Retourneren van een online bestelling is simpelweg onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, app is een chatbot die niet kan helpen. Krijg gewoon geen simpel retourlabel. Was altijd fan van Massimo, maa... Toon meer
Ik bestelde een handtas en betaalde €399. De handtas arriveerde en er hing een prijsetiket aan van €299. Een vergissing kan altijd gebeuren maar niet antwoorden op de gestuurde mail kan niet door de b... Toon meer
Had ik deze reviews maar eerder gelezen, alles klopt. Whatsapp is een robot die totaal niets doet. Heb een aantal mails gestuurd maar er wordt niet op gereageerd , SCHANDALIG voor zo’n groot bedrijf... Toon meer
De bezorging verloopt altijd prima, maar het retourproces in combinatie met Klarna is een drama. Bij een volledige online retour worden de oorspronkelijke bezorgkosten standaard niet terugbet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Massimo Dutti nace en al año 1985 y es adquirida por Inditex en 1991. Hoy supera la cifra de 790 tiendas en más de 75 mercados. En sus orígenes, la marca se orienta a moda de hombre. A partir del año 1995 se inicia el lanzamiento de moda mujer en todas sus dimensiones: desde las líneas más urbanas al casual. Con ello, Massimo Dutti se consolida a todos los niveles como un grupo en crecimiento a nivel nacional e internacional con una plantilla que actualmente supera los 10.000 empleados. Durante el año 2003 Massimo Dutti lanza una oferta de moda infantil bajo el nombre comercial de Massimo Dutti Boys & Girls. Esta línea está siendo implantada de forma progresiva en tiendas de varios mercados, susceptibles por su tamaño de albergar su espacio específico. En su totalidad y a partir de Septiembre de 2006, Massimo Dutti diseña y comercializa las siguientes líneas: Women: Women’s wear, Accessories, Fragrances Men: Men’s wear, Accessories, Personal Tailoring, Fragrances Boys & Girls
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Vandaag 23 september om 13.00 maar…
Vandaag 23 september om 13.00 maar winkel in De Bijenkorf in Amstelveen geweest
Heb 5 artikelen gepast, en 2 truien besloten meenemen
Maar hoor van een medewerker een opmerking...zooo..veel rotzooi gemaakt, zeker niets uitgekozen. Dan zei ik..zeker heb mijn keus gemaakt
Het was heel onvriendelijk, ik weet niet of ik nog in Amstelveen terug kom
Heel jammer...
Missende items nooit nagestuurd
Nog nooit zoiets meegemaakt met online bestellen... Had een paar artikelen besteld, twee items bleken te missen. Daar meteen even over gemaild. Ze gingen het uitzoeken. Ondertussen een deel van mijn bestelling geretourneerd en een deel gehouden. Maanden later en na meerdere mails van mijn kant nog steeds geen reactie over de ontbrekende items. Uiteindelijk na ongeveer 4(!!) maanden een mail terug: we hebben geen problemen met het inpakken of verzenden van de bestelling kunnen aantreffen, dus je krijgt de missende artikelen niet alsnog toegestuurd. Heb dus geld betaald voor twee items die ik nooit heb ontvangen en geen enkele compensatie. Ik bestel hier echt nooit meer.
De klantenservice van Massimo Dutti is…
De klantenservice van Massimo Dutti is abominabel. Ze denken absoluut niet mee!! Slechte schoenen
Wat een verschikkelijke klantenservice (telefoon & Whatsapp)
De klantenservice van Massimo Dutti gaat hard achteruit. Enorm teleurstellend hoe je te woord gestaan wordt. Soms een enorm onbeschofte medewerker aan de telefoon met een non antwoord, soms een geduldige maar ongeintereseerde medewerker met een non antwoord. En breek me de bek niet open over de medewerkers op Whatsapp, die het gesprek uit het niets verbreken. Ze houden de gesprekken graag zo kort mogelijk en je voelt je letterlijk uit het gesprek geduwd. Schande. En uiteraard gebeurt dit alleen wanneer er iets mis gaat met je bestelling. Wanneer je items besteld in de sale, snel moet beslissen omdat items snel verkopen. Je kunt dan voor een situatie komen te staan dat je 5 bestellingen hebt geplaatst binnen 2 uur. Dat is 5x €3,95 bovenop de prijs. En vervolgens stuurt Massimo Dutti alles in 1 doos. Voorheen kreeg je netjes de teveel betaalde vervoerskosten terug. Maar nu zijn ‘de regels veranderd’. Alle verklaringen en beweringen van de medewerker zijn onzin en ze weet het, maar ze blijft zich stug verschuilen achter de regels. Massimo Dutti maakt tegenwoordig dus winst op de verzendkosten. Wanneer je veel besteld (en dat doe ik) dan begint dat te steken. Bah!
Retour fout
Retour fout
Helaas net zoals anderen wat ik hieronder lees.
5 producten teruggestuurd en maar 4 ontvangen.
Hierdoor voor een broek betaalt die ik niet heb.
Schandalig bedrijf
Nog minder dan 1 ster..
Nog minder dan 1 ster...
Wat een belachelijke "klantenservice". 1 keer een overhemd aangetrokken, gelijk is de naad losgeschoten en als je dan contact opneemt, duurt het ten eerst al gruwelijk lang tot er een reactie komt en als zij dan een reactie geven kunnen zij niks voor jou betekenen...
Massimo Dutti, nooit meer!
Catastrofale ervaring
ik ontving aan cadeaukaart voor 100€ van MD voor mijn verjaardag van vriendinnen. De kaart moet je eerst 'activeren' via de website of app (vraag me niet waarom, een absurde onnodige overbodige actie). Dat lukte me niet. Na veel heen-en weer mailen en bellen met CS zou de kaart geactiveerd zijn en klaar voor gebruik. Ik probeer er al anderhalf jaar een online aankoop mee te doen, en dat is nog nooit gelukt. Bij elke poging contacteer ik opnieuw de klantendienst, dit is altijd in het Frans of Engels, altijd op nieuw moet ik het probleem beschrijven, kaartnummer doorgeven , screenshots van mijn pogingen om de kaart te gebruiken, ... Ik heb gebeld, gemaild, gewhatsappt, ontelbare keren, met evenveel ontelbare medewerkers, maar mijn 100€ krijg ik niet opgebruikt. Als ze genoeg van me hebben, reageren ze gewoon niet meer op mijn mails en apps, zo makkelijk is dat voor de mensen aan de andere kant. Ik vind het een ongelofelijke schande dat een bedrijf zoals Massimo Dutti zoiets simpels als een cadeaukaart, zo nodeloos ingewikkeld maakt waardoor ze niet te gebruiken is, en als zich een dergelijk probleem voordoet, het niet opgelost krijgt. Nooit never again koop ik iets bij Massimo Dutti en ik raad het echt iedereen af. De service bij Zara, Mango, H&M en noem maar op is feilloos, beter daar je geld uitgeven!
Wel betalen, niet leveren!
Schoenen besteld en betaald bij filiaal Den Haag, Nederland. Bericht ontvangen dat de schoenen in de winkel zijn aangekomen. Echter: ze waren niet in de winkel. Reactie: bel customer service. Dat heb ik gedaan, maar die kunnen niets doen, want de bestelling is via de winkel gegaan. Winkel gebeld, maar die zijn niet bereikbaar. Vervelende ervaring, onbetrouwbaar en als de schoenen niet geleverd worden, is dit oplichting
PAS OP ‼️‼️‼️
PAS OP ‼️‼️‼️
5 stuks retour 4 terug betaald
Broek ter waarde van €99,95 weg, volgens massimo dutti niet retour
Schandalige klantenservice
NOOIT MEER
SCHANDALIGE retouren afhandeling.
Nog niet eens 1 ster waard! SCHANDALIGE retouren service. 5 stuks in een doos retour gestuurd, uiteindelijk maar 4 stuks gecrediteerd gekregen. Telefonisch contact gehad met een Engelse dame, uiterst onbeleefd "u zult wel verkeerd geteld hebben. Wij hebben er 4 ontvangen zie ik in het scherm, dus u krijgt voor 4 stuks betaald". Geprobeerd met de chat, alleen een AI persoon wat volledig niet opschiet. Helaas zag ik gelijke reviews bij Truspilot toen het te laat was. Dit was 1 keer maar echt nooit meer een order bij Massimo Dutti.
NOOOOOIT zal ik nog online bestellen
NOOOOOIT zal ik nog online bestellen.
ONBELEEFD & ONGEHOLPEN!!!
Al meer dan een maand wacht ik op mijn pakketje.
Gebeld, gemaild , whatsapp alles gedaan.
Geen gehoor enkel de basis hier is de link met je pakketje of oei sorry het is vertraagd maar geen verdere info je zal moeten wachten.
Bpost zag dat het label aangemaakt is maar kan verder ook niets doen.
Zal ik mijn geld terug zien?
Wellicht misschien nooit bende rotzakken!
geen contact met klantenservice te…
geen contact met klantenservice te krijgen, terugbetaling krijg je niet op een geretourneerd artikel
Retourneren kan n probleem zijn
9 artikelen retour gestuurd, 8 ontvangen volgens Massimo Dutti. Over en weer contact gehad , maar ze hebben maar 8 stuks retour gekregen. Hele slechte klantenservice , geen reacties op verdere mail gehad. Tip: Koop 1 artikel tegelijk...Belachelijk dat dat nodig is of koop helemaal niets meer online.
Ik heb 10 artikelen in 1 doos retour…
Ik heb 10 artikelen in 1 doos retour gestuurd. Ik heb voor 1 artikel een refund ontvangen.
De overige artikelen zijn volgens de klantenservice nooit binnen gekomen. Het resterende bedrag van €325,50 heb ik na 3 weken nog steeds niet ontvangen!!!
Op e-mails wordt heel langzaam tot niet gereageerd. Via Whatsapp krijg ik alleen maar te horen dat ze mij niet verder kunnen helpen.
0,0 verantwoordelijkheid van het bedrijf. Ze willen niet eens contact opnemen met POSTNL. Ik voel mij echt zwaar en zwaar opgelicht, dit is echt niet normaal!!!!
Ik heb een polo besteld en ik zweer het…
Ik heb een polo besteld en ik zweer het ik krijg mijn kop niet eens door het gat. Het is gewoon een normale polo heb dat dubbel gecheckt. En mijn hoofd is juist aan de kleine kant
Te gek voor woorden
Te gek voor woorden, jasje ontvangen met vlekken op rugpand en draai zelf voor de retourkosten op!
Slechte service en kosten bij retour
Slechte service bij retour. Heb online kledingstuk besteld dat bij aankomst defect/beschadigd bleek omdat er een knoop ontbreekt. MD vraagt je desondanks retourkosten te betalen, hoewel de oorzaak van het retour sturen niet bij jou ligt! Dat is echt wel absurd. Het kledingstuk dat ik heb ontvangen voldoet gewoon niet en dat is hun verantwoordelijkheid. Vervolgens worden allerlei barrières opgeworpen. Chat verwijst naar bellen en als je belt (Engelstalig) vragen ze zelfs diverse foto’s op te sturen. Je hebt er dus een dagtaak aan, waar niemand tijd voor heeft. Denk dat mensen het er daarom maar bij laten zitten. Dit is in ieder geval niet de manier om met klanten om te gaan.
Retour “niet ontvangen”
Ik heb een bestelling met meerdere items geretourneerd. Tot mijn verbazing zijn slechts een deel van de items verwerkt. Twee producten zijn volgens hen “niet ontvangen”.
Ik heb ze direct gemaild, maar nu, drie weken later, heb ik nog steeds geen enkele reactie op mijn e-mail ontvangen. Via WhatsApp heb ik meerdere keren contact gezocht, verspreid over meerdere dagen, maar het enige wat ik uiteindelijk kreeg, was het antwoord dat ze de twee items niet hebben ontvangen.
Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen, er is geen spoor van klantvriendelijkheid, en ik voel me totaal genegeerd en niet serieus genomen.
Ik bestel hier nooit meer en raad anderen aan om goed na te denken voordat je hier iets koopt, zeker als je van plan bent om per post te retourneren.
Eén pakket teruggestuurd met drie items…
Eén pakket teruggestuurd met drie items erin. Twee van de artikelen zijn aangekomen en het derde artikel is “nooit” aangekomen volgens de klantenservice.
Na ontelbaar veel contact via de mail en telefonisch, wordt er niks meer dan een standaard antwoord gegeven. Nul actie om een beter onderzoek te starten.
Regelrecht een trieste klantenservice met 0 oog voor de klanten.
Ik bestel hier nooit meer
Ik heb drie jassen tegelijk geretourneerd, keurig op tijd en in één doos. Massimo Dutti heeft vervolgens slechts twee van de drie artikelen gescand en beweert nu dat het derde item nooit ontvangen is. Ondanks meerdere contactmomenten, een “ticket” en een zogenaamd intern onderzoek, blijft het bedrijf volhouden dat de fout bij mij ligt.
Wat bewijst hun onderzoek? Alleen dat hun eigen magazijn een fout heeft gemaakt. Twee items uit dezelfde doos zijn ontvangen, één zogenaamd niet – hoe is dat logisch? En waarom wordt die fout nu op mij afgewenteld?
De klantenservice toont geen enkele bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen of verder te kijken dan het standaardantwoord. Ik moest eindeloos mailen, herhalen, wachten en werd telkens van het kastje naar de muur gestuurd. Zelfs het verzoek om de zaak door te zetten naar iemand met beslissingsbevoegdheid werd genegeerd.
Intussen wil Klarna betaald worden voor een jas die ik allang heb teruggestuurd. Pure frustratie. Ik bestel hier nooit meer.