The bottle of fragrance ordered had an invalid batch-code. Be sure you check it before pay. Customer support did not respond to this matter in anyway. Oh, well …

Магазин крутий, вибір косметики просто безкінечний. Можна знайти і бюджетну Україну, і дорогий люкс. Зняла одну зірку за сервіс в останній раз: замовила туш і крем, чекала дзвінка підтвердження дві го... Toon meer

Крем, беру не первый раз очень понравился. Поэтому решила заказать повторно. Питательный, ручки с ним мягкие и приятные. Фирма зарекомендовала себя как профкосметика, что таковым и является. Очень удо... Toon meer

Дуже приємний магазин, деякі товари які я шукала були тільки тут. Зручний сайт, добре спрацювала система подбору товарів під покупця. За звичайну ціну я отримала безкоштовну доставку до дому +подаруно... Toon meer

1. Cosmeticawinkel

Интернет-магазин косметики и парфюмерии №1 в Украине

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Користуюсь сайтом вже 5 років

Користуюсь сайтом вже 5 років, а може і більше. З переваг - великий асортимент товару, мабуть, найбільший в Україні.

10 juni 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Добрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо лише приємних покупок!

Azienda poco seria

Azienda poco seria. Inviano prodotti difettati e rotti e pretendono oltre alle foto , il servizio fotografico con video anche il DNA. Trovano mille scuse per non cambiare il prodotto e per non rimborsare . Non lo consiglio. Giudizio negativo

5 april 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Hello! Please write to the support service of the site where you purchased the products.

замість безкоштовноі доставки отримала…

замість безкоштовноі доставки отримала платну

9 maart 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Добрий день! Доставка товарів з українського складу нашим кур'єром або на наші пункти самовивозу - безкоштовна. При виборі інших перевізників доставка здійснюється по тарифам вказаних на сайті. Також, при виборі товарів зі складу ЄС доставка замовлень здійснюється згідно умов,вказаних на сайті. Детальніше за посиланням: https://makeup.com.ua/ua/delivery/
Вкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення аби ми могли перевірити інформацію та надати зворотній зв'язок.

Рекомендую магазин

Маркетплейс з широким асортиментом товарів. Доступні ціни. Постійні акції та знижки. Швидка доставка на зручну адресу.

26 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Дякуємо Вам за користування послугами нашого магазину!

Оперативна робота

Швидко зібрали замовлення та надіслали, товари були в наявності, є кнопочка, щоб не телефонували.

16 februari 2023

Дякуємо за відгук 🥰

Дякую мейкапу за швидку доставочку

Дякую мейкапу за швидку доставочку, обожнюю ваш магазин, часто з нього замовляю і окремо хочу відмітити кур’єра Максима, прізвище не знаю, тому залишу номер телефону, з якого він телефонує +380 (93) 375 54 05 , дуже вихований, відповідальний і привітний 🤗 швидко доставляє , приємно мати з такою людиною справи , гарних продажів!

23 februari 2023

Дякуємо Вам за відгук! Дуже цінуємо, що обираєте нас 💖

Замовляла гелеві тіпси вперше!Якість…

Замовляла гелеві тіпси вперше!Якість супер!Швидко самій собі наростити ідеальні нігті!Треба лише точно підібрати розмір і співпадіння паралелей. Тримаються вже другий тиждень,трішки зточуються,як натуральні нігті.
Шкода що доставка платна,але порадував подарунок за замовлення більше 200грн.!

23 februari 2023

Доброго дня! Дякуємо за відгук💖

Defective curling iron & Horrible service

The curling iron in the order was defective. Turned on only once. The company refused to exchange the item or refund money even though a refund was requested the next day.

Instead, the company asked me to contact the repair service on my own. This is a direct violation of consumer rights law.

14 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Hello. Please write the number of your order. We will check the information.

Horrible service

Horrible service. I've been canceling my mail subscription 6 times already and they keep sending me emails!!!

20 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Please write to the support on the website where you placed an order.

Неоднократно покупала в этом интернет магазине.

Неоднократно покупала в этом интернет-магазине. Очень довольна и всем его рекомендую. Оперативная доставка, вежливые операторы, адекватные цены, хорошие скидки

9 februari 2023

Дякуємо за відгук!

Super

Everything is greate.

19 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Thank you for choosing our company!

Рекомендую

Хорошее обслуживание....все точно в срок...качество товара супер...рекомендую

9 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Дякуємо Вам за користування послугами нашого магазину!

honest review

Thank you for the opportunity to buy quality goods at affordable prices, thank you for the fast delivery and thank you to the store's consultant team. I have already bought several times at Makeup.com.ua. I recommend.

17 februari 2023

Antwoord van Makeup.com.ua

Thank you for choosing our company!💙💛