The bottle of fragrance ordered had an invalid batch-code. Be sure you check it before pay. Customer support did not respond to this matter in anyway. Oh, well …
Bedrijf heeft geantwoord
Магазин крутий, вибір косметики просто безкінечний. Можна знайти і бюджетну Україну, і дорогий люкс. Зняла одну зірку за сервіс в останній раз: замовила туш і крем, чекала дзвінка підтвердження дві го... Toon meer
Интернет-магазин косметики и парфюмерии №1 в Украине
Oekraïne
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Звязались швидко, на відсутню одиницю запропонували варіанти заміни та доставку організували швидко. дякую

Antwoord van Makeup.com.ua
Чудовий сайт, швидка доставка. Завжди все є в наявності дуже зручно

Antwoord van Makeup.com.ua
Загалом, все добре, єдине, мені за всі мої замовлення ніколи не клали подаруночки, неприємно(

Antwoord van Makeup.com.ua
Крем, беру не первый раз очень понравился. Поэтому решила заказать повторно. Питательный, ручки с ним мягкие и приятные. Фирма зарекомендовала себя как профкосметика, что таковым и является. Очень удобен в использовании своим дозатором, экономный.Цена/качество соответствует. Брала еще и ихние перчатки для маникюра, осталась очень довольна, эффект как с салона. А ведь можно и домой купить удобно, и пользоваться.

Love everything about MAKEUP.UA
The service is awesome.
Stuff is very nice, polite, and accountable.
Highly recommend!

Antwoord van Makeup.com.ua
Дуже приємний магазин, деякі товари які я шукала були тільки тут. Зручний сайт, добре спрацювала система подбору товарів під покупця. За звичайну ціну я отримала безкоштовну доставку до дому +подарунок. Само замовлення було більшого розміру навіть ніж звичайні пляшки (час від часу я попадаю на те що закази з інтернету приходять розміром на мініпута але тут навпаки). Ще сподоболось що коробка була закрита екологічним скотчем. Буду замовляти тут ще

Antwoord van Makeup.com.ua
Dopo la mia segnalazione e recensione ovviamente negativa mi hanno risposto chiedendomi il Nr ordine che era già stato allegato !!!
Risposto nuovamente e nuovamente zero risposte
Vergognatevi nn si gestisce così un sito e nn si prende in giro il cliente
Мій сьогоднішній відгук не про магазин Makeup, а про інтернет-магазин Parfums. Пишу тут, оскільки вони належать одному власнику. І це обурює. Я спеціально, після неприємних вражень від магазину Makeup, не стала купувати нічого у них, бо мало того, що недобросовістно працюють, так ще й виправдовуються і звертаюють власний недолік на виробника. Ба більше: після таких неприємних обставин співпраці мають нахабство включати мене до рекламної розсилки і пропонувати далі з ними працювати. Ні, ну я розумію, що цим система займається, а не людина, але сам факт, з мого боку, виглядає як знущання. Так от спеціально не збиралась купувати в Makeup, зробила замовлення іншому магазині - Purfums. І все для чого? Щоб потрапити на того ж самого підприємця.
Я не буду обурюватись тому, як було зібрано замовлення (1 з товарів не прийшов взагалі, 2 другі товари надійшли в подвійному екземплярі (хоча я замовляла в одному)), оскільки я сама була неуважна, коли на пошті забирала і оплачувала покупку. Але мене прям "захоплює" як швидко магазин свої косяки приховав: не встигла я забрата покупку на пошті як в особистому кабінеті історія замовлень була видалена повністю (щоб не змогла довести, що прийшло не зовсім те, що замовляла?)
Пропустимо цей момент, хоча це, звичайно, відверте хамство. А скажу про сам товар. З тканиними масками фірми Viabeauty, купленими в інших магазинах, я мала справу раніше і ніколи проблем не мала. Але цього разу... Це жах якийсь. Після використання маски цілий день страшний зуд на обличчі, в мене мало все обличчя не злізло. Що за гидота під назвоб більш-менш нормальної фірми? Шановний (єдиний) власник Makeup і Purfums, ви там що підробками торгуєте чи умови зберігання порушуєте, чи чого воно у вас такої гидкої якості? Хоча чого від вас можна чекати, якщо, судячи з мого минуого замовлення, ви маєте нахабство надсилати незакриту косметику (і не треба тут про виробника: косметика контактує з тілом і це елементарне питання гігієни та санітарії)
Сподівайтесь, що цим симптомом все і обійдеться, бо, якщо я після вашої маски матиму серйозні проблеми зі шкірою чи буду вимушена звертатись до дерматолога, негативним відгуком все не обійдеться.
Відповідь на відгук компанії:
номер замовлення: 101844
Перевіряйте на здоров’я, а от зворотного зв’язку мені не треба, все одно ваш оператор тільки відбріхується шаблонними фразами, ще й несумісними з банальною логікою.

Antwoord van Makeup.com.ua
An excellent company, instantly answers questions and orders, always sends the goods on the day of the order! I have been using the services of the company for two years now, everything is fine, thanks for the quality products!

Antwoord van Makeup.com.ua
Продали палетку тіней за повну вартість,від дати виготовлення якої пройшло вже 3 роки 4 міс.Негативні відгуки на сайті всі повидаляли.Не рекомендую

Antwoord van Makeup.com.ua
Замовлення швидко обробили та з'єдналися. Дуже задоволена роботою менеджерів.

Antwoord van Makeup.com.ua
Дуже зручно було замовляти на сайті-все зрозуміло! Доставили все швидко і безкоштовно кур‘єром. Товаром задоволена. Дякую! :)

Antwoord van Makeup.com.ua
Быстро, хороший ассортимент, качество, приятные цены.

Antwoord van Makeup.com.ua
Доставка кур'єром була безкоштовна та неймовірною швидка!

Antwoord van Makeup.com.ua
Very fast deliver. I received a present for buying two products of one brand. Prices are the lowest among the internet. Great and convenient site.

Antwoord van Makeup.com.ua
I ordered a nail polish from Europe. It took 10 days for delivery but the company warns me about it. The product was the same as advertised.

Antwoord van Makeup.com.ua
Shocking!! Have been waiting on a parcel for over a month. I have emailed 4 times and have had 0 response. Waited on a call back and have had 0 reply.

Antwoord van Makeup.com.ua
З усіх сайтів на яких я замовляла, мейкап самий найкращий, після підтвердження замовлення, доставляють дуже швидко❤️

Antwoord van Makeup.com.ua
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.