Ik ben nog steeds zo blij met de bank die ik bij made besteld heb, na 6 jaar gebruik ziet hij er nog steeds top uit en zit nog steeds fijn. Heb zowel de kussenslopen als de hoezen van de zittingen i... Toon meer

We bestelden een bed. De levering ging nog best vlot maar van de vijf pakketten waarin het bed geleverd werd miste er 1. Het was niet duidelijk of dit aan postnl of made lag. Bij contact met made wild... Toon meer

Mooie bank besteld. Bij levering door de nette mensen van PostNL hadden ze al schade geconstateerd. Direct foto’s gestuurd en actie zou worden genomen om bank om te wisselen. Daarna 7 weken allerlei... Toon meer

Normaal laat ik niet vaak ergens een review achter, maar ik zag een behoorlijk aantal negatieve reviews (en ieder z’n eigen ervaring natuurlijk) dus ik dacht daar zet ik onze positieve ervaring tegeno... Toon meer

Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Bezoek MADE.COM Meer weten en ontdekken? Bezoek onze site en deel dit met vrienden.

3,3

Gemiddeld

14K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Faillisement

Half oktober mijn bank besteld die na 6 tot 8 weken geleverd zou worden. Vandaag een mail uit Engeland ontvangen dat made.com omgevallen is en de consument moet wachten op verdere instructies ihkv geld terug. Het was een dure bank, ik vrees dat ik mijn geld niet meer terug krijg. Vreselijk balen.

15 november 2022

Schandalige service

Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt!
Op 26 oktober is mijn bestelling zogenaamd meegegeven aan de bezorger alleen is Made er die dag mee gestopt en is hier dus niks van waar… klantenservice is onbereikbaar of stuurt alleen een automatisch antwoord. Het is uiterst schandalig dat open staande bestellingen helemaal niet worden geleverd zoals op de site wordt aangegeven en dat er ook geen contact opgenomen wordt met klanten over hoe en wat nu verder… al met al duidelijk waarom dit bedrijf failliet is gegaan.

26 oktober 2022

NIET bestellen!!!

Bestelling gedaan op 25 oktober en mijn lampen nog steeds niet ontvangen. Ik ben ook bang dat ik het niet meer ga ontvangen helaas. Nu staat er namelijk op de website dat ze geen orders meer aannemen.

7 november 2022

Bank zakt na 5 maanden al door.

We hebben de bank Orsel gekocht. De kleur was veel lichter dan op de foto maar de bank was verder wel mooi, dus hebben we hem gehouden. Dat was een verkeerde beslissing. Na een paar maanden is de bank aan 1 kant al helemaal doorgezakt. Terwijl we echt niet boven het max draaggewicht uitkomen. Ik zie dat de nl website uit de lucht is, dus kan waarschijnlijk fluiten naar m'n geld....erg jammer. Is toch een grote aankoop geweest.

6 november 2022

Wij kregen een verkeerd pakket…

Wij kregen een verkeerd pakket toegestuurd en kunnen de klantendienst door het faillissement niet bereiken. Onze enige hoop is dat we de klanten kunnen terugvinden die ons pakket ontvingen en het zo onderling kunnen regelen. Wij ontvingen op vrijdag 28/10 de 'Elona kledingkast' waarvan pakket 2/4 ontbreekt. Wij ontvingen in de plaats het tweede pakket van 'Damien buffetkast'. Moest het even meezitten waardoor de klanten die ons deel ontvingen dit lezen neem gerust contact op!

28 oktober 2022

Onzekerheid troef

Wij bestelden 3x een service op 22/10, totaal ter waarde van 300€. Nu heel veel onzekerheid over de levering of de teruggave van betaling. Echt balen! Echter, vandaag nog grotere onzekerheid voor de werknemers. Ik hoop voor beiden op een goede uitkomst. Fingers crossed!!!

1 november 2022

30 april 2022 artikel, 31 oktober nog niks ontvangen

30 april 2022 artikel besteld, 25 mei bericht gekregen dat deze is vertraagd tot 27 oktober. Tot op heden (31 oktober) niks van het bedrijf vernomen. Heb er allerminst vertrouwen in dat ik nog iets ga ontvangen en ze zijn niet te bereiken.

31 oktober 2022

Kast besteld die er nooit gaat komen, fluiten naar mijn geld

In juni een kast besteld die eind september zou worden geleverd. Omdat het een mooie kast is, vond ik het niet zo erg om hier enige tijd op wachten. Toen ik eind september niks had gehoord, heb ik zelf maar contact opgenomen. Er werd mij verteld dat de kast vertraging heeft en nu eind december zou worden geleverd. Op dat moment wisten ze dus al dat er een faillissement aan zat te komen, maar ze hebben doelbewust hier niks mee gedaan. Ze hebben me zelfs als zoethoudertje een voucher gegeven. Dit is pure oplichterij. Ik kan dus naar mijn geld fluiten.

31 oktober 2022

Oplichters

Bestelling geplaatst. Na een online vraag kreeg ik ineens een bevestiging met track & trace.. echter label is aangemaakt maar product niet aangeleverd bij postbedrijf.. Vandaag is de hele website down.. jammer dat ik geen 0 sterren kan geven.

28 oktober 2022

Maanden terug een kast besteld en niks…

Maanden terug een kast besteld en niks ontvangen. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice bleek dat er een ‘fout’ in het systeem is gemaakt en de kast niet meer bestelbaar was. Destijds is gezegd dat het betaalde bedrag teruggestort zou worden. Na weken te hebben gewacht op ons geld, hebben we weer contact gezocht met de klantenservice. Toen werd gezegd dat ze een bevestiging van de retournering ‘per ongeluk’ naar het verkeerde e-mailadres is gestuurd. De mail is nogmaals gestuurd en die hebben wij bevestigd. Na bevestiging zou het bedrag binnen 3-5 dagen worden teruggestort, dat is nu ook al twee weken geleden en niks ontvangen. Het zijn een stelletje oplichters! Nu lees ik dat het bedrijf failliet is en is er geen mogelijkheid om contact op te nemen. Ik heb zo’n spijt van mijn aankoop. Zo €675,- weg.

27 oktober 2022

Op 5 oktober een bestelling gedaan en…

Op 5 oktober een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen. Contact gezocht met de klantenservice via whatsapp, maar geen reactie ontvangen. Via de app geven ze aan dat als ze niet binnen 24 uur via whatsapp reageren dat via de mail zullen doen, maar helaas nog mail ontvangen. Wanneer ik per mail contact met de klantenservice wil opnemen kan ik op de website een formulier invullen, maar deze kun je niet verzenden. Gezien de slechte levering en bereikbaarheid van de klantenservice zou ik u aanraden hier niet te bestellen.

5 oktober 2022

Kapotte lamp

Tijdje geleden heeft mijn vriendin een staande lamp gekocht. Lamp had eerst 5 glazen bollen. Omdat de lamp erg fragiel is zijn er twee bollen kapot gegaan. Vriendin in tranen en contact opgenomen met Made maar geven aan dat ze geen losse onderdelen hebben en tonen zich niet bereid te helpen. Deze lamp kunnen we dus weggooien. Lamp was 180 euro

25 oktober 2022

Antwoord van Made.com

Bedankt voor de beoordeling Noam. Het is soms inderdaad niet altijd mogelijk voor ons om enkel een los onderdeel na te sturen, omdat deze niet worden geproduceerd. Wij begrijpen echter dat veel situaties met beschikbaarheid van losse onderdelen efficiënt opgelost kunnen worden. Daarom wordt er momenteel hard aan gewerkt om dit in de toekomst mogelijk te maken. Nogmaals excuus voor het ontstane ongemak en de teleurstelling.

1 bed kapot geleverd, geen klantenservice en verschrikkelijke service

1 bed kapot geleverd, vervolgens klantenservice onbereikbaar, chatfunctie werkt niet naar behoren, whatsapp functie duurt minimaal een week voor je reactie hebt. En afspraken van de mail worden niet nagekomen, wat een kuttent!
Geen zaken mee doen!

20 oktober 2022

Antwoord van Made.com

Hi Olivier, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Het spijt ons dat dit product niet naar wens is. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? Zij helpen je graag met het vinden van iets anders.

6 okt besteld, 20 okt nog niet ontvangen

Op 6 oktober een product besteld. Het is nu 20 oktober en ik heb het nog niet ontvangen. Misleidend dat er bijstaat dat het binnen 7 dagen verzonden wordt. Wel verzonden iid maar geen enkele levering tot nu toe. Na contact met made.com kreeg ik als antwoord dat het wel tot het einde vd maand kon duren. Vind dat ze dit duidelijk op de site moeten vermelden!

20 oktober 2022

Antwoord van Made.com

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We begrijpen je teleurstelling en bieden onze oprechte excuses voor dit ontstane ongemak.
We den ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.
We streven er altijd naar om onze klanttevredenheid te verbeteren en dat is dankzij terugkoppelingen zoals die van jou mogelijk.

Terugbetaling

Ons bed was door een productie fout niet meer te gebruiken. Wij kunnen het retourneren en MADE gaf aan volledige restitutie te krijgen, top service dacht ik! Helaas ben ik nu al dik 2 maanden aan het wachten op mijn terugbetaling!! Volgens MADE zijn ze ermee bezig en ligt het bij de administratie, maar dit kan toch nooit 2 maanden duren..

24 augustus 2022

Antwoord van Made.com

Bedankt voor de beoordeling. Het spijt ons zo dat je je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen. We begrijpen hoe vervelend dat is.
Daarom wordt er momenteel hard aan gewerkt om dit in de toekomst te voorkomen. Nogmaals excuus voor het ontstane ongemak en de teleurstelling.
Als deze kwestie nog niet opgelost is, neem maar contact met ons op via chat/whatsapp/email.

Kwalitatief product, maar kleur is niet hetzelfde als op de website

Ik houd erg veel van de artikelen die ik heb besteld, maar het is ietswat teleurstellend dat mijn sierkussen qua kleur niet overeenkomt met de afbeelding op de website.. Op de website lijkt het een heel stuk levendiger, terwijl het echte product een beetje zielloos is met alle respect. Wel van erg goede kwaliteit natuurlijk.

18 oktober 2022

Antwoord van Made.com

Hi Adonis, bedankt voor je 4-sterren review. Hopelijk kunnen we je de volgende keer een 5-sterren ervaring geven!