Retourneren van een online bestelling is simpelweg onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, app is een chatbot die niet kan helpen. Krijg gewoon geen simpel retourlabel. Was altijd fan van Massimo, maa... Toon meer

Ik bestelde een handtas en betaalde €399. De handtas arriveerde en er hing een prijsetiket aan van €299. Een vergissing kan altijd gebeuren maar niet antwoorden op de gestuurde mail kan niet door de b... Toon meer

Had ik deze reviews maar eerder gelezen, alles klopt. Whatsapp is een robot die totaal niets doet. Heb een aantal mails gestuurd maar er wordt niet op gereageerd , SCHANDALIG voor zo’n groot bedrijf... Toon meer

De bezorging verloopt altijd prima, maar het retourproces in combinatie met Klarna is een drama. Bij een volledige online retour worden de oorspronkelijke bezorgkosten standaard niet terugbet... Toon meer

1. Modeontwerper
  2. Kledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Massimo Dutti nace en al año 1985 y es adquirida por Inditex en 1991. Hoy supera la cifra de 790 tiendas en más de 75 mercados. En sus orígenes, la marca se orienta a moda de hombre. A partir del año 1995 se inicia el lanzamiento de moda mujer en todas sus dimensiones: desde las líneas más urbanas al casual. Con ello, Massimo Dutti se consolida a todos los niveles como un grupo en crecimiento a nivel nacional e internacional con una plantilla que actualmente supera los 10.000 empleados. Durante el año 2003 Massimo Dutti lanza una oferta de moda infantil bajo el nombre comercial de Massimo Dutti Boys & Girls. Esta línea está siendo implantada de forma progresiva en tiendas de varios mercados, susceptibles por su tamaño de albergar su espacio específico. En su totalidad y a partir de Septiembre de 2006, Massimo Dutti diseña y comercializa las siguientes líneas: Women: Women’s wear, Accessories, Fragrances Men: Men’s wear, Accessories, Personal Tailoring, Fragrances Boys & Girls

1,3

Zeer slecht

3K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechtste klantenservice ooit

Slechtste klantenservice ooit. Schoenen na 10 dagen verwachte levertijd nog steeds niet binnen. Als je contact wilt met klantenservice krijg je elke keer een AI bot die verteld dat er een agent binnenkort komt. Komt vervolgens niet.

En als je belt zeggen ze dat ze je terug bellen als ze meer weten over het probleem. Nooit terug gebeld. Dus NOOIT iets online bestellen daar!

8 mei 2025

Hele slechte service mijn zoon duur…

Hele slechte service mijn zoon duur jasje in Malaga gekocht na 1 x op de hand wassen kleur van kraag uitgelopen op jasje geen contact te krijgen met winkel in Malaga dus naar Amsterdam geweest helaas zeggen ze niks te kunnen doen! Zullen hier niet meer kopen zeer slecht!!!!

7 mei 2025

Maastricht geweest,wat is mij dat voor…

Maastricht geweest,wat is mij dat voor een bediening!
Vraag je hulp,oké maar allemaal in het Engels… waarop ik vraag kan het ook in het Nederlands? Nee we zijn internationaal,,,?! Ja hallo! Wil ik de bestelling laten doen… waarop ikzelf het apparaatje moet invullen want zei kunnen het maar half ,,, naar de kassa.,, staat daar een pipo wat niks verstaat ! En na de derde poging terug naar de kassa ?staat de bestelling 2 keer erin ,, eentje verwijderd en ze weten niet of het de juiste maat was! Manman,ik ben razend naar buiten gegaan !
Zal er alleen nog maar gaan zien en doe ikzelf de bestelling online of ga ik naar Hasselt daar verstaan ze jou tenminste en een fatsoenlijke bediening.

26 april 2025

Niet bestellen!!!

Ik had een retournering gedaan van twee artikelen, waarvan ik er van maar één een terugbetaling heb gehad. Al twee keer de klantenservice gesproken en die hebben twee keer gezegd dat ze er mee aan de slag gingen en dat ik nog bericht zou krijgen. Dat is niet gebeurd en ben nu mijn geld kwijt.

3 maart 2025

Webshop is een scam!!

Webshop is een scam!!! Producten worden na bestelling niet toegestuurd, terwijl ze wel aangeven dat het pakket voorzien van nummer ‘onderweg’ is. Zielig als je zo je merk moet promoten. Wij hebben inmiddels aangifte gegaan.

11 maart 2025

Boxershort gekocht in Gent

Boxershort gekocht in Gent. De maat was te groot maar ze willen het artikel niet terugnemen hoewel het binnen de termijn van twee weken is en in de originele verpakking. Ook erg arrogante verkoopster.

25 maart 2025

Mooie kledij, maar daar houdt het op.

Mooie kledij, maar de verkoopsters in Wijnegem Shopping zijn zó ongelofelijk onvriendelijk! Onvriendelijk bij de pashokjes, onvriendelijk aan de kassa, geen lachje of een ‘hartelijk dank en tot ziens’ kon er af. Ze zorgen dat er echt een dode sfeer hangt, wat de winkelervaring alles behalve aangenaam maakt! En de Nederlandse taal is ook gebrekkig, maar dat nog tot daaraan toe. Vriendelijk uw klanten helpen kan toch niet te veel gevraagd zijn.

22 maart 2025

Onlangs een verkeerd artikel ontvangen.

Eigenlijk verdiend deze winkel geen enkele ster. Onlangs een verkeerd artikel ontvangen.
Kan gebeuren, maar wat een slechte service. Klantenservice moeilijk te bereiken, geeft uiteindelijk het advies een mail te sturen. Deze worden niet afgeleverd, is niet in werking. Zeer lastig om het artikel terug te sturen. Artikel is aldaar afgeleverd, maar geen enkel respons.
Advies om absoluut niet online te bestellen.

5 maart 2025

Vandaag massimo dutti winkel bezocht in…

Vandaag massimo dutti winkel bezocht in Amsterdam. Terwijl mijn kleinzoon kleding aan het passen was, moest ik (zijn oma) even gaan zitten. Omdat de enige stoel bezet was, ben ik op het puntje van de bank gaan zitten waar een stapeltje t-shirts lagen. Een buitenlands sprekende verkoopster die druk bezig was met haar telefoon kwam mij in het Engels zeggen dat ik daar niet mocht zitten. Ik ben boven de 70 en slecht ter been toch moest ik daar weg. Mijn kleinzoon is geslaagd voor diverse kledingstukken omdat er leuke kleding verkocht wordt maar de onbeschoftheid en het gebrek aan empathie van de verkoopster vond ik respectloos.

21 februari 2025

Koop niet via de webshop

Koop niet via de webshop. De klantenservice (kost echt uren om iemand te bereiken) zegt dat de retour de volgende dag wordt terugbetaald. Vervolgens hoor je niets meer. Mijn retourpakket is volgens de track&trace aangekomen, maar Massimo Dutti beweert - weken later - opeens dat de artikelen er niet in zaten. Vermoedelijk is het misgegaan in hun retourmagazijn. Maar wordt verhaald op de klant. Pure diefstal twv 170 euro. Klacht indienen heeft geen zin, je komt geen stap verder met de klantenservice (als je al iemand te spreken krijgt). Geen thuiswinkelwaarborg. Ik dacht een bekend en gerespecteerd kledingmerk. Niet dus.

Kreeg een reactie op mijn Google-review, dat ze het willen oplossen. Trap er niet in. Ze willen helemaal niets oplossen. Ben al weer uren verder met de chatbot, maar die blijft alleen maar hetzelfde herhalen. Massimo Dutti is totaal niet geïnteresseerd in haar klanten. Ik ben mijn € 170 kwijt.

15 januari 2025

Heb een trui gekocht bij massimo dutti…

Heb een trui gekocht bij massimo dutti Amstelveen. Na 1 keer aan te hebben kwam heel de nek gedeelte los van elkaar. Aangekomen bij de winkel te horen gekregen dat ik ergens tegen aan ben gelopen terwijl dit niet zo was. Vervolgens niet geholpen en geen geld terug gekregen, ook niet omgeruild. Al met al een slechte ervaring. Zou dubbel nadenken om in deze winkel te gaan shoppen.

31 januari 2025

Geen refund ontvangen van…

Geen refund ontvangen van geretourneerde jeans.
Ze geven de bank de schuld.
Bank ontving nooit het bedrag.
Mega slechte afhandeling.
Contact klantenservice heel slecht!
Jammer!!
Erg leuk merk.

30 januari 2025

Ik kocht via Zalando een beige Jas,van…

Ik kocht via Zalando een beige Jas,van Massimo Dutti.die is nooit aangekomen,jas weg geld weg.de 5 sterren die sommigen geven is Fake,dat is eigen personeel ,die 5 sterren geven.je haalt ze er zo uit.een leder zo groot als een envelope,49,95.artikel nr 1651200800.ook nooit aangekomen.

28 november 2024

MD= fraude

Hallo,

Ik ben ook een slachtoffer van de fraude bij Zalando. In december heb ik via Zalando een trui besteld bij Massimo Dutti, een partner van Zalando. De trui had schade, dus heb ik netjes contact opgenomen met Zalando. Het advies was om de trui terug te sturen naar de partner, gebruikmakend van het bijgesloten retourlabel. Op 17 december heb ik het pakket op de post gedaan, en op 22 december is het pakket afgeleverd.

Vervolgens heb ik geen bericht ontvangen, dus heb ik opnieuw contact opgenomen met Zalando. Ik moest allerlei formulieren invullen, maar er gebeurde wederom niets. Vorige week, op 14 januari, heb ik weer een bericht gestuurd. Toen kreeg ik een reactie dat het product ontbrak bij de retourzending! Zeer vreemd, aangezien ik slechts één artikel heb geretourneerd. Willen ze suggereren dat er een lege doos is afgeleverd? Elke keer kreeg ik maar één reactie: "Wij begrijpen dat dit vervelend is," maar verder geen oplossing.

Ik heb ook contact opgenomen met Massimo Dutti, maar zij verschuilen zich achter Zalando. Ik heb contact opgenomen met PostNL, en uit hun gegevens, zoals het gewicht van het pakket, blijkt duidelijk dat er een trui is teruggestuurd. Maar Zalando lijkt dit niet te interesseren. Uiteindelijk hebben ze mijn gesprek geblokkeerd.

Ik heb een klacht ingediend bij Thuiswinkel.org, en verrassend genoeg kreeg ik een reactie van Zalando waarin ze aangeven dat alles volgens hun procedure is verlopen en dat ze bij hun beslissing blijven.

Ik vind het vreemd dat ze na één maand, sinds het ontvangen van de retour, zo'n actie durven te ondernemen, terwijl het bewijs aantoont dat het pakket niet leeg was. En na één maand? Dit kan toch niet, dit is toch fraude? Maar Zalando lijkt dit niet te interesseren. Volgens mij hebben ze te veel klanten en willen ze van hen af, vooral als ik de reacties op Trustpilot lees, waar duidelijk blijkt dat dit hun manier is om klanten af te schrikken. Ik heb nog kort overwogen om een klacht in te dienen bij de geschillencommissie, maar na het lezen van de reviews op Trustpilot heb ik dit ook maar opgegeven.

Massimo Dutti heeft ook zeer slechte reviews. Het is echt gewoon pech dat ik met zulke frauduleuze partijen te maken heb gekregen.

Ik sluit me aan bij de oproep: het is tijd dat Tros Radar ook naar Zalando gaat kijken en hun praktijken onderzoekt. Ze hebben geen respect voor de klant en de rechten van de klant. Sterker nog, ze zijn zelfs bezig met fraude om hun verkoopcijfers niet aan te hoeven passen.

Ik heb mijn les geleerd: nooit meer Zalando. Ik wil niets meer met ze te maken hebben en ik wens alle medewerkers dat ze eens zelf ervaren wat ze hun klanten aandoen.

20 januari 2025