Retourneren van een online bestelling is simpelweg onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, app is een chatbot die niet kan helpen. Krijg gewoon geen simpel retourlabel. Was altijd fan van Massimo, maa... Toon meer
Ik bestelde een handtas en betaalde €399. De handtas arriveerde en er hing een prijsetiket aan van €299. Een vergissing kan altijd gebeuren maar niet antwoorden op de gestuurde mail kan niet door de b... Toon meer
Had ik deze reviews maar eerder gelezen, alles klopt. Whatsapp is een robot die totaal niets doet. Heb een aantal mails gestuurd maar er wordt niet op gereageerd , SCHANDALIG voor zo’n groot bedrijf... Toon meer
De bezorging verloopt altijd prima, maar het retourproces in combinatie met Klarna is een drama. Bij een volledige online retour worden de oorspronkelijke bezorgkosten standaard niet terugbet... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Massimo Dutti nace en al año 1985 y es adquirida por Inditex en 1991. Hoy supera la cifra de 790 tiendas en más de 75 mercados. En sus orígenes, la marca se orienta a moda de hombre. A partir del año 1995 se inicia el lanzamiento de moda mujer en todas sus dimensiones: desde las líneas más urbanas al casual. Con ello, Massimo Dutti se consolida a todos los niveles como un grupo en crecimiento a nivel nacional e internacional con una plantilla que actualmente supera los 10.000 empleados. Durante el año 2003 Massimo Dutti lanza una oferta de moda infantil bajo el nombre comercial de Massimo Dutti Boys & Girls. Esta línea está siendo implantada de forma progresiva en tiendas de varios mercados, susceptibles por su tamaño de albergar su espacio específico. En su totalidad y a partir de Septiembre de 2006, Massimo Dutti diseña y comercializa las siguientes líneas: Women: Women’s wear, Accessories, Fragrances Men: Men’s wear, Accessories, Personal Tailoring, Fragrances Boys & Girls
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Bestelling is retour gegaan zonder het ooit te ontvangen!!!
Op 14/07/23 een bestelling geplaatst, en op 31/07/23 nog steeds niet ontvangen. Nu checkte ik mijn email iets nader en blijkt dat deze bestelling retour is gegaan zonder dat ik deze ooit heb ontvangen!!! Ik heb mijn aankoopbedrag wel terug ontvangen gelukkig, maar dit is echt een bizarre ervaring....
Gelukkig hebben wij wel een top…
Gelukkig hebben wij wel een top ervaring met Massimo Duti. Mijn man heeft een paar mooie shirts gekocht en we zijn uitstekend geholpen door een medewerker. Goed advies gehad. Kortom, erg tevreden!
Slechte kwaliteit (kleding valt binnen no-time uit elkaar)
Via Zalando heb ik begin mei een beige pantalon gekocht van linnen/katoen voor de zomer. De broek is mooi, staat goed en heb ik nu drie weken in gebruik genomen. De tweede keer dat ik de broek aan had is het stiksel van de zoom van de rechterbroek los gekomen, waardoor die broekspijp nu langer is dan de linker en erg slordig is afgewerkt. Zelf geprobeerd dat op te lossen, maar nu met de derde keer dragen zie ik dat het stiksel bij de ritssluiting van de gulp los laat.
Ik koop al bijna tien jaar kleding bij Massimo Dutti door de fijne stoffen, maar dit is toch echt de laatste keer. De kwaliteit laat absoluut te wensen over en staat daarmee ook niet in verhouding met de prijs.
Slechte kwaliteit en service
In november een vest gekocht bij Massimo Dutti Maastricht. Ik woon zelf in Arnhem.
Na enkele keren dragen nam de kwaliteit zienderogen af en vielen er gaatjes in het materiaal.
Gebeld met de winkel; of ik even terug wil komen naar de winkel!!??. Ritje van 450 km. Anders naar een winkel in resp. A'dam, Amstelveen of Den Haag.
Heb voorgesteld het vest op te sturen met kassabon etc. Was niet mogelijk. Slechte service, kunnen zich niet in de situatie van de klant verplaatsen. Dus Massimo Dutti is voor mij passé. Wat mij ook tegen de borst stuit is dat er tegenwoordig hoofdzakelijk in het Engels moet worden gecommuniceerd. Dat schijnt een modegril te zijn. Het komt in ieder geval de kwaliteit van het materiaal niet ten goede.
Ted Alkemade, Arnhem.
Ik heb een order geplaatst via Zalando…
Ik heb een order geplaatst via Zalando bij Massimo Dutti. Dit heb ik vervolgens retour gestuurd en heb ik helaas het verzend bewijs niet meer. Dit is mijn fout, maar PostNL wil mij wel graag helpen alleen hebben het retour label nodig die gebruikt is bij de verzending. Dit kan volgens PostNL Massimo Dutti mij geven. Echter willen zij mij niet helpen en geven alleen maar aan dat er geen labels door hun gemaakt worden.
Waardeloze service
Aardige kleding, daarom 2 sterren ipv 1 ster.
Inmiddels een maand aan het wachten op een retour bedrag. Klantenservice niet bereikbaar op 1 mei of andere dagen tot 13 uur. Kortom, waardeloze service.
Broek scheurt binnen vier weken uit
Broek scheurt binnen vier weken uit. In een trui van massimo kwamen al snel gaten. Kleding ziet er mooi uit maar kwaliteit is slecht. Ik blijf er dus voortaan vanaf. Liever iets wat wel duurzaam is en waar je lang plezier van hebt
Verkeerd koers omrekenen
Wij waren daar dit weekend in London en vonden een mooi jasje bij Massimo dutti. De prijs was €129.- euro. Dus je zou denken dat dat £113 pond zou zijn. Maar bij afrekenen bleek dat £149 te zijn??? Als reden kregen wij te horen dat dat de prijs in Engeland is. Zeer verwarrend en misleidend. Wij hebben het item dan ook niet gekocht. Hoe is dit mogelijk ? Slechte beurt van massimo dutti
Slecht ervaring
Ik heb een jurk van wol en kasjmier met pluizen en pillen ontvangen, bovendien ruikt het erg naar een parfum, ik heb geen twijfel dat het al eerder is gedragen. Er zijn ook zichtbare tekenen van veelvuldig gebruik.
Waardeloos.2 truien gekocht vorige…
Waardeloos.2 truien gekocht vorige december in de Massimo Dutti winkel in de K Kortrijk. Pluist al enorm. Na wassen op 30graden gekrompen!!!!
Nooit meer
Klantvriendelijk 0,0
Zolang je koopt geen probleem. Wanneer je wil retourneren is het catastrofe. Ze doen er alles aan om dit niet te moeten doen. Ik denk ook dat ze daar opleiding krijgen om onvriendelijk te zijn want dat kan je niet zomaar. Dit was de druppel voor mij en ik koop er nooit meer.
Waardeloos
Waardeloos. Via Zalando besteld. Dat gaat altijd goed, totdat je Massimo Dutti kleding probeert te retourneren. In november kleding geretourneerd. Is nu nog steeds niet verwerkt of niet aangekomen. Zalando kan niks en de klantenservice van Massimo Dutti neemt niet op. Kleding + 120 euro zijn nu verdwenen. Erg jammer deze situatie… Raad het af kleding van dit merk te bestellen.
Waardeloze site om online op herenmode…
Waardeloze site om online op herenmode te zoeken. Ik schrijf me in voor herenmode en ontvang damesmode. Ben ik damesmode geïnteresseerd???
Klik ik op zoeken....ook damesmode. Is de kwaliteit ook zo slecht gelijk de kwaliteit van de site...?
Is het zoeken op herenmode nou zo moeilijk te interpreteren in het computerprogramma.
26-11-2022 2 kledingstukken retour…
26-11-2022 2 kledingstukken retour gestuurd. Nog steeds geld niet terug. Duurt veel te lang. Nu vraag gesteld, hopelijk snel antwoord
Vandaag 26-1 nog geen reactie en na een chat eindelijk positief bericht.
Komt afspraken na
Bestelling snel geleverd. Ook retour ging eenvoudig, binnen 3 dagen stond het geld op mijn rekening. Heb niks te klagen over dit bedrijf.
Drama om iets te retourneren
Drama om iets te retourneren. Retourproces staat nergens vermeld. Is niet mogelijk via de app of website. Ik heb nu maar een mail gestuurd in de hoop dat dit aankomt. Interactie via chat of app alleen mogelijk tijdens kantoortijden (tijden dat ik werk). Heel klantonvriendelijk.
Super slecht
Super slecht. Bestelling geplaatst en na 4 dagen nog steeds niet verstuurd! Het zijn voorraadartikelen. Plus artikelen bevinden zich in magazijn hier in Nederland.
Geen geld terug!
Heb in totaal 10 kledingstukken besteld bij Massimo Dutti, de kledingstukken kwamen in twee pakketten binnen.
Vervolgens de pakketten teruggestuurd en alleen het geld terug gekregen van 1 pakket.
Ondertussen meerdere mails gestuurd en telefonisch contact opgenomen maar ik kom niet verder. Het gaat nog om 450 euro.
Ik raad niemand aan om iets te bestellen bij deze winkel!
Bestelde items niet naar wens
Bestelde items niet naar wens, retour gestuurd. Terugbetaling ging in 3 stortingen. Laatste terugbetaling liet even op zich wachten. Gebeld naar de klantenservice, daar zeer netjes geholpen, na 2 dagen direct het bedrag retour.
Oplichters!
Oplichters!
Online een aankoop gedaan en na ontvangst direct geretourneerd met hun eigen retourlabel. We zijn 2 weken verder en ik heb nog steeds geen bevestiging van retour of een terugbetaling voorbij zien komen. Nu een geschil geopend via PayPal en probeer zo mijn geld terug te krijgen. Echt waardeloos. Wees een gewaarschuuwd mens, had ik de reviews maar eerder gelezen! Verschrikkelijk bedrijf, bestel hier nooit meer.