Retourneren van een online bestelling is simpelweg onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, app is een chatbot die niet kan helpen. Krijg gewoon geen simpel retourlabel. Was altijd fan van Massimo, maa... Toon meer
Ik bestelde een handtas en betaalde €399. De handtas arriveerde en er hing een prijsetiket aan van €299. Een vergissing kan altijd gebeuren maar niet antwoorden op de gestuurde mail kan niet door de b... Toon meer
Had ik deze reviews maar eerder gelezen, alles klopt. Whatsapp is een robot die totaal niets doet. Heb een aantal mails gestuurd maar er wordt niet op gereageerd , SCHANDALIG voor zo’n groot bedrijf... Toon meer
De bezorging verloopt altijd prima, maar het retourproces in combinatie met Klarna is een drama. Bij een volledige online retour worden de oorspronkelijke bezorgkosten standaard niet terugbet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Massimo Dutti nace en al año 1985 y es adquirida por Inditex en 1991. Hoy supera la cifra de 790 tiendas en más de 75 mercados. En sus orígenes, la marca se orienta a moda de hombre. A partir del año 1995 se inicia el lanzamiento de moda mujer en todas sus dimensiones: desde las líneas más urbanas al casual. Con ello, Massimo Dutti se consolida a todos los niveles como un grupo en crecimiento a nivel nacional e internacional con una plantilla que actualmente supera los 10.000 empleados. Durante el año 2003 Massimo Dutti lanza una oferta de moda infantil bajo el nombre comercial de Massimo Dutti Boys & Girls. Esta línea está siendo implantada de forma progresiva en tiendas de varios mercados, susceptibles por su tamaño de albergar su espacio específico. En su totalidad y a partir de Septiembre de 2006, Massimo Dutti diseña y comercializa las siguientes líneas: Women: Women’s wear, Accessories, Fragrances Men: Men’s wear, Accessories, Personal Tailoring, Fragrances Boys & Girls
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Ongewenst retour
Trui voor mijn zoon besteld ruim voor de kerst zou 20-12 geleverd worden helaas ging pas 24-12 op transport dus cadeautje minder onder de boom Op 30-12 ineens mail van uw retour in de winkel is geaccepteerd???? Uw geld wordt retour gestort Trui nooit ontvangen!!!!!!! BEDANKT 😡
Sof website/winkel bestel hier nooit meer iets
Slechte service!
Online een broek gekocht. De stof van de broek (nieuw en ongedragen) is beschadigd. Massimodutti weigert het terug te nemen.
Ik had de broek gezien en gepast tijdens een weekje weg in Lissabon. Daar was de winkelprijs zonder korting 10 Euro lager dan online in de webshop in Nederland. Omdat mijn maat niet in de winkel op voorraad was toch maar online gekocht. En nu deze trieste afhandeling van mijn klacht (10 dagen na melding). Ik koop hier nooit weer.
Onbereikbaar, onbeschoft, drama!
Zelden zo’n slechte klantenservice meegemaakt. Heb €4,95 betaald voor een bestelling van meer dan €250,- dat na 2-5 dagen moet worden bezorgd. Nu,12 dagen later en geen pakket. Zowel Massimo Dutti als de bezorgservice (Packaly) weigeren te helpen. Zijn onbereikbaar qua klantenservice. En alles is in het Engels. Ze weigeren Nederlands te spreken, terwijl de app wel in NL is. Via de chat kappen ze het gesprek gewoon af, terwijl jij nog aan het typen bent (in het Engels omdat je geen andere keuze hebt) Onbeschoft personeel, onbehulpzaam, en arrogant. Echt jammer, en een schande voor dit bedrijf. Inditex wilde zelf 2000 winkels wereldwijd sluiten en zich (nog meer) richten op online verkoop. Wellicht dan handig je bezorgservice goed te regelen en een klantenservice te hebben die ook SERVICE aan klanten biedt! Ik zou worden teruggebeld, maar dat is niet gebeurd. De rekening van de niet ontvangen spullen staat nog openen en ze weigeren daar wat aan te doen. Onvoorstelbaar, onnodig en jammer!
Hele mooie kleding alleen het…
Hele mooie kleding alleen het retourproces is dramatisch. Het is onmogelijk om een afhaalpunt te selecteren, ondanks meerdere pogingen via de app, webbrowser, telefoon en laptops. Daarnaast zou de klantenservice een retourlabel mailen, maar deze heb ik nooit ontvangen. Ik hoop alsnog snel een retourlabel te ontvangen, zodat ik mijn bestelling gedeeltelijk kan retourneren.
Massimo Dutti stort jouw geld bij een Beheersmaatschappij
Massimo Dutti, belooft na terug sturen van een artikel na 15 dagen je retourbedrag te storten op je bankrekening. Helaas na veel berichtjes met de spraakcomputer zit het anders. Massimo Dutti stort jouw geld bij ITX Nederland Bv, Voorburgsewal, Amsterdam. Dat is een Beheers Maatschappijj. Volgens Massimo ben jij zelf verantwoordelijk om contact op te nemen met jouw bank, dat de bank er voor gaat zorgen via de bovenstaande beheersmaatschappij dat jij je geld gestort krijgt op je bankrekening.
Dit is ZEER KLANT ONVRIENDELIJK, misleidend en vooral beloven binnen 15 dagen geld terug geven en niet doen!
Niet online kopen bij Massimo Dutti
Niet online kopen bij Massimo Dutti. Lijkt op oplichting.
Ze adverteren met korting maar nadat je hebt betaald wordt order geannuleerd.
Pakket wordt niet geleverd
Bestelling 2 oktober geplaatst en deze zou 7 oktober geleverd worden.16 oktober nog niets geleverd. Contact gezocht via whatsapp. Ontvang vervolgens bericht dat ze erachter gaan. Via whatsapp niks meer vernomen alleen een mail dat ze een refund doen van het bedrag zonder nadere toelichting. Blij dat ik de aankoop via Klarna gedaan en dus nog niets had betaald.
Prachtige kleding alleen niet meer online
Prachtige kleding! Alleen bestel ik niet meer online omdat als je een kledingstuk wil retourneren dan moet het in de winkel. Dat is voor mij omslachtig! Verder zijn de medewerkers in de winkel behulpzaam en klantvriendelijk ingesteld!
Brutaal personeel Albertplein
Afgelopen donderdag 3 oktober op een heel onbeleefde manier aangesproken door 2 dames van de Massimo Dutti winkel in Knokke op het Albertplein.
Ze waren op een negatieve manier bezig met de klanten in de winkel. Het voelde bijna alsof ze op zoek waren naar het maken van een conflict. Beter je winkel sluiten dan zulk personeel in je winkel zetten.
Slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Na 1x wassen .of stof rot is .gaten . Gebreid vest met knopen .van 69 euro voor 39 euro . 1 geribde polotrui met korte mouw .49 euro .kan in vuilnis gegooid worden .schandalig.
Zeer teleurstellende ervaring
Meerdere items online besteld. Gekozen voor express verzending (en daar ook voor betaald) maar de items werden alsnog later bezorgd. De klantenservice hierover gecontacteerd maar die konden hier niets aan doen. 1 van de gekochte jurken is volledig vernield na één keer dragen en wassen volgens de was instructies. Contact leggen met de klantenservice is dramatisch en uiteindelijk krijg ik na ruim een maand reactie dat ze er niets aan kunnen doen omdat het item volgens hen ‘in perfecte conditie was’.
Wat een slechte klantenservice
Wat een slechte klantenservice. Online een bestelling geplaatst, pick-up point als afleveradres doorgegeven. Omdat ze mijn naam niet op de adressticker hebben gezet heeft de pick-up point mijn pakket meteen teruggestuurd. Ik heb meteen contact opgenomen met MD via WhatsApps maar ik kreeg steeds standaard reacties van de virtual chat, uiteindelijk iemand aan de chat gekregen, alles uitgelegd maar nooit een antwoord gekregen. Ik wacht nu al 4 weken op mijn geld. Ik weet niet eens of ze het pakket al hebben ontvangen. Waardeloos bedrijf!
Wat een slechte service
Wat een slechte service, echt diep triest. Na 2 weken gaten in shirt. Geen garantie omdat we niet kunnen bewijzen dat het met de hand gewassen is. Onvriendelijke dame achter de kassa. Heb het shirt er maar achter gelaten.
Heel slechte ervaring in Hasselt…
Heel slechte ervaring in Hasselt .Onvriendelijk personeel
kleding onvakkundig ingepakt ,zelf op een fatsoenlijke manier terug ingepakt ook een alarmknop was blijven zitten .Vriendelijk en vakkundig personeel inzetten
Armband besteld half juni.
Armband besteld half juni.
Retour en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen.
Mail gestuurd maar daar reageren ze niet op !
Massimo Dutti was correct!
Ik heb voor de eerste keer een online bestelling gedaan bij MD.
Jammer genoeg heb ik deze bestelling moeten terugsturen.
Had de reviews gelezen en was toch een beetje ongerust. Onterecht bleek later. MD heeft alles netjes terugbetaald.
Slechte ervaring in Gent…
Mooie winkel,mooie kledij maar zo onvriendelijk en onbehulpzaam is het personeel in Gent.
Echt zonde
Polo gekocht
Polo gekocht , 1 keer gedragen , gewassen op 30 graden en er komt een kindermaat uit!!! Wat een onzin!
Goede service, snel geleverd, goede kwaliteit
Ik snap de slechte reviews niet. Ik denk dat ze hard hebben gewerkt aan vertrouwen uitstralen naar de klant. Daarnaast zijn de sandalen van echt leer en super netjes ingepakt. Dikke 10 dus
Kwaliteit slecht en klantenservice is…
Kwaliteit slecht en klantenservice is niet te doen. Steeds iemand anders met standaard vragen die in mijn geval niet van toepassing zijn waardoor ik niet verder kom.