nuværende varmepumpe gav op. Jeg fik 3 tilbud via nettet. Klaus ringede til mig samme dag og vi talte om hvilke muligheder der var. Da der ikke var mange hundrede kroners forskel på buddene, v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Gennemført solidt arbejde og service, der simpelthen ikke kan gøres bedre! Har fået opsat varmepumpe med split på 2 inde-dele. Alt er udført pænt, det er tydeligt, at der bliver gået op i detaljerne o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den gode personlige, erfarne rådgivning Klaus L. gav os - kom ud til os med info og materiale. Vi havde andre henvendelser - men Klaus var den første. Og ham valgte vi - behøvede ikke at rådføre os... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Varmepumper (luft/luft) monteres og serviceres. Høj håndværksmæssig standard og bedste materialer. Cykelværkstedet tilbyder reparation & service på alle cykler, dog ikke trehjulede ladcykler. Stort udvalg af reservedele og tilbehør i web-butikken. Værkstedet er fortrinsvis åbent efter aftale. Ring/Skriv
Contactgegevens
Lystrupvej 29, 3330, Gørløse, Denemarken
- lystrupvej@mail.dk
- lystrupvej.info
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig god service og pris
Rigtig god service og pris. Det er når noget går galt - i dette tilfælde et defekt printkort - at man finder ud af om det er det rigtige firma man har handlet med. Hvordan håndteres en reklamation. Lystrupvej Varmepumper reagerede øjeblikkeligt og skiftede printkortet på så kort tid som muligt. Kan anbefales.

Seriøst firma!
For 1 år siden kom Klaus og satte en ny varmluftspumpe op. Det gjorde han rigtig godt og vi er yderst tilfredse. Dengang talte vi om service på pumpen, men fik ikke aftalt noget og jeg havde glemt alt om det vigtige, årlige tjek. For en uge siden, så skrev han så til mig, at hvis jeg var interesseret i service, så ville han komme forbi, og det var jeg selvfølgelig, så jeg tog glad imod tilbuddet. Nu har han så været her og endnu en gang kan vi konstatere at vi er meget tilfredse.
Dette firma kan jeg varmt anbefale!

Antwoord van Lystrupvej Varmepumper, Cykelværksted & Butik
A very fast and efficient installation…
A very fast and efficient installation of my varmepump!
Everything works fine and Klaus is a very friendly and professional engineer. Solved all the problems with our installation. I would recommend him to anyone considering a varmepump system!
Den gode personlige erfarne betjening -
Vi havde andre henvendelser - men Klaus var den første. Og ham valgte vi - behøvede ikke at rådføre os med andre tilbud.
Jeg gik lidt til hånde under monteringen - og Klaus imponerede os med sin faglighed. Nu nyder vi varmen - og føler vi har en god servicemand 👍som kan sit kram.

Super god betjening af Klaus
Super god betjening af Klaus. Hurtig respons. Godt orienterende møde på adressen. Og meget hurtig installation ugen efter. Arbejdet er udført helt som aftalt og i meget pæn finish og alt efterladt i smukkeste orden. Og rigtig god varme i huset igen.

Montering af varmepumpe
Har fået installeret varmepumpe (aircondition) og det virker bare! Fra snak til realitet tog blot et par dage (mange firmaer har 5 ugers ventetid, de firmaer kan faktisk blive for upersonlige og store). Han er super professionel og dygtig - kan klart anbefales!

Venlig, hjælpsom, dygtig
Super service og imødekommende
Super service og imødekommende. Der er styr på tingene og prisen er ikke til at konkurrere med. Ved udbedring af skader, service mv returneres samme dag om indlevering.
Og så der der åbent når andre holder lukket😉
God oplevelse, hurtig levering
Jeg bestilte et par cykeldele, som jeg tidligere havde bestilt hos andre webshops men som de ikke kunne levere, og ordren blev afsendt senere samme dag selv om det var weekend. Virkelig fin service
Endnu engang tak for god service
Nem og hurtig kommunikation - god service
Nem og hurtig kommunikation. God hjælp til at hjemskaffe en vare, der ikke er mange der forhandler, uden at der på nogen måde blev taget overpris. Rigtig god oplevelse.
Så god at jeg ikke kan vurdere serviceniveauet ved returnering. Men blev lovet returnering hvis produktet ikke var svarende til det forventet, og har ikke den mindste grund til at tro, at der ville være problemer hermed.
Internethandel når det er bedst - TAK!!!
Tjah, hvad skal man sige andet end: "Bedre bliver det simpelthen ikke"!
Forespurgte først via e-mail om et detaljer vedr. en vare, som jeg havde fundet på firmaets hjemmeside; fik omgående et både venligt og præcist svar og tænkte: "OK, de folk her, de ved sandelig hvad de har med at gøre!”
Bestilte så straks via hjemmesiden, som fungerer perfekt; simpelt, utvetydigt, hurtigt - bedre bliver det ikke! Nethandel når det er bedst og lettest - punktum. Prisen? Absolot billigste i dele Danmark!!
Fik straks ordrebekræftelse via mail, og kort tid efter samme dag advisering om at varen allerede VAR afsendt. Lidt senere kom så en Track-og-Trace mail med link hvorved varens hurtige fremgang osv. kunne følges. Wow - blæret... så kan det bare ikke gøres bedre!
Superkort leveringstid… hvad mere kan man ønske sig? Så, simpelthen, ja, simpelthen --> S-M-U-K-T!!! Faktisk fuldstændigt fremragende! :-))
Held og lykke med din internet-shop, Klaus; det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler hos dig!
PS; addendum: Et øjeblik efter at jeg havde indsendt denne fem-stjernede anmeldelse dukker den op på Trustpilot's hjemmeside, hvor i forvejen allerede er en anden anmeldelse af Lystrupvej; en anmeldelse også til fem stjerner.
Hvad der er totalt mystiskt, er, at Trustpilot beregner gennemsnittet af disse to anmeldelser som hver er på fem stjerner (min + den tidl. anmeldelse) til kun 4.0 stjerner!?!?! Hvordan Pokker kan gennemsnittet af (5+5) være 4??
Fusk, trustpilot; FUSK!!! :-(((
Mvh.
Johan
København
Nu har jeg handlet hos Klaus et par…
Nu har jeg handlet hos Klaus et par gange. Der er altså helt fremragende service hver gang.
Man får en god snak om cykler og hjælp til selvhjælp med reparationer. Han er også opmærksom på de faldgruber, man kan falde i som gør-det-selv-mekaniker, og hjælper med konstruktive løsninger og muligheder.
Han svarer lynhurtigt på henvendelser via Facebook, og har kundevenlige åbningstider.